Temiz gibi ne demek kardeş üstüne türkiyede varsa bakalım görelim
Temiz gibi ne demek kardeş üstüne türkiyede varsa bakalım görelim
güle güle kullan, maşallah. ancak çaldırma motorunu sonra çok üzülürsün
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Özgür kardeşim o dışarda durmuyor ki yani anlayacağın emin ellerde
hayırlı olsun........
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
yanlız kurt size bir özel bir şey sorabilirmiyim dikkatimi çektide ,
sanal alemde çeşitli forumlarda ya da diğer nik gerektiren oyun ve benzeri ortamlarda karşılaştığım yozgatlılar var ve bu kişiler bu ortamlarda nik olarak efsane ismini kullanıyor bu efsane isminin siz yozgatlılar arasında özel bir yeri varmı ?Hikayesi nedir ?Gönlünüzdeki bu efsane kişi kimdir ?Neden özellikle bu efsane ismi kullanılır ?ayrıca bu efsane olayındaki yanlızkurt ,beyaz kurt ,hnd_kurt ekleri efsanenin diğer parçalarımıdır ,yoksa tesadüfmüdür ,açıklarsanız sevinirim..
Avkan kardeşim tamamemn tesadüfi bir şey ben bu motoru almadan ismi EFSANE idi ( http://urun.gittigidiyor.com/Efsane-...QQidZZ19331784 ) iapatıda bu EFSANE kelimesi sadece Yozgatta kullanılan bir kelimede değil böyle dersen zaten büyük yanılgı olur .
kardeşim.para harcamaya değmez.lütfen .bir mz bul uğraş.jawa yı boşver.
siz hiç 1965 model avrupa montaj JAWA kullandınızmı o zevki tattınızmı bak o zevki bilenler ne demişler
SmirnouF Nickli Üyeden Alıntı
2 zamanlınında tadı ayrı olur be mis gibi egsoz kokusu
revizyona başlamışsınız , hayırlısı olsun . İnşallah tam istediğiniz gibi bişey çıkar ortaya
Kolay gelsin ...
Bazı arkadaşlar harcadığın paraya değmez demiş gülüp geçiyorum bu işin sevkini bir tatsalar o zaman onlara sormak isterdim degermi değmezmi diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
Doru peki şimdi EFSANAyi nasıl buldun
???
BENİM ANLAMADIĞIM HAYIRLI OLSUN ÇOK EMEK VERMİŞSİN GÜLE GÜLE BİN DEMEK VARKEN MORAL BOZMAYA NE GEREK VARKİ ?
Mz GÜZEL OLABİLİR AMA BENCE JAWA BİR HARİKADIR
http://www.sahibinden.com/1970_model...XQQdisplayitem verdiğim linkte de benzeri var ama bu daha temiz toplanmış gibi görünüyor . kaza bela göstermesin hakikaten sanat eseri gibi makina ... çok beğendim
Bir Jawa ancak bu kadar iyi restore olur. Elinize sağlık. 1 numara budur.
gerçekten de çok temiz gözüküyo bi bakım yapta görelim efsane nasıl geri dönüyo..
allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
arkadaşlar bu motor2 zamanlıdır elbette muadillerinden fazla yakar ama hayabusa kadar da yakmaz yani bu javalar tork la yürüyen motorlardır max 5000rpm cevirebilirler düşük devirde tatlı hızları vardır yoksa bunlara benzin dayandıramazsın... 2 zamanlı scooterlar la bir tutmayın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)