Motorun yakıtı nasıl? 1.8T passatla aynımı yakıyor?
Motorun yakıtı nasıl? 1.8T passatla aynımı yakıyor?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
2 zamanlınında tadı ayrı olur be mis gibi egsoz kokusu
revizyona başlamışsınız , hayırlısı olsun . İnşallah tam istediğiniz gibi bişey çıkar ortaya
Kolay gelsin ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ben çocukken aynısı dayımda vardı. evlerine gittiğimizde hemen üstüne atlar hayallere dalardım.
tşk ederim ilkay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:41 ----------
alay etmene gerek yokki benim ona harcadığım para ile seninkinden bir tane alabilirdim ama o benim özel zevkim hamama giren terler yaksında efsane yaksın
Gerçekten güzel bir klasik olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Kaç model bu aslan??
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
Maşallah abi, muhteşem olmuş. En pahalı mücevherlerde bile yok böyle bir güzellik. Nasıl kıyıp da binecen şimdi?
Sorması ayıp, ne kadara mal oldu? Veysel Usta'nın da ellerine sağlık. Yozgat'ta mıdır kendisi?
[B]J şimdi asker[/B]
Gördüğüm en güzel Jawa,emek verenlerin eline sağlık maşallah
efsane şimdi harbi efsane olmuş..
Drift Religion
MAHMUT kardeşim allah hepimizi kazadan korusun
Maşallah Allah kaza bela vermesin ilk halide çok güzeldi abi ikinci halide süper fakat keşke orjinal rengi dursaymış ya nacizane fikrim tabi ama genede helal olsun çok fazla emek ve para harcamışsınızdır kesin tebrikler bizdede var 71 model toplucaz inş. ama cesaret edemiyoruz kaça mal oldu özelden mesaj atarmısınız
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Çok güzel ya bende olsa binmeye kıyamam tam bir klasik elinize sağlık.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
emeği geçen herkesin eline sağlık tambir sanat çalışması olmuş al müzeye koy harika.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
heytt valla kara jawa mı diyorlardı buna eskimiyor bu makinler gerçekten
temiz görünüyor, güle güle kullan.
çok seviyorum bu motorları ya hayırı olsun temiz gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)