Mondial 100 Kh Aksesuarlı...!
Reklamlar
-
2006 Model Güzel Motor Aksesuarlı 3 Senedir Biniyorum Daha Bi Arızazı Çıkmadı...
Reklamlar
-
mavi ledler ne kadar tarzım olmasada, modifiye yaptığını sanan aptallar gibi aynalarını sökmemişssin. tebrikler. ayrıca geniş ayaklıklar arkadaki için oldukça rahat.
-
arkadaki mavi ışık çok hoş olmuş
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
ReBeR adlı üyeden alıntı
mavi ledler ne kadar tarzım olmasada, modifiye yaptığını sanan aptallar gibi aynalarını sökmemişssin. tebrikler. ayrıca geniş ayaklıklar arkadaki için oldukça rahat.
Kardeşim 1.si ayna olmadığı için ceza yedim 2. si madem motor sürüyosun tam olması şart benim motorumda eksik tek parça yoktur 3.sütipini bozmadığı müddetce de sökmem yani aylnaları kestirdim öncekileri bişeye benzemedi
-
kardeş motrun güzeklde o irice olan basamklı demirler işi bozmuş neden orjinal demrini takmıyorsunki kalaft göstermiş motorunu
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
kardeş motrun güzeklde o irice olan basamklı demirler işi bozmuş neden orjinal demrini takmıyorsunki kalaft göstermiş motorunu
enescim o zaten orjinal benim motorunda o demirine takmıstın :D ama orjinal o cıkarsa cok bicimsiz olur
motorun güzel usta allah kaza bela göstermesin tekerin düz bassın
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
Arkadaki için rahat hep yola gidiyorum o yüzden ve motorun arka tarafı çok ince duruyordu o iyi oldu hem rahat için hemde öbürleri hemen kırılıp eskiyodu bu daha ii oldu güzel de durdu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler