Hayırlı olsun, da motosilet tarlanız mı var? Hangi mevsim ekiyorsunuz sera da mı yetişiyor? Hormon veriyormusunuz? Naturel mi yada? Bu soruların hepsinin cevabını istiyorum
Hayırlı olsun, da motosilet tarlanız mı var? Hangi mevsim ekiyorsunuz sera da mı yetişiyor? Hormon veriyormusunuz? Naturel mi yada? Bu soruların hepsinin cevabını istiyorum
Legends may sLeep.. But they never diE..!
vallaha güzel motor.
hayırlı ve uğurlu olsun,Allah başına kaza,bela getirmesin
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
moto galeri aç...
Hayırlı olsun tam benim düşüncedensin ihtiyaca göre her türlü motor hepsi palakalı felanmı , Bende düşünüyom böyle cuptan başlıyacam işallah en son 250 cc'de dur diyecem...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kardeşim kader mahkumuna birde sen vurma. Bırak kavuşsun özgürlüğüne. Tozlu yollarda, düz asfaltta özgürce gezmesini engelleme, yazıktı günahtır. Bak benden söylemesi vebalinden kurtulamazsın.)
34 EU 191
hayırlı olsun kardeş...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Hayırlı olsun, kazasız sürüşler
:cherry: :cherry: :cherry:
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
hayırlı olsun...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
rengi çok güzel hayırlı olsun kazasız belasız...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
millet bir motora hasret sen valla rekora gidiyon.koleksiyoncular gibisin. hepsini senmi kullanıyon?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
aslında kolleksiyon merakım var hani böyle hayrı ayrı markalar ve tarzlarda motosikletler olsun hepsine bineyim hepsiyle ayrı bir anım olsun tarzında ama şimdilik bütçem bunlara yetiyor. ilerde kaliteli ve piyasada idolleşmiş markalarımı garajıma dahil etmek istiyorum
zoom değil solaris modeli ilk çıktığında almıştım. yanılmıyorsam 2000 yılındaydı 650 tl ye almıştım.sırf o motorun üstünde 20 bin km yaptım ...
öğrenci olduğum için şimdilik yazları ve üniversite zamanı part time çalışıp biriktirdiğim paralarla elektronik eşya ve vasıta alıp satıyorum biraz da sağolsun dedem kredi açıyor zar zor para biriktirip alıyorum. başkalşarı gibi sigara , alkol vs... kötü alışkanlığım yok.motosiklet hastalığı dışında
genelde motosikletleri ben kullanıyorum ama hepsini kendime ayırmakta bencillik olur. yazları kuzenler geldiğinde onlara da bindiriyorum .herşeyimi paylarşırım ama motosikletimi paylaşmak zor oluyor.
hayırlı olsun
Çook güzel Allah kaza bela vermesin.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Hayırlı olsun gerçekten güzel bir motor Kazasız belasız sürüşler
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
hayırlı olsunnn
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)