Az önce bizim dükkanın yanındaki müzik galerisine gelen bir amcamız mobiletine teyp takmıştı kaseti koyup dinliyordu ama amcamız varken çekemedim görürde kızar diye
Buyrun fotolar
Yorumları alalım
Az önce bizim dükkanın yanındaki müzik galerisine gelen bir amcamız mobiletine teyp takmıştı kaseti koyup dinliyordu ama amcamız varken çekemedim görürde kızar diye
Buyrun fotolar
Yorumları alalım
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Teyp mi motor mu pahalı?
Hangisini çalarlar
ben motosiklete teyp hoparlor takanlara gıcıgım. etrafı rahatsız etmeken başka hiçbir işe yaramaz. ayrıca kapalı ambians olmadıgı için en kralını taksan traş. ses öylesine berbat yayılıyorki. ona harcanan paraya alırsın 50- 60 tl ye minik bir mp3 çalar takarsın kulagının bir tanesine. digeride dışardan gelebilecek tehlikelere karşı açık olmalı. mis gibi. ama amaç etrafı rahatsız etmek olunca böyle salakça uygulamalar oluyor yurdumda.
görgüsüzün bir mopedi olmuş. tutmuş üzerine kasetçalar takmış.
bizim burda da mondiali olan bir adam var sabahtan akşama kadar neşet ertaş dinliyor oynaya oynaya geziyor
Ülkemdeki Zamlar Yağmur Gibi Damlar!!!:)
harbiden bende gıcık oluyorum bu işe. yanlız mobilette motor koruma demiri bile var..
bi type olayıda ben yaşadım izmir de sıkışık bi trafikte arabanın ,içinde bekliyorum bi motor genç biri belki ehliyette yoktur kaskta yoktu sabah sabah damar parçlar dinliyordu araçların arasından geçerken polis kes lan şu sesi diye bi fırçaladı...çocuk korkudan motoru bırakıp kaçacaktı...
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
iyi hoş bi çalışma olmuş ama sakat abi ses tesisat döşeme olayı ben scuterime ses sistemi döşediğim gün açile kaldırdılar beni kaza yaptım bütün dikkatimi dağıtıyo bu ses olayı
Motosiklet mucidi
amcamın suratıni dusunursek normal bence adamı elestımeyın anlayış meselesi
valla hicde zevklerinden geri kalmiyolar!!
motorcu olunmaz,motorcu dogulur.
Müzik ruhun gıdasıdır sözünü abartmış amcam galiba.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hataylı dilmi isde kimin toprağı helal olsun kimlerden acaba
Yürü be toğrağım.. Helal olsun..
Bide boyamış :D :D
İnsanlar kast çalar sesine çoktan razı. camiamızda ya şu motosikletin eksozunu patlatıp şekilden şekile sokup insanları cinayete teşvik edenlere ne yapmalı !!
bencede güzel bir müzikmi insanları rahatsız eder,yoksa uydurukça bağıran bir ekzoz mu? ben motor da kullanıyorum araba da.bazen dalgın oluyorum ve ya ailece bir yere giderken yanımızdan tam gaz bir motor ekzoz zaten herkes bilir ben bile bir an ne oluyor diyorum başkaları ne diyordur neler söylüyordur artık
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
napsın adamlar o mobiletle o yollar biter mi
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Bunu da Beylikdüzü Migros otoparkında çekmiştim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
benim bildiğim mobiletlerde akü olmadığı için elektronik devre çalışmıyo ama amcam yapmışsa olmuştur sende sesi duymuşun demekki olmuş
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)