Kazasız sorunsuz nice sürüşler.
Kazasız sorunsuz nice sürüşler.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
Motorda güzel sende güzelsin ama ehliyeti ihmal etme hemen sahip ol
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Allah kaza bela vermesin.Keyifli sürüşler...
Hayırlı olsun cansu... kazasız belasız sürüşler....
bacım hayırlı uğurlu olsun yolda bazı krolara dikkat et bazen bu kro bende olabiliyorum malesef doğan-şahin tayfacılara heleki;);) hadi kal sağlıcakla
Güle güle kullanın motorunuzu..Hemen şuraya alalım sizi Tıklayın..
güle güle kullanın hayırlı olsun motor yakışmış
hayırlı olsun..allah kaza bela vermesin...... motora yakışıyorsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
teşekkür ederim
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Hayırlı olsun ne diyelim ....
Kanımıza girmiş bir kere bu rüzgar sevdası...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
haha fotolar çok güzel aman fazla ayaga fln kalkma sert düşersin benim o motordaki tecrübem çok büyük çok rahat motordur ama frenleri iyi degildir hayırlısı olsun ön fren kitler arka fren asla tutmaz güle güle kullan
Motosiklet mucidi
küçücük kalmışsın çin çan çon'unun üstünde
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
benim ve babamın ne iş yaptığını bilmeden konuşuyosunuz çok gülüyorum
ama teşekkür ederim yinede
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin.. yaz geldi, sezon açıldı.. sadece dikkatli olun derim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
hayırlı olsun güle güle kullan
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
evlenme teklifi gelmemiş hala, hayret
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
sağolun
hayırlı olsun arkadaşım.küçük motor almamışsın gözün büyüklerde tