bizim makineler***gölhisar15***
Reklamlar
-
25 Haziran 2009, 16:26
Reklamlar
-
25 Haziran 2009, 16:26
yeşil mobiletin farıda güzel olmuş. eline sağlık arkadaşım
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
25 Haziran 2009, 16:29
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 PM ----------
-
25 Haziran 2009, 16:29
Moderatör
motorlar güzelde ayna ve sinyalleri ağırlık yapmasın diye çıkartmışsınız sanırım..
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
25 Haziran 2009, 16:54
Ben kendi adıma dürüst konuşmak gerekirse bu tip motorları zaten beğenmiyorum pejo vs. birde üzerine bence çirkin modifiyeler yapılara iğrençleştiriliyor yani yazılar yazarak aynalar çıkartılarak zaten bu tip motorların üstüne kimse yakışmıyor kötü duruyor.:(
-
25 Haziran 2009, 17:09
yasa dışı veya illegal olmak neden hoşunuza giderki anlamıyorum?
Orgazma Dudak Büktürür
-
25 Haziran 2009, 17:15
neden mi kardeşim şimdi bizde ehliyet yok plaka yok ne oluyon yasa dışı oluyosun ondna yazdık öle bizde burda öle takımız da gurup yani gurubun ismi diyelim ama ehliyet falan almızda değiştiririz
-
25 Haziran 2009, 19:00
Ehliyet tamam yaş yetmez plaka neden yok o motorlara çift karb. vs. takıyorsunuz 100lere ulaşıyor hızı sonrada düştümü kafa kabak gibi açıkta yarılır.
Bu arada benim bildiğim kadarı ile forumlarda avatar olarak siyasi veya ideolojik düşünceleri ortaya koyan resimler koymak yasak daha önce başka bir forumda rastlamıştım da dikkatli ol.
-
25 Haziran 2009, 19:13
teror adlı üyeden alıntı
motorlar güzelde ayna ve sinyalleri ağırlık yapmasın diye çıkartmışsınız sanırım..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
25 Haziran 2009, 19:57
böyle motorlarla trafiğe çıkarlar, sonra kaza yapınca ağlanırlar... Hani ayna, hani far, hani sinyal...! yeter yaa.. Maarifetmiş gibi gösteriyorsunuz bir de...
-
25 Haziran 2009, 20:20
o ıncecık lastıklerle bıde ustune yatıp dıp gaz gıdıyolar 140 km hızlara ulasıyolar delılık bu resmen kask yok bısı yok ustunde kendınızı hıc sevmıyomusunuz
-
26 Haziran 2009, 01:32
arkiler siz napceksiniz o motoru siz görün diye koyuyoz inanmazsınız o motorda set yok maksat görünüş bize biliyoz yani öle şeyleride bizimkisi süs amaçlı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 AM ----------
sizde haklısınız ama biz öle yarış falan yaptımız yok zaten maksat süslemek pejoları zaten onla bassan nolcak basmasan nolcak
-
26 Haziran 2009, 01:34
o zaman vitrine koy motorları kardeşim otoyola çıkarma....(süs amaçlıysa)
-
26 Haziran 2009, 01:56
ya dostum bişey sorcam ilk yeşil motorun olduğu resimdeki far çok güzel de akşam aydınlatma nasıl memnunmusun yeterlimi bi arkadaşımda bu tip aydınlatma istiyodu da ondan sordum
-
26 Haziran 2009, 02:01
-
26 Haziran 2009, 02:06
Ya arkadaşlar kardeşimiz yapmış siz güzelmi yada kötümü diye yorum yapın adamın zevk meselesi... Sanane ehliyeten carttan curttan gereksiz yere yorum yapmayın, siz yorumunuzu yapın geçin. Tamam motorcuların adını çıkartıyorlar ama hangi birini önliyceksin
Kardeşim yeşilli mobiletini beğendim diğerleri hoşuma gitmedi...
