Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

bu da benim ybr...

REKLAM ALANI
    lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    Alıntı ybr_man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onu yaptım zaten dostum ama muayene ve ruhsat kaldı..kaça patlar acaba ve ne yapmam gerekli..biraz bilgi lazım...
    motorsiklet muayene 60tl,trafik sigortası 25tl,devir parası 30tl trafik şubesine...devir işlemiiçin form doldurman gerekiyor,bu form satılıyor müşavvirliklerde yada 10 tl ye onlar hazırlıyor.bide muayene için gittiğinde bir form var,oda 10 tl sanırım.onuda onlar dolduruyor.
    brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı lucky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorsiklet muayene 60tl,trafik sigortası 25tl,devir parası 30tl trafik şubesine...devir işlemiiçin form doldurman gerekiyor,bu form satılıyor müşavvirliklerde yada 10 tl ye onlar hazırlıyor.bide muayene için gittiğinde bir form var,oda 10 tl sanırım.onuda onlar dolduruyor.
    dostum 2006-11.ay dan beri yok cezası nekadar bunun bi fikrin var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar benimde motorum ilk sahibinin üzerine benim 2010 25 haziranda muayneye gitmem lazi ben muayne ettiremezmiyim...İlla vekaletmi almam gerekicek...
    walla muayene ettirebilir misin bilemem ama ruhsat deiştiremessin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

buda benim yebere
    abi helal olsun güvenli bi yolculuk yapıyorsun..dizlik bile var...
    herkese mükemmel bi örnek olur inşallah bu foto..

Motosikleti
    kanuni deer 152
    [QUOTE=ybr_man;1812390]dostum 2006-11.ay dan beri yok cezası nekadar bunun bi fikrin var mı[COLOR="Silver"]

bir arkadaşımın da öyleydi,3 aşşağı 5 yukarı 200tl ye halletmişti....faiz olayı...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaslar benimde motorum ilk sahibinin üzerine benim 2010 25 haziranda muayneye gitmem lazi ben muayne ettiremezmiyim...İlla vekaletmi almam gerekicek...
    motoru kim götürürse götürsün muayene ettirebilir............... sorun olmaz.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    yamaha ybr125
    [QUOTE=lucky;1812425]
    dostum 2006-11.ay dan beri yok cezası nekadar bunun bi fikrin var mı[COLOR="Silver"]

bir arkadaşımın da öyleydi,3 aşşağı 5 yukarı 200tl ye halletmişti....faiz olayı...
    hmm.sadece muayene mi yoksa komple ruhsat mı değiştirdi..

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    dostum 2006-11.ay dan beri yok cezası nekadar bunun bi fikrin var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------

walla muayene ettirebilir misin bilemem ama ruhsat deiştiremessin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

abi helal olsun güvenli bi yolculuk yapıyorsun..dizlik bile var...
    herkese mükemmel bi örnek olur inşallah bu foto..
    çaktirma pantolonum yok daha en kısa zamanda onlarıda alıcam inş...
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Ybr
    Kazasız belasız kullanman dileğimle,güzel makine güzel

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı ferhat_se adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız kullanman dileğimle,güzel makine güzel
    çok saol abi cümleten..aynı dilekler benden sana

Motosikleti
    kanuni deer 152
    [QUOTE=ybr_man;1812434]

hmm.sadece muayene mi yoksa komple ruhsat mı değiştirdi..
    muayene cezası...faiz biniyor işte...

Motosikleti
    yamaha ybr125
    [QUOTE=lucky;1812463]

muayene cezası...faiz biniyor işte...
    oky saol dostum verdiğin bilgiler için

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok

buda benim yebere
    yanlışım varsa düzeltin ama ybr ler iki kişilik üretilmiyormuydu ya.bu tek kişilik model ne zaman üretildi
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı davids adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlışım varsa düzeltin ama ybr ler iki kişilik üretilmiyormuydu ya.bu tek kişilik model ne zaman üretildi
    yok abi doğru biliyorsun çift kişilik ybr ler...ama bu abi de çift kişi kadar cüsseli maşallah.

