Bir kaza vidyosu vardı; Aynasız motosiklet sürücüsü arkasından hızla gelen opel vectranın önüne kırıyordu motoru tabi sonuç araba motosiklete çarptı...
Dikkat et. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir kaza vidyosu vardı; Aynasız motosiklet sürücüsü arkasından hızla gelen opel vectranın önüne kırıyordu motoru tabi sonuç araba motosiklete çarptı...
Dikkat et. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
tam bi ribrasyon makinasıdır.. güle güle kullanın....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aynanı tak, güle güle kullan, çinli olsun senin olsun boşver gerisini.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Hayırlı olsun ama aynasız olmaz aynasızlar yakalar bak
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bu bretonlar iyi güzelde ; mobylette bin daha iiyi be kardeş.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
aynayı takdır kardeş yoksa kaza yapma ihtimalin çok yüksek olur ayrıca hızı falan bırak millet geçmiş olsun diyeceğine geç geldin desin daha ii
güzel ve sade,işte ben bunu severim
arkadaşların dediği gibi aynaları takman şart
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
temiz güzel motor ama aynaları yok kaskın iyi koruma olarak dizlik ve mont ta almanı öneririm ki varmı yokmu bilmiyorum resimlerden gördüğüm akdarıyla
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
öyle kıyafetim yok krdeş kaskı değiştirdim suan beyazı var sendemi ayna diyosun abi:
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
yok kardes aynasız motor daha bir guzell durur göründüğü dbi
temiz duruyor..
Aynasız aynı bisiklet gibi duruyor inanki..gerçi bisikletlerde bile ayna olayı yaygınlaştı..Ama sen dersenki ben o kadar düşmedim diye, takıcaksın bi geri görüş kamerası, kimsede sana diretmicek ayna ayna diye..Allah kaza bela vermesin..güle güle kullan bu sırada..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
mehmet sana katılıyorum aynasız bisikletten farkı yok ama bir yönden de arkadaşa hak veriyorum bu aynalar pek işe yaramıyor görüş açısı yok denecek kadar az.
benim 125 uag 195 bin km de sizce iyimi sadece servis parası götürüyo şu an 130 yapmakta
Aynasiz motor... semersiz eşeğe benzer..!!
Tutunamazsin..!
bakımlarını aksatmayın sorun olmaz, bide ayna takarsanız sizin için daha sağlıklı olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)