-
26 Haziran 2009, 02:39
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Ben kendi adıma dürüst konuşmak gerekirse bu tip motorları zaten beğenmiyorum pejo vs. birde üzerine bence çirkin modifiyeler yapılara iğrençleştiriliyor yani yazılar yazarak aynalar çıkartılarak zaten bu tip motorların üstüne kimse yakışmıyor kötü duruyor.:(
modifiye motorun yada aracın üzerine yazılan yazılar takılan ısıklar sökülen aynalar değildir
aracın mekanik bölümlerinde yapılan(krank,silindir,piston dişli vs) ve aracı normal standart'ının üzerine çıkmasını sağlayan değişiklikler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
26 Haziran 2009, 02:41
sadece mekanik değildir modifiye 2 ye ayrılır görsel ve performasn olarak unutmayalım lütfen
-
26 Haziran 2009, 03:08
dikkatimi çekti nedense sitede bu tarz allanmış pullanmış mobilet tarzı fotolar konuldumu insanlar cephe alıyor ve itham ediyor arkadaşlar neden diye soracağım adam öyle yada böyle bir emek bir çaba sarfetmiş birşeyler yapmaya çalışmış ve bizlerle paylaşmış şunu soracağım acaba kaçımız motosikletimizin patlayan lastiğini kendi başına sökebiliyo yapmayın lütfen yapsanızda karşınızdakini kırmayın ehliyet deniliyo kask deniliyo tamam olmazsa olmaz acaba kaçımız önce ehliyetini aldı sonrada motosiklet kullanmayı öğrenip motosikletini aldı arkadaşlar 3-5 tane form takip edilip motorcu olunumuyo malesef zamanla yavaş yavaş vede genellikle dene yanıl yöntemiyle canınızı acıta acıta pişiyor ve öğreniyosunuz umarım anlata bilmişimdir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
sadece mekanik değildir modifiye 2 ye ayrılır görsel ve performasn olarak unutmayalım lütfen
Modifiye genelde aracın motor,fren,şasi ve egsoz sistemlerinin güçlendirilerek aracın performansını artırmak olarak tanımlansada, günümüzde modifiye denince araç üzerinde yapılan her türlü değişiklik akla gelmektedir.Teknolojinin gelişmesiyle birlikte modiyede hızla gelişmekte ve her geçen gün farklı modifiye sistemleri keşfedilmektedir.
Modifiye işlemleri hard modifiye ve soft modifiye olarak 2 ye ayrılmakta bunlarda kendi aralarında guruplanmaktadır;
Soft Modifiye : ( Temel değişiklikler ) Hava filtresi değişimi, Chip Tuning, Eksoz Modifiyesi, Dereceli egzantrik, Silindir Kapağı İşlenmesi, Nitrox Sistemi
Hard Modifiye : ( Temel değişiklikler üzerine yapılan işlemler ) Throttle Body, Süper ve Turbo Charger,
genelde iki tane sticker yapıştırmaksa eyvallah bu yanlış algılanıp yanlış yorumlanıyo demek istedim ve defalarca tartışılıp konuşuldu ilginize teşekkürler
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
26 Haziran 2009, 03:44
aparat adlı üyeden alıntı
dikkatimi çekti nedense sitede bu tarz allanmış pullanmış mobilet tarzı fotolar konuldumu insanlar cephe alıyor ve itham ediyor arkadaşlar neden diye soracağım adam öyle yada böyle bir emek bir çaba sarfetmiş birşeyler yapmaya çalışmış ve bizlerle paylaşmış şunu soracağım acaba kaçımız motosikletimizin patlayan lastiğini kendi başına sökebiliyo yapmayın lütfen yapsanızda karşınızdakini kırmayın ehliyet deniliyo kask deniliyo tamam olmazsa olmaz acaba kaçımız önce ehliyetini aldı sonrada motosiklet kullanmayı öğrenip motosikletini aldı arkadaşlar 3-5 tane form takip edilip motorcu olunumuyo malesef zamanla yavaş yavaş vede genellikle dene yanıl yöntemiyle canınızı acıta acıta pişiyor ve öğreniyosunuz umarım anlata bilmişimdir
[COLOR="Silver"]
Seviyorum abim seni
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler