Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 100 Kh Aksesuarlı...!

REKLAM ALANI

2006 Model Güzel Motor Aksesuarlı 3 Senedir Biniyorum Daha Bi Arızazı Çıkmadı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ReBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 GY Enduro
    mavi ledler ne kadar tarzım olmasada, modifiye yaptığını sanan aptallar gibi aynalarını sökmemişssin. tebrikler. ayrıca geniş ayaklıklar arkadaki için oldukça rahat.

alemdar2442 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    arkadaki mavi ışık çok hoş olmuş
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

Alıntı ReBeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mavi ledler ne kadar tarzım olmasada, modifiye yaptığını sanan aptallar gibi aynalarını sökmemişssin. tebrikler. ayrıca geniş ayaklıklar arkadaki için oldukça rahat.
    Kardeşim 1.si ayna olmadığı için ceza yedim 2. si madem motor sürüyosun tam olması şart benim motorumda eksik tek parça yoktur 3.sütipini bozmadığı müddetce de sökmem yani aylnaları kestirdim öncekileri bişeye benzemedi

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    kardeş motrun güzeklde o irice olan basamklı demirler işi bozmuş neden orjinal demrini takmıyorsunki kalaft göstermiş motorunu
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş motrun güzeklde o irice olan basamklı demirler işi bozmuş neden orjinal demrini takmıyorsunki kalaft göstermiş motorunu
    enescim o zaten orjinal benim motorunda o demirine takmıstın :D ama orjinal o cıkarsa cok bicimsiz olur

motorun güzel usta allah kaza bela göstermesin tekerin düz bassın
    AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP

Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaki için rahat hep yola gidiyorum o yüzden ve motorun arka tarafı çok ince duruyordu o iyi oldu hem rahat için hemde öbürleri hemen kırılıp eskiyodu bu daha ii oldu güzel de durdu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler