Süper olmuş..
Süper olmuş..
işte modifiye buna derim
kardeşim bendede var aynısı makıneyi 125lık yaptım ama ben üstünde honda innova karbüratör var alet cok cılgın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:08 ----------
kardeşim ben sana kuşadasından yaziyorum motorun ii olmuş ama eger krmızı olan yerler mavi olsaymiş ve bir iki oynama ile on numara olabilirmiş amayinede gzl eger aklına takılan olursa bana yaz ben modifiyeile ugraşiyorum aynisi bendede var roj_128@hotmail.com
bir çift böyle bişey yapsan yada orj aynaları sökmesen inan daha güzel olur, aynasız olmaz
ayrıca etrafındaki alakasız yazıları sökmen güzel olmuş farara sinyallere sakın siyah bayan çorabı geçirme
bu tip resimlerden örnek alabilirsin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sato yine konuşturmuşsun
Yakışır sana
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
crazy_oguz kardeşim bi baksana
benimde mondial gri var bende boyatıcam bazı yerlerini cant rüzgarlık falan ne önerirsin boya nasıl biraz tavsiye verirsen iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)