Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

bizim makineler***gölhisar15***

REKLAM ALANI
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dikkatimi çekti nedense sitede bu tarz allanmış pullanmış mobilet tarzı fotolar konuldumu insanlar cephe alıyor ve itham ediyor arkadaşlar neden diye soracağım adam öyle yada böyle bir emek bir çaba sarfetmiş birşeyler yapmaya çalışmış ve bizlerle paylaşmış şunu soracağım acaba kaçımız motosikletimizin patlayan lastiğini kendi başına sökebiliyo yapmayın lütfen yapsanızda karşınızdakini kırmayın ehliyet deniliyo kask deniliyo tamam olmazsa olmaz acaba kaçımız önce ehliyetini aldı sonrada motosiklet kullanmayı öğrenip motosikletini aldı arkadaşlar 3-5 tane form takip edilip motorcu olunumuyo malesef zamanla yavaş yavaş vede genellikle dene yanıl yöntemiyle canınızı acıta acıta pişiyor ve öğreniyosunuz umarım anlata bilmişimdir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------

Modifiye genelde aracın motor,fren,şasi ve egsoz sistemlerinin güçlendirilerek aracın performansını artırmak olarak tanımlansada, günümüzde modifiye denince araç üzerinde yapılan her türlü değişiklik akla gelmektedir.Teknolojinin gelişmesiyle birlikte modiyede hızla gelişmekte ve her geçen gün farklı modifiye sistemleri keşfedilmektedir.

Modifiye işlemleri hard modifiye ve soft modifiye olarak 2 ye ayrılmakta bunlarda kendi aralarında guruplanmaktadır;

Soft Modifiye : ( Temel değişiklikler ) Hava filtresi değişimi, Chip Tuning, Eksoz Modifiyesi, Dereceli egzantrik, Silindir Kapağı İşlenmesi, Nitrox Sistemi

Hard Modifiye : ( Temel değişiklikler üzerine yapılan işlemler ) Throttle Body, Süper ve Turbo Charger,

genelde iki tane sticker yapıştırmaksa eyvallah bu yanlış algılanıp yanlış yorumlanıyo demek istedim ve defalarca tartışılıp konuşuldu ilginize teşekkürler

emek emektir . emeğe saygı.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    hayırlısı olsun ....
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

öle abi biz burda bişiler yapmaya çalıştık ama işte herkez nedense şey yapıyo olsun canları sağolsun ayrıca APARAT kardeş sana da tşk ederim emege saygın var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------

k.bakmayın arkiler resimleri paylaşmakla hata yaptık biz burda elimizden geldi gibi bişiler taptık emek koyduk ama biri diyo far yok biri diyo ehliyet falan biri diyo vitrine koy maksat bunları sizle paylaşmaktı çeşit bişiler yapmaktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------

abiler tabi sizin altınızda var yamaha gibi süper motorlar bizde bunlar var para yetmiyo alamıyoz bizde bunlra bişiler yapmaya çalışıyoz siz diyosunuz dur herkezi tehlikeye atıyosunuz biz onları öle sürmüyoz ki bi kere yaptık internette paylaşalım diye

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı alakurt015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öle abi biz burda bişiler yapmaya çalıştık ama işte herkez nedense şey yapıyo olsun canları sağolsun ayrıca APARAT kardeş sana da tşk ederim emege saygın var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 PM ----------

k.bakmayın arkiler resimleri paylaşmakla hata yaptık biz burda elimizden geldi gibi bişiler taptık emek koyduk ama biri diyo far yok biri diyo ehliyet falan biri diyo vitrine koy maksat bunları sizle paylaşmaktı çeşit bişiler yapmaktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------

abiler tabi sizin altınızda var yamaha gibi süper motorlar bizde bunlar var para yetmiyo alamıyoz bizde bunlra bişiler yapmaya çalışıyoz siz diyosunuz dur herkezi tehlikeye atıyosunuz biz onları öle sürmüyoz ki bi kere yaptık internette paylaşalım diye
    olur bazen böyle şeyler her insanın fikri görüşü düşüncesi farklıdır benim kızdığım önyargılı yaklaşılması siz yapmaya ve paylaşmaya devam edin ama bu arada motosiklet ekipmanlarınızı tamamlayıp kullanmayıda ihmal etmeyin kolay gelsin
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

