Yorumlar İçin Teşekkür ederim..
bunu başka bir yerde gören arkadaslar olmus,
Resim veya bir link filan koyarlarsa..
Tam yandan görünüşünü merak ediyorum
Yorumlar İçin Teşekkür ederim..
bunu başka bir yerde gören arkadaslar olmus,
Resim veya bir link filan koyarlarsa..
Tam yandan görünüşünü merak ediyorum
Özel yapım arkadaşlar üretilmicek adamın aklına gelmiş yapmış burda bu imkanlar yok olsada çok pahalıya mal olur.
HONDA
Dikiz aynasından bakıp, ooooo hayabusa geliyor deyip yol vereceksin, sonra yanından geçti mi ŞOK!!!
konu dışı bölümünde bu sitede var zaten bu resim gene de hatırlamış olduk harika çalışma
Evet..
Ordakini ekledim, hata verdi..
Bende tekrar açtım ve diğeride açıldı..
Sonradan Silmek istemedim..
Defalarca söylediniz, baktınız aynı konu girme abi? bakma ?
yudum insanı yaratıcılıkta sınır tanımıyor
gerçekten süper çalışmaa hız çetesindeki hayabusa gibi iplerle falan kamyönete bağlamışlar.. filmde yarışa getiriliyodu kamyonette bu fotoda tamiremi gidiyo acaba
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
bizim burda ugrasılmaz o motora diyip gecistiriyoruz ama elin adami neler yapıo çin işi pırpırlaraa videolarını izlemistım turbolu noslu falan cin mallari gidisleride ınanılmaz izlemek isteyenler
http://www.youtube.com/watch?v=9HoENzPv8Rw linkınden bakabılır yada youtube gırıp puerto rico scooter tuning yazdıgınızda bi dunya vıdeo cıkıyo
not:bu arada acaba ordan parca getirtebılırmıyızki? benım motoruda boyle yapsam sanırım sadece grenajları aynı orj. motorun turboyu taktıktan sonrakı o basınca dayanabılcegını sanmıyorum :S
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
zuhahahaha harikaaaa
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
Yaratıcı fikir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
işte Türk insanı ve yaratıcılığı
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
yaratıcılık budur yaadehşet olmuş ama laf yok
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Bende Yapcaaaam (: Süper Olmuş Ya (:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)