Hayran kaldım buna
paylaşım için teşekkürler,bakmaya değer resimler
kolu motor altında ezilen yarışçı içimi cız ettirdi :/ bu arada çin japon demeden her motor pert olabilir demek bu hehe
Love mods hate racism
off çok feci fotograflar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah düşmanımın başına vermesin.Fotolar dikkat çekici ama .......
ooff çok felaket omuş o ön düzen havada geziyor resmen. bazılarıda yanmış pert omuş
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
r6 yı çamura yatıran ablaya acıdım ya...ağlıyo yazık...dua etsin pert olmamış motor....
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
ben sana çok bindim birazda sen bana bin
bişi deil arkadaşlar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ellerine sağlık
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
buırdan anlıyoruz ki sadece race motorlar pert oluyorlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
motosikletin bu yönünü hiç sevmiyorum hız ve tecrubesizlik felaket getiriyor tabi bir araba sizin önünüze fırlamamıssa yada arkadan tepenıze cıkmamıssa!!!! gercekten iç açıcı sahneler degil race motorlar gercekten tehlıkelı aletler ama anlayana...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ibret topigi olmus.. r1'li lady botunun tekini ve pantolonunun belini birakmis, striptize doogru gidiomus az daha..
106'nin altinda kalan yamaha da cok acaip, araba resmen artci olmus binmis arkasina motorun, cbr'in cevabi da gecikmemis ama, finaldeki fotolarda resmen 'girmis' arabaya..
Bo, Jason ve Paul'un yaptigi kaza fotosu da cok onemli dersler sunuyor.. kayboldum olayin icine dalip..
Wildgoose Rider - Transalp 650
Kötü
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Çok kötü fotolar ama ders için birebir,dostum ellerine sağlık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)