Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hyosung GV-250 Eleştiri?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gv250
    Arkadaşlar, bu da benim motorum, değerli yorumlarınızı bekliyorum nasıl bir fikirleriniz oluştu fotoğrafları görünce?

http://img97.imageshack.us/i/34311487.jpg/

http://img3.imageshack.us/i/24233155.jpg/

http://img115.imageshack.us/i/71086761.jpg/

http://img97.imageshack.us/i/94444290.jpg/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gv250
    Arkadaşlar benim için değerli olan yorumlarınızı esirgemeyin lütfen!

Motosikleti
    hyosung gv250

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    heybe daha şık duruyor nedense kafamda böyle bir önyargı var...bu durum artcıyı rahatsız etmez değil mi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heybe daha şık duruyor nedense kafamda böyle bir önyargı var...bu durum artcıyı rahatsız etmez değil mi...
    Artcıyı rahatsız etmiyor, bende onu çok düşündüm ama taktıktan sonra çok iki kişi sürdüm ve rahat yani bi problem çıkmadı.

ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    hocam fikirlerimi paylaşayım mı sahiden?
    motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı ahriman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam fikirlerimi paylaşayım mı sahiden?
    Abicim paylaş eleştiri olumlu da olabilir olumsuz da sonuçta herkez farklı düşünür, önemli olan birikimleri toplayarak doğruya ulaşmak.

Motosikleti
    kardeşim, motosikletin çok güzel. güle güle binersin inşallah. bir şey merak ediyorum, bunun edek parça sorunu devam ediyor mu hala?

önerilerime geçersek; bence o metal çantalar yerine deri heybeler daha şık dururlar. ön cam şart hyousoung yazılı olanlar çok hoş oluyorlar bu motor üstünde. ama ben amerikan polislerinin harleylerine benzeyen ön kaplamayı da seviyorum (bulması zordur tahminen). hani o kocaman olan

Motosikleti
    hyosung gv250
    kardeşim, motosikletin çok güzel. güle güle binersin inşallah. bir şey merak ediyorum, bunun edek parça sorunu devam ediyor mu hala?

önerilerime geçersek; bence o metal çantalar yerine deri heybeler daha şık dururlar. ön cam şart hyousoung yazılı olanlar çok hoş oluyorlar bu motor üstünde. ama ben amerikan polislerinin harleylerine benzeyen ön kaplamayı da seviyorum (bulması zordur tahminen). hani o kocaman olan
    Yedek parça sorunu şimdilik yok çok şükür, heybelere gelince; deri heybeler kilitli olmuyor bu sebeple güvensiz oluyor ama ben bunlara acil durumlarda bişey koyabiliyorum ve gözüm arkada kalmıyor, tabiki çalacak adam bunu da kırar içindekini çalar ama en azından kilitli, diğer deri heybeler tık diye açılıyor o yüzden.Aklımda 2 tane şey var ama satmayı düşünüyorum gelecek yaza motoru bu sebeple şimdilik almayı düşünmüyorum en azından kış sezonuna girdik ama aklımda olan şekilli bi sissybar ve seninde söylediğin şekilde olan american polislerinin kullandığı büyük olan rüzgarlık ama şöylede bi durum var rüzgarlık motorun performansını %10-15 etkiliyor diyorlar ne derece doğru tabi bilmiyorum...

Motosikleti
    doğrudur, rüzgara karşı daha çok sürtünüyorsun o alet olunca. görüntü olarak güzel ama hızı etkiler tabii. uzun yolda çok rahat olur ama o da ayrı

ne kadar fiyat düşünüyorsun motor için?

Motosikleti
    hyosung gv250
    doğrudur, rüzgara karşı daha çok sürtünüyorsun o alet olunca. görüntü olarak güzel ama hızı etkiler tabii. uzun yolda çok rahat olur ama o da ayrı

ne kadar fiyat düşünüyorsun motor için?
    2007 model, 2009 temmuz ayı trafiğe çıkışlı, 1.350 kmde 5.500 tl, 1.000 bakımını kadıköy istanbul motordan almıştım garantisi kapsamında yine oraya yaptırdım.

Motosikleti
    bakalım bi durumlar toparlansın arayacağım kişilerdensin

Motosikleti
    hyosung gv250
    Ne zaman arzu ederseniz o zaman irtibata geçebiliriz.

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Allah kaza bela vermesin, motorun güzelmiş, ama arka sele orjinalimi öyle yoksa oynamamı var anlayamadım. bi garip duruyor, ve yan çantalar çok yüksek.. Ayrıca ön cam bence motorun hızını kesmesinin aksine aerodinamik güzel bi cam olursa, hızını arttırabilir kanaatindeyim..Çünkü cam rüzgarın bedene çarpmasını engelleyerek eğimli bi şekilde üstten geçmesini sağlıyor..
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı mehmetay18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kaza bela vermesin, motorun güzelmiş, ama arka sele orjinalimi öyle yoksa oynamamı var anlayamadım. bi garip duruyor, ve yan çantalar çok yüksek.. Ayrıca ön cam bence motorun hızını kesmesinin aksine aerodinamik güzel bi cam olursa, hızını arttırabilir kanaatindeyim..Çünkü cam rüzgarın bedene çarpmasını engelleyerek eğimli bi şekilde üstten geçmesini sağlıyor..
    Arka seleler orjinal değil sirkeci'de bodur motordan aldım, yüksekte durmasının sebebi; monte edilemiyor, 2 tane ustaya götürdüm ama en fazla bu şekilde olabiliyor ama motor ayağa kalkınca düzgün bir görüntüsü var emin olabilirsiniz şu an için yan yattığından dolayı ilk başlarda bana da tuhaf gözüküyordu.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Motorun çok temizmiş, güle güle kullan..

Ama deri heybe çantalar daha güzel oluyor bizim motorlara. Kilitli heybe çanta da bulabilirsin, mesela benimkiler kilitlenebiliyor. Kilitini açmadan yerinden de çıkaramazsın çünkü çanta içinden vida ile bağlı olduğu demire sabitleniyor. Tabiki hırsıza hiçbiri dayanmaz, sonuçta elince bıçakla kesip açabilir içini ama zaten değerli eşya bırakmam içinde.

Sissy bar mutlaka taktır derim ben. Hem motora ayrı bir hava katıyor hemde artçın çok rahat eder.

Ön cam içinde ben yaklaşık 1 yıldır ön cam ile kullanıyordum. Geçen hafta söküp 1 hafta camsız gezdim. Evet performansında azda olsa etki ediyor ama bu sefer rüzgar çok rahatsız etti beni, ayrıca ön camsız motorum küçülmüş gibi geliyor gözüme Benim cam orjinal değil o yüzden orjinal takılırsa rüzgar yönünden ne gibi etkisi olur bilemiyorum.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Bu arada motor koruma demirini de ihmal etme derim ben
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun çok temizmiş, güle güle kullan..

Ama deri heybe çantalar daha güzel oluyor bizim motorlara. Kilitli heybe çanta da bulabilirsin, mesela benimkiler kilitlenebiliyor. Kilitini açmadan yerinden de çıkaramazsın çünkü çanta içinden vida ile bağlı olduğu demire sabitleniyor. Tabiki hırsıza hiçbiri dayanmaz, sonuçta elince bıçakla kesip açabilir içini ama zaten değerli eşya bırakmam içinde.

Sissy bar mutlaka taktır derim ben. Hem motora ayrı bir hava katıyor hemde artçın çok rahat eder.

Ön cam içinde ben yaklaşık 1 yıldır ön cam ile kullanıyordum. Geçen hafta söküp 1 hafta camsız gezdim. Evet performansında azda olsa etki ediyor ama bu sefer rüzgar çok rahatsız etti beni, ayrıca ön camsız motorum küçülmüş gibi geliyor gözüme Benim cam orjinal değil o yüzden orjinal takılırsa rüzgar yönünden ne gibi etkisi olur bilemiyorum.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Bu arada motor koruma demirini de ihmal etme derim ben
    Profesyonel yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim bende aynı şeyleri düşünüyorum çünkü ama şu an için sürümcemedeyim satsam mı satmasam mı diye yoksa şimdiye kadar çoktan motora farklı bi hava katacak kadar ek yapardım o yüzden uğraşmıyorum hem kışda geldi dün motoru koydum zaten garaja çıkarmayı düşünmüyorum artık, anca nisan ayına doğru çıkarırım havalar iyi olunca, siz ne düşünüyosunuz bu motorlar kışın rahat gidermi?

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    motorunu satma kıymetini bil ve guzel aksesuarlarını takıp kullan ön cam ve sissy bar gibi

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Profesyonel yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim bende aynı şeyleri düşünüyorum çünkü ama şu an için sürümcemedeyim satsam mı satmasam mı diye yoksa şimdiye kadar çoktan motora farklı bi hava katacak kadar ek yapardım o yüzden uğraşmıyorum hem kışda geldi dün motoru koydum zaten garaja çıkarmayı düşünmüyorum artık, anca nisan ayına doğru çıkarırım havalar iyi olunca, siz ne düşünüyosunuz bu motorlar kışın rahat gidermi?
    Rica ederim ne demek. Ama benim yorumlarım profesyonel değildir baştan söyleyeyim Daha 14 aylık motosiklet sürücüsüyüm.

Ben geçen kış çok rahat kullandım motorumu. Hatta Ocak ayındaydı sanırım Bolu'ya günübirlik bir gezi bile yapmıştık arkadaşlarla (toplamda 500 küsür km). Bizim motorlar soğuk havada daha da iyi performans gösteriyorlar. Özellikle bahar aylarında (motorun ısındıktan sonra) akşamları hava serinlediğinde motora soğuk hava girmeye başladımı gaza tepkisi daha seri oluyor. Belki başka motorlarda da aynısı oluyordur ama bu benim ilk motorum olduğundan karşılaştırma yapamıyorum.

Senin yerinde olsam (motosiklet tecrübeni bilmiyorum) 1-2 sene daha bu motora binerim. Daha km.si 1350'de diyorsun, benimkisi ile aynı model benim motor 20000'e geliyor şu anda ve hiç bir sorunu yok çok şükür O yüzden motorunun biraz daha değerini bilip keyfini sürmeni tavsiye ederim.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim ne demek. Ama benim yorumlarım profesyonel değildir baştan söyleyeyim Daha 14 aylık motosiklet sürücüsüyüm.

Ben geçen kış çok rahat kullandım motorumu. Hatta Ocak ayındaydı sanırım Bolu'ya günübirlik bir gezi bile yapmıştık arkadaşlarla (toplamda 500 küsür km). Bizim motorlar soğuk havada daha da iyi performans gösteriyorlar. Özellikle bahar aylarında (motorun ısındıktan sonra) akşamları hava serinlediğinde motora soğuk hava girmeye başladımı gaza tepkisi daha seri oluyor. Belki başka motorlarda da aynısı oluyordur ama bu benim ilk motorum olduğundan karşılaştırma yapamıyorum.

Senin yerinde olsam (motosiklet tecrübeni bilmiyorum) 1-2 sene daha bu motora binerim. Daha km.si 1350'de diyorsun, benimkisi ile aynı model benim motor 20000'e geliyor şu anda ve hiç bir sorunu yok çok şükür O yüzden motorunun biraz daha değerini bilip keyfini sürmeni tavsiye ederim.

Aslına bakarsanız doğru söylüyorsunuz motor alındığı zaman en az bi 3 sene kadar gitmeli bence araba alındığı zamanda en az bi 5 sene gitmeli diye düşünüyorum.Bu motorda dikkatimi çeken bişey hava hafif soğuk olsun yani yağmuru, karı, çamuru geçtim hiç düşünmüyorum bile motor çalışmıyor.Bujilerde bi sakatlık anlamadım ama havalar daha soğuk olursa kesin yolda bırakır beni yani çalışacağını pek sanmıyorum, bu arada benim adım Sinan memnun oldum sizinkisi?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler