evet cok temiz mtor ..hayırlı olsun..ama benzin konusunda biraz maddi yönde sarsacaktır
evet cok temiz mtor ..hayırlı olsun..ama benzin konusunda biraz maddi yönde sarsacaktır
Çok güzel vallahi ihtiyar hala çok formda duruyor
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Gara java Antalyanın en ünlü motor firması jawa nedense 67 modelleri çok tutulmuş.Atlas marka beyaz yanak,susturucu başlıkları,kromlu bayrak direği frene basınca öne ileri sallanır balatadan.Ağır devir olduğundan torku cok yüksektir 5 kişi Alanya kalesine dolmuş yapıyorlarmış.Youtuba girin serdo abi ve gara java yazın muhabeti dinelyin (küfürlü biraz)
Bu arada motorun çok güzel kazasız belasız bin
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
hayırlı olsun çok güzel motor sanırım motorunuz satılık sahibinden de ilanı gördüm
kazasız belasız sürüşler
BU JAWA DAN DI GALİBA BUYUK OLASILIK TARSUS TAN YENICEYE DOĞRU BASTIK BAKTIM BU BENI GEÇIYOR DUR DEDIM RÜZGARINA GİREYİM BARİ GİRMEZ OLAYDIM 2 KM SONRA BOĞULACAKTIM GECTİ GİTTİ AMA BENI BIRAZ DAHA GİTSEM BOĞULURDUM HERHALDE ADAM PASO YAĞ DOLDURMUS DEDIM İÇİMDEN BİDA 4 ZAMAN LI BIRININ RÜZGARINA GİRECEM
helal olsun güzel bir zevk..butun sayfaları okudum.bazı gereksız kısıler dalga gecmeye calısmıslar yorumlarıyla....
hacı sen bunları sallamamakla en dogrusunu yapmıssın..kıskanc insanlar işte...ille bi acık bulmaya calısırlar kendılerı yapamadıkları için..
bu arada 2. sayfada rs'm yok ama passatım var deyıp resmını yapıstırman cok hos olmus
tekerin düz bassın nice yenı makınalar yapman dılegıyle
son hali şahane olmuş bayıldım..
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)