modifiye diil ama bi ince aksesuar diyebilirim..
ayrıca bu eski hali yeni halinin fotolarını cekince yollarım üni dolasıyla gurbetteim...
modifiye diil ama bi ince aksesuar diyebilirim..
ayrıca bu eski hali yeni halinin fotolarını cekince yollarım üni dolasıyla gurbetteim...
şimdi uykudan kalktım, benimmi uykum henüz açılmadı senin fotomu açılmadı
güzelmiş :D
[COLOR="SeaGreen"]BU GÜNÜ HAYATINIZIN SON GÜNÜYMÜŞ GİBİ YAŞAYIN ÇÜNKÜ YARININ GARANTİSİ YOK ! ! ! [COLOR="Red"]( söz : y.K )[/COLOR][/COLOR] :pr:
[COLOR="Red"]ve BASIN MAKİNALARINIZLA BASIN CC HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BASIN ! ! ![/COLOR] :pr:
haklısınız gözükmüor ilk defa ugrasıorm beceremedim sanırım hala ugrasmaktaımm :(
saolasın enginogurlu yanlız ben hala yüklemeye ugrasıodum baktım sen alıntı yabmışsın nası oldu anlamadım yüklenmişmi şimdi siteye o fotolar
güzelmiş maşallah.....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şimdi aynaların olmadığı için bir sürü fırça yiyeceksin
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Aynasız motor.Çok ayıp.Görmemiş olalım.Hemen yarın aynalarını da takıp fotoğraflarını koymanı bekliyoruz.
güzel olmuş motorun.
arkadaşların dediği gibi aynasız olmaz...
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Aaa ayna yok bunda
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bir motorcu aynasını ve cımbızını her zaman yanında taşır.
bunun dışında güzel motor, güle güle bin, kazasız belasız.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kahretsin(damn) aynasızlar. atımı hazırla joe.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle birde arkadaşların belirttiği gibi en kısa zamanda aynaları monte et.
Bu motorların yüzde 90 ında ayna yok...Demek bunlarda ihtiyaç olmuyor.....
Bukadar ucuz insan hayatı demek...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bilseydim bu kadar tepki göreceğimi koymazdım
en kısa zamanda aynalara ince bi işlem yapıp biras kibarlaştırdıktan sona takıorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
tesekkür ederim pek sık ilgilenemediğimden böyle bişiler cıktı ortaya ewe dönmeye az kaldı bişiler yabtıkça paylaşıma dewam
aynalarda aklımda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------
hıza göre bi durum yok amacımız "SALTANAT"::gleam::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)