güzel makina...hyo 650 cometler benimde favorim..uygun fiyat yüksek performans...
güzel makina...hyo 650 cometler benimde favorim..uygun fiyat yüksek performans...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
xenon hiç bir zaman aküye bir zararı yoktur ilk farı açtığınızda 100 watt enerji çeker sonra 35 watt a sabitler 2 sn lik bir süreçtir bu bahsettiğim olay şunu bilinki xenon montajı çok önemli dir orjinal tesisata takılan xenon problem yaşatır ancak komple xenon tesisatı çeker röleli ve far sigortalı sistem yaparsanız ömürlük xenon far takmış olursun
bende honda eski bir 600 f kullanıcısıydım 2006 model hondanın tek kötülüğü far düğmesi olmadığı için direk kontak açıldığında chek yapana kadar motora xenonun 100 watt asılması aynı zamanda chek yapan makinayı zorluyor doğru ama kullanıcı hatası bu kontağı açarken uzunlar yanık olsa xenon sönük olucak ve marşa bastığında kısa farlarını açarsan honda da problem yaşamazsın
alt sakalı karizma motor muharrem özsoydan veya fatih kılıçlıdan temin edebilirsin
90 100 tl arası br fiyatı vardı alt sakalın bu arada seninmi ne birinin farı kırıktı forumda okudum orj çıkma sıfır gibi bir far var muharrem abide bugun sinyal almaya gittim 2 tane pırıl pırıl far vardı elinde lazımsa düşünmeden al kırmızı hyosung can söledi dersin hyosung çıkması bol muharrem abide
Bizim için motosiklet demek; ihanetinde çok çeşitli olabileceğinin göstergesi demek..
off yaaa oo depo ve gidon ile naked görünümlü r kullanmak zordur yahuu
alt sakal dan önce kendime bir takım moto-bot aldım artık ayaklarımıda sağlama aldım
güzel olmuş motorun güle güle kullan bende çok düşünmüşümdür hyosung almayı ama artçı koltugundan dolayı bir türlü ısınamadım yoksa süper estetik bir görünümü var.o yüzden gs 500 ve ya er-5 almayı düşünüyorum.arkadaşın dediği gibi motor koruma takozlarına fazla güvenme derim daha sağlıklı bir şey yaptırmanı tavsiye ederim.kazasız belasız sürüşler dilerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
teşekür ederim arjantinli artcı duzgun binerse ve 60 70 kg civarı rahat oluyor ama 90 100 kilo biri bindimi hele boyuda azcık kısa ise kask tokuşmaca oynuorsun haklısın sele konusunda
takozlara gelince allah biliyor yaa maşallahları var 1 yan düşme hikayem oldu sadece ön camurluk çizildi derince onun haricinde hişbişey olmadı motoruma allah korusun birdaha yaşatmasında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)