tşk ederim Allah hiç kimseye kaza bela vermez inşl
tşk ederim Allah hiç kimseye kaza bela vermez inşl
kazasız belasız, evlendiğimde böle bitane bulursam salona koyucam açıp rakıyı izleye izleye içicem :D bide rolantiya aldın mı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sizin o dediğinizi salonda yapamsamda Antalyada yaptım ben hemde beyaz bir Jawa ile sahibi Kuafördü başına oturdum saatlerce seyrettim ve sohbet ettik
efsaneyı yaşatmanızı dılerım
gerçekten yaşayan efsane buna denir bence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Askon hiç endişen olmasın o torunuma kadar yaşayacak ondan sonrasıda ona kalmış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 AM ----------
metehan çok tşk ederim daha iyisi sizn olsun
mondial 150 RS tercih ederimm..yada RF
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
2 ay çabuk geçer, sabırla bekleriz biz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
makina ile sahibinin duygusal bağı
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Antalya 100. yılın arka sokağında sahile yakın yerde kuaför ama korkutelindenmi tam bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 PM ----------
Zaten bu hastalık ondan sonra nüksetti bende Allah izin verirse kış sonu ondan daha güzel toplayacam
güzel göünüyo hayırlı olsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Güzel motosiklet .Yaptıracaksın her yerini boya,nikelaj falan çekeceksin garaja oh tam kolleksiyonel olurdu.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Kuyu cadısı çok tşk ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)