la daha ne internet üzeirnden daha basit şimdi kasko şirketlerıne plaka vs motor blog numarası dağıtımı bi an için int cafe işlettiğimi unutmuştum
la daha ne internet üzeirnden daha basit şimdi kasko şirketlerıne plaka vs motor blog numarası dağıtımı bi an için int cafe işlettiğimi unutmuştum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Pert olmuş bi motosiklet yanındada yerde duran bi kask görünce içim kötü oluyor
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Sahiplerinin sağlık durumları nasıl acaba
[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
Şu ateşin içinden çıkan pilot sbk da yarışan haga mı ?
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Merhaba arkadaşlar....Resimlerin hepsi üzücü ama dikkat çekmek istediğim bir nokta var. Bilmiyorum sizlerde farketmişsinizdir belkide... Motorların hepsi SS ya da race diye tabir edilen en önemli özelliği sürat yapmak olan makinalardır. Bana göre iki teker üzerinde tecrübesi az olan kişilerin bulaşmaması gereken teknolojik oyuncaklar bunlar. Koltuğuna oturunca bu güç karşısında kendimiz kaptırıyoruz sanıyorum.Buradan SS motor ya da sürücülerine karşı olduğum düşünülmesin. Sadece riski daha fazla ,dikkat diyorum...
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Üzücü ama gercek fotolar arkadaslar bunlardan ibret almalıyız ne kadar da kendimizi profesyonel kullanıcı gorsek de karsımızdakı surucu acemidir bu unutmayalım!! dıkkat aman arkadaslar..
Buz tutmuş motoruda nasıl perte soktunuz be
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
arada kaynamış işte yaa :d adam ısıtmadan binmiş motor blog çatlattmiş
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
çok fena =)
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Bunların çoğu ayaklanır aslında hepsi pert degil
.....
arkadaşlar bu cruiser tarzı motorlarda pek kaza olmuyo galiba ben pek rastlamadım niçin?
yhhh yaaaa yazık makinalaraaaaa :s
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)