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    68 tl olan muayene bedeli cezası ile 189 tl civarı bir bedel tutar eğer muayene yaprağıda değişecek ise 105 tl eğer sadece isim yaprağı değişicek ise 45 tl fiatı var motor 34 plaka ise trafik sigortası 65 tl tutar trafik sigortası senin adına değilse ruhsat çıkaramazsın eğer motor 34 harici plakalı ise trafik sigortası 42 tl tutar trafik yoğunluğu indirimi alır ve bunların hepsini yapabilmen için şöförler odasından alınmış ve doldurulmuş matbu bir kağıda ihtiyacın var oda 10 tl eğer ben bunları yaptıramam diyorsan müşavirlik firmasına vericeksin senin adına yaparlar bu konuda bende yardımcı olabilirim

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı c@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    68 tl olan muayene bedeli cezası ile 189 tl civarı bir bedel tutar eğer muayene yaprağıda değişecek ise 105 tl eğer sadece isim yaprağı değişicek ise 45 tl fiatı var motor 34 plaka ise trafik sigortası 65 tl tutar trafik sigortası senin adına değilse ruhsat çıkaramazsın eğer motor 34 harici plakalı ise trafik sigortası 42 tl tutar trafik yoğunluğu indirimi alır ve bunların hepsini yapabilmen için şöförler odasından alınmış ve doldurulmuş matbu bir kağıda ihtiyacın var oda 10 tl eğer ben bunları yaptıramam diyorsan müşavirlik firmasına vericeksin senin adına yaparlar bu konuda bende yardımcı olabilirim
    ben hataydayım..bi takipçiye sordum hepsini 310 tl ye bitiriyormuş versemmi acaba..

Motosikleti
    kanuni deer 152
    ben hataydayım..bi takipçiye sordum hepsini 310 tl ye bitiriyormuş versemmi acaba..
    imkanın var zorlamicaksa ver kafan rahat eder..motorun senin,herşeyine sahip çık bence...hayırlı uğurlu olsun...iyi sürüşler..

Motosikleti
    yamaha ybr125
    imkanın var zorlamicaksa ver kafan rahat eder..motorun senin,herşeyine sahip çık bence...hayırlı uğurlu olsun...iyi sürüşler..
    saol..düşüncem artık belki bi akrabam da halleder anlayan vardır belki..off türkiyede neden bukadar pahalı 177 ytl sadece notere verdim zoruma gidiyor..bi de makbuza yazıyolar ya değerli kağıt parası 32 tl bilmem ne zırt pırt parası..sanki yoldan topluyoz parayı..

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00

bunlarda pizimkiler :D kırmızı(yiit10) siyah (pen)
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    saol..düşüncem artık belki bi akrabam da halleder anlayan vardır belki..off türkiyede neden bukadar pahalı 177 ytl sadece notere verdim zoruma gidiyor..bi de makbuza yazıyolar ya değerli kağıt parası 32 tl bilmem ne zırt pırt parası..sanki yoldan topluyoz parayı..
    hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız sürüşler.arkadaş güzel anlatmış fiyat olaylarını.malesef burası türkiye devletin paraya ihityacı var.2 ay arayla motoru değiştirdim ve 183 tl noter.45 tl ruhsat,10 tl ek-1 formu,67 tl trafik sigortası.iki ayda 600 tl gitti malesef aldığım motor 2 aylık 300 ondan 300 benden iyi yöntem valla kim bu düzene soyguna son verirse çay ısmarlicam ona
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

viyana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    transalp 650 & ybr125
    bence ybr'ye öyle komik modifiyeler hiç yakışmıyor. 125 lik ince bir motosiklete öyle şeritler falan olmuyor yani. bazı arkadaşlar da çin malı scooter'lere ledler falan takıp pavyona benzetiyorlar çok komik oluyor.
    motorsiklet değil MOTOSİKLET.

Motosikleti
    yamaha ybr125
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız sürüşler.arkadaş güzel anlatmış fiyat olaylarını.malesef burası türkiye devletin paraya ihityacı var.2 ay arayla motoru değiştirdim ve 183 tl noter.45 tl ruhsat,10 tl ek-1 formu,67 tl trafik sigortası.iki ayda 600 tl gitti malesef aldığım motor 2 aylık 300 ondan 300 benden iyi yöntem valla kim bu düzene soyguna son verirse çay ısmarlicam ona
    çok saol dostum aynı dilekler benden sana ve haklısın burası türkiye..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 AM ----------

Alıntı viyana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence ybr'ye öyle komik modifiyeler hiç yakışmıyor. 125 lik ince bir motosiklete öyle şeritler falan olmuyor yani. bazı arkadaşlar da çin malı scooter'lere ledler falan takıp pavyona benzetiyorlar çok komik oluyor.
    zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben bunu aldığımdan beri bu turuncu şeritler var ben takmadım yani...çıkarsam da yapıştırıcı gitmiyor izi kalıyor...neyapcam şaşırdım öyle bıraktım işte yoksa haklısın en iyisi orjinali...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------

Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bunlarda pizimkiler :D kırmızı(yiit10) siyah (pen)
    kazasız belasız kullanman dileğiyle arkadaşım hayırlı olsun..sence o jantlar mı güzel yoksa 2006 modeldeki jantlar mı daha güzel görünüyor

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler