Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hyosung GV-250 Eleştiri?

REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı DeJaVu_91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslına bakarsanız doğru söylüyorsunuz motor alındığı zaman en az bi 3 sene kadar gitmeli bence araba alındığı zamanda en az bi 5 sene gitmeli diye düşünüyorum.Bu motorda dikkatimi çeken bişey hava hafif soğuk olsun yani yağmuru, karı, çamuru geçtim hiç düşünmüyorum bile motor çalışmıyor.Bujilerde bi sakatlık anlamadım ama havalar daha soğuk olursa kesin yolda bırakır beni yani çalışacağını pek sanmıyorum, bu arada benim adım Sinan memnun oldum sizinkisi?
    Memnun oldum Sinan, benim adım da Orhan. GV 250 topicinde bir kaç kere görmüştüm sanırım seni.

Soğukta çalışmama sorunu bana hiç olmadı şimdiye kadar. Jigleyi çekip gazı 1-2 kere yarım tur çevirip kontağa bastım mı hemen çalışması lazım normalde. Şimdilik sadece 1 kere akünün zayıflamasından dolayı problem yaşamıştım onu da aküye takviye yaparak çözmüştük. Çok soğuklarda 2 hafta motoru çalıştırmama rağmen ilk marşta çalıştığını bilirim

Jigle ile motoru fazla boğmadan marşa bastığında da çalışmıyorsa bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. Belki bujilerde bir sorun olabilir. Ben ilk motorumu aldığımda bakıma sokmuştum o ara iridyum buji taktırmıştım belki onun etkisi de olabilir benim motorun çabuk çalışmasında.
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Memnun oldum Sinan, benim adım da Orhan. GV 250 topicinde bir kaç kere görmüştüm sanırım seni.

Soğukta çalışmama sorunu bana hiç olmadı şimdiye kadar. Jigleyi çekip gazı 1-2 kere yarım tur çevirip kontağa bastım mı hemen çalışması lazım normalde. Şimdilik sadece 1 kere akünün zayıflamasından dolayı problem yaşamıştım onu da aküye takviye yaparak çözmüştük. Çok soğuklarda 2 hafta motoru çalıştırmama rağmen ilk marşta çalıştığını bilirim

Jigle ile motoru fazla boğmadan marşa bastığında da çalışmıyorsa bir ustaya göstermeni tavsiye ederim. Belki bujilerde bir sorun olabilir. Ben ilk motorumu aldığımda bakıma sokmuştum o ara iridyum buji taktırmıştım belki onun etkisi de olabilir benim motorun çabuk çalışmasında.
    1.000 bakımında iridyum buji takdırmayı bende düşündüm yalnız usta dedi hiç gerek yok boşuna taktırırsın dedi sadece daha uzun ömürlü diye telkinde bulundu.Dedim daha hızlı ateşleme yapıyormuş onu sen anlayamazsın dedi yani o performansı farkedemezsin ama diğer buji kafalarına göre daha uzun süre gider dedi.Bu arada jigleyi çekip 2 tur değil 3-4 gazı yarım çevirerek denedim yine olmuyor büyük ihtimalle buji kafalarında problem var.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Doğrudur performans anlamında bizim motorlarda iridyum buji gereksiz bence de. Bende bilerek taktırdım uzun ömürlü olsun diye.

Enteresan geldi yalnız çalışmaması bana. 3-4 kere acaba fazla gazı çevirip motoru boğuyor olabilir misin. Çünkü bir kaç kez marşa basarken bende motoru boğmuştum. Sonradan gazı açmadan marşa bastığımda çalışıyordu. Birde öyle dene istersen. Olmadı göster bir ustay
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudur performans anlamında bizim motorlarda iridyum buji gereksiz bence de. Bende bilerek taktırdım uzun ömürlü olsun diye.

Enteresan geldi yalnız çalışmaması bana. 3-4 kere acaba fazla gazı çevirip motoru boğuyor olabilir misin. Çünkü bir kaç kez marşa basarken bende motoru boğmuştum. Sonradan gazı açmadan marşa bastığımda çalışıyordu. Birde öyle dene istersen. Olmadı göster bir ustay
    Denemediğim yöntem kalmadı ve ekstradan alarm taktırıcaktım yalnız aküde problem varsa kesin kalırım yolda ya da sabahleyin gideceğim yere motor çalışmaz geç kalırım

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    ben bu tarz motosikletleri sevmiyorum ama motora bindiğinde yüzünde hafif bi tebessüm oluyorsa o zaman ne âla sana, herkese kendi motoru güzel
    http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal

Motosikleti
    hyosung gv250
    Alıntı xenin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu tarz motosikletleri sevmiyorum ama motora bindiğinde yüzünde hafif bi tebessüm oluyorsa o zaman ne âla sana, herkese kendi motoru güzel
    Severek aldım ve hala severek biniyorum, ben uzun yol için düşünmüştüm değiştirsem mi diye.Yani daha süratlı bir makina almak için.Yoksa herhangi bi büyük çapta problem yaşamadım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler