Motor Sahibi ; Volkan[/CENTER]
Motor Sahibi Resimi ;[/CENTER]
[CENTER]
Motor Sahibi ; Volkan[/CENTER]
Motor Sahibi Resimi ;[/CENTER]
[CENTER]
Aferin başarılarının devamını diliyoruz. Ayna konusunda bir sürü fırça yiyeceksin.
Neonlar hiç yakışmamış, zaten hiç bir motora yakışmıyor, insanlar özenerek değil gülerek bakıyorlar arkandan. Tüm neon takmış motosiklet kullanıcılarına olan sinirimi senden çıkarabilirim ama çıkmarmamak için terk ediyorum konuyu
Legends may sLeep.. But they never diE..!
anladık emek vermişsin,motoruna bakıyorsun ama biraz fazla süslü olmuş sanki
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Işık sistemi biraz fazla olmuş sanki Fazla dikkat çekersin Ama yinede emeğe sağlık diyelim
motordaki modifiyeden çok sendeki modifiye dikkatimi çekti abicim.bikere naked türüne girmişin.kafa granajı yapmışsın lakin eksik sakal okda bıyık yok ne iş şaka bitarafa özgüvenine hayran kaldım.pesimist kötü adamım diyosun yani
Kymco Kymco Partizani
optimist olmak lazim.
Aynasiz gezmemek lazim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
süpersin...motoru tuttum...Allah kaza bela vermesin...
işte buna dokunma !!!
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Allah kaza bela vermesin.
disko disko partizanne.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
geceleri bu motoru fark etmeyen sürücünün......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bazı motorlarda ayna ve sinyale gerek yoktur onun için sinyal yerinede bağla bir mavi led zaten öylede yapmışın
Yüksek Kalite Üstün Performans
ben yine ayna ayna diyenlere sataşmak istiyorum bakılmadıktan sonra aynanın takılmadıktan sonra kaskın bi anlamı yok adam belki kafasıyla bakıyor her zaman koca koca arabaların jiplerin aynası varda bizi neden görmüyorlar madem demekki bakmayan bakmıyor.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Araba alacağı ve motorumu satmayı planlıyorum aklımda net bşi fiyat yok isteyen olursa görüşebilirz.
biraz daha büyük olsaydı poster yapardık...
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)