hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
keşke fazer alsaydın
hayırlı ugurlu olsun nice nice bol kmler
motosiklet gerçekten çok güzel şehir içinde kullanımı çok kolay bi makina büyük cc olmasına ragmen yorucu değil kullanmakta da hiç zorluk çekmedim ilk büyük motosikletim olmasına ragmen
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
hayırlı olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
çok güzel bu motoru çok seviyorum ya hayırlı olsun güle güle kullan hocam allah kazadan beladan korusun.
hayırlı olsun.
hayırlı olsun kardeşim..Bende yaz sonu askerim ve dönüşümde almayı planladığım makina..İnşallah bende sahibi olurum böle bi makinanın..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
hayrlı olsn allah kaza bela wermesinn mükemmel bi makina
hayırlı olsun bugün alsancak ta gördüm yakından baktım çok iri bir motor....allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun, çok güzel bi makina
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
100 kmde sorun değil, ama 150 den sonra zorlamaya başlıyor. 200 de uçacağını düşünüyorsun rüzgardan dolayı
Kazasız,belasız vede cezasız kullanımlar dilerim...
hayırlı olsun kazasız belasız
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
motor da fotoğrafları da çok güzel maaşallah.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hayalimdeki motor benim hyo yu satarsam bundan almayı düşünüyorum hem tarz hemde cc değişikliği açısından
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)