gipsy_fire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Akvaryumu satınca olucak inşallah...
    Arkadaşlarında yazıları tam anlamıyla önyargılı değil onlar daha fazla canlar yanmaması için yazmışlardır.Açıkcası mobyletde benim sevdiğim motorlardandır.Arkadaşlar siz siz olun lütfen bu motorlarla yüksek hızlara çıkmayın.Ben Çanakkale Küçükkuyuluyum bizim oralardada bu tip motorlar çok revaçta (tabi ki maddi durumlada alakalı) ama sürekli bi arkadaşım düşüyor yaralanıyor . En son dayımın oğlu yine böyle bir mobylet ile farsız gece giderken karşıdan geln motorla çarpıştı ve beyin kanamasından vefat etti.Sanırım çok yazdım kusura bakmayın

tamam ememeğe saygımız var ama bu mobiletlerle aragaz koymuyormusunuz gece vakti ne uyku bırakıyonuz ne bişi aman deyim yapmayın şunu çaçaçaaarr sesinden gına geldi

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı gipsy_fire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlarında yazıları tam anlamıyla önyargılı değil onlar daha fazla canlar yanmaması için yazmışlardır.Açıkcası mobyletde benim sevdiğim motorlardandır.Arkadaşlar siz siz olun lütfen bu motorlarla yüksek hızlara çıkmayın.Ben Çanakkale Küçükkuyuluyum bizim oralardada bu tip motorlar çok revaçta (tabi ki maddi durumlada alakalı) ama sürekli bi arkadaşım düşüyor yaralanıyor . En son dayımın oğlu yine böyle bir mobylet ile farsız gece giderken karşıdan geln motorla çarpıştı ve beyin kanamasından vefat etti.Sanırım çok yazdım kusura bakmayın
    başınız sağolsun çok üzücü bir durum allah sabır versin..

bende hepsi yada tamamı demedim genelde böyle oluyor kardeşimiz şartları doğrultusunda yaptığını paylaşmış nasıl gazlıyoruz bilmem kaç basıyo dememiş

alakasız yorumlar geliyo tabiki önce güvenlik bu işin pardonu yok allah cümlesini kazadan beladan sakınsın
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

arkadaşlar tmm da elli sefer dedim biz o motoru gösteriş amacıyla yaptık buraya koymak için normelde böle değil herşeyi tam arkadaş seninde başın sağolsun çok acı biişi ama biz öle yapmıyoz

hakann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BURGMAN 650 Kawasaki KLR 250
    herkesin zevki ayrrıdır saygı duyalım lütfen
    elinize sağlık güzel olmuş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    neden mi kardeşim şimdi bizde ehliyet yok plaka yok ne oluyon yasa dışı oluyosun ondna yazdık öle bizde burda öle takımız da gurup yani gurubun ismi diyelim ama ehliyet falan almızda değiştiririz
    E sen yarın bigün bana veya bi akrabama veya sokaktaki insana çarptıgında,kaçıp,kımse bulamasın dıyede bu yasadısılık sanırım...plaka yok,ehlıyet yok..motorunda ayna sinyal yok,Çok ii bişeymıs gıbı bırde burda bunu bızlerle paylasıyosun..Ben buna paylasım demem,Bu gıbılerın paylasım yapmasınıda istemm,Umarım en kısa zamanda başınıza ve bızlerın basılarına iş açmadan gereklı cezayı alır,yakalanıp cekersınız.

Motosikleti
    kanuni seyhan 250
    çok kötü
    tamamen utanç verici bi durum
    [B][COLOR="Green"]SEDAT ŞENTÜRK[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]16 BYL 02[/COLOR][/B]
    [B][COLOR="Green"]A RH +[/COLOR][/B]

arkiler biz buraya resimleri koyduk bizi yargılayın diye değil nerden koyduk bilmiyom ki ya hiç emeğe saygı hiç ya herkez koyuyo millet bizi yargılıyo ben bu siteyi paylaşma sitesi sanıyodum ama meğer yargılama sitesimiş yinede sağ olun arkiler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

jose55 sende sanki ehliyet var sen sanki böle dört dörtlük motor sürüyoun yalana gerek yok valla nerden ekledim ben bu resimleri ya nerden bilmiyom ki nası siliniyo bilen varmı

rizakara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı MCT 250
    Bozmayın çocukların moralini , gölhisar dediğin tarlaların ortasında 2-3 ana caddesi olan milletin birbirini plakasızda tanıyabileceği , en yakın otoban yolun denizli - fethiye olduğu ufak bir kasaba . Yani anca düşüp kendilerini yaralayabilecekleri bir yer.

Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    ağzı olan konuşuyor canım Türkiyem de insan yaşamak istediğini yaşayabildiği yapmak istediğini yapabildiği için insandır imkanlar neye yeterse o kadar olur bu imkanları arttırmak da insanın kendi elindedir. Arkadaşlarımız ufak da olsa bir emek harcamış birşeyler yapmaya çalışmış bizimle paylaşmak istemiştir bazı arkadaşlarımızın önyargıyla davranmasını kınıyorum yok basıyorsunuz bunlarla falan felan 4 tekercilerin her gördüğü comuttercıyı kurye sanıp sıkıştırmasından hiçbir farkı yok bu yaptığınızın önyargı kötüdür beyler çok kötü nerden biliyorsun adamın o motorla ne yaptığını? birde orası İstanbul değil nerde ordaki trafik keşmekeşi yok birine çarpacak kaçacak merak etmeyin kasaba insanları şehir insanlarından daha duyarlı daha insan. çarptığında kaçmaz!!!
    Master of Davar

arkiler öle yani burası kasaba ama işte millet neler diyo bana size tşk ederim anlayışlı olduğunuz için ama resimleri silcem nası oluyo herkez laf söylüyo paylaşmak la hata ettim

rizakara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı MCT 250
    silme ;
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-ve-flas.html
    Bak bu arkadaş da birşeyler yapmış.

arkiler öle yani burası kasaba ama işte millet neler diyo bana size tşk ederim anlayışlı olduğunuz için ama resimleri silcem nası oluyo herkez laf söylüyo paylaşmak la hata ettim

makinalar kaç yapıyor

hız yapmıyoz ki daha doğrusu sadece görünüş yaptık ölesine

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------

Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E sen yarın bigün bana veya bi akrabama veya sokaktaki insana çarptıgında,kaçıp,kımse bulamasın dıyede bu yasadısılık sanırım...plaka yok,ehlıyet yok..motorunda ayna sinyal yok,Çok ii bişeymıs gıbı bırde burda bunu bızlerle paylasıyosun..Ben buna paylasım demem,Bu gıbılerın paylasım yapmasınıda istemm,Umarım en kısa zamanda başınıza ve bızlerın basılarına iş açmadan gereklı cezayı alır,yakalanıp cekersınız.
    madem paylaşım demezsin neden bakıyosun ben burda bişi paylaşıyom emek göstermişim ama sen konuyu nereye çekiyosun hem sana nası çarpcam sen nerdesin ben nerdeyim ona bakarsan sende bana çarparsın insanlık hali bu ister hepsi olsun yinede çarparsın bizim burda maksat yapıp fotosunu çekip buraya koymaktı biz binmiyoz bile ona hem burada yol yok adam akıllı kasaba burası bilmeden yargılıyosunuz ama olsun

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tam apaçi motoru ALLAH akıl fikir versin
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Konu başlığından İçerik belli olmuyor ki,bakmayayım,

Bana çarpamazsın elbette,o dolaylı,mecazı bı anlatımdı,Ben kanunlara,yasalara karşı bukadar rahat tavır sergilemenize nazaran belirtide bulundum,Bu motoru ister sür,İster sürme,Ortada bi resim var ve Bu yazılarda bu resme olan yorumlar,eleştirilerdir.

Burası mesaj sayısını doldurmaya yönelik forumlardan olsa,emin ol bütün mesajlar şu şekilde olurdu ''Ellerine sağlık,Güzel paylaşım'' sen bu şekilde yorum okumaktan zevk alcaksan,Ben bişe demiyorum.Sen resimlerine yapılan yorumlara laf yetiştirmeye çalışacağına,Bu yorumlardan bişeler çıkart,

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler