Klasik motor sevenler bir göz atın...SYM Wolf 125
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla guzel hos bır model,sym de baya ıyı atılım yaptı,kalıtelıde.kazasız belasız
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
hayırlı olsun,allah kaza bela göstermeden uzun km ler yapmayı nasip etsin..
-
Güzel ve çok bakımlı duruyor..Yaşatmak gerek bu modelleri..
-
sanki binmelik değil sürmelik değil, daha çok bakmalık, müzelik gibi duruyor. rengi güzelmiş gerçekten yakışıklı ve kibar bir beyefendi havasında .
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
çok keyifli bir motosiklet almışsın bir kaç tane kullanan arkadaşla konuşmuştum çok memnunlardı umarım sende memnun kalırsın tekerin düz bassın ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
çok hoş bi motor yanaklar bence o kadar iyi durmamış bizim burda vardı geçiyodu ne ne diye merak ediyodum buymuş güle güle kazasız belasız inş
-
hocam eğer tahmin ettiim motrsa çok iyi almışsın .
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
cok hos kazasız kullanılması dilegiyle..
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
-
Bu klasik modelli motosiklet benimde cok hosuma gidiyor,gerek boyasi gerek durusu. Yalniz hosuma gitmeyen bikac yönü yok degil, öncelikle kadrani klasik görüntüsüne yakismiyor daha degisik bisey yapilabilirdi. Birde diger sym wolf larda ayni lastigimi kullaniyor bilemiyorum ama bu lastiklar hic yakismamis ona daha klasik olmali.
-
çok güzel bi motosiklete benziyor pek anlamam ama güzel günlerde kazasız belasız günlerde kullanma dileğiyle umarımm
-
güzel motor Allah iyi günlerde binmek nasip etsin
-
çok güzel şekil bir motor
-
tşk ederim arkadaşlar.....
-
Güzel olmuş, eline sağlık. Nosaljik görüntü üstüne nostalji takviyesi.
-
-
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Abi ne şanslısın ya ilk motosiklet alacağım zaman(2009 yazı) ilk düşüncem bu motordu.
Ancak ailem ilk motorum olarak buna izin vermedi.Zar zor hussarı aldırabildim
Alsaydım öne touring camlarından , camurlukları depodaki tarzda boyatıcaktım, senin
yaptığın gibi kolduğun derisini bejle değiştirecektim , daha kaliteli lastikler elcikler vs vs bir
sürü hayalim vardı ama olmadı
Şimdi hussarda ufak tefek sade değişiklikler yapıyorum
Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle
Aynı şekilde aynı yaz ben de ilk olarak bunu almak istemiştim Cgl 125 oldu.
Uzak diye gitmemiştim, İstanbul'da varmış 1 tane 0km.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Aynı şekilde aynı yaz ben de ilk olarak bunu almak istemiştim Cgl 125 oldu.
Uzak diye gitmemiştim, İstanbul'da varmış 1 tane 0km.
Abi sen nerde oturuyorsun? Antalyada da vardı sıfır km iki tane , istanbuldaki olmazsa onlardan birini kargolatacaktım istanbula okadar cok sevmiştim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
hayırlı olsun bana ilk motorum minsk-3 hatırlattı hatta anımsattı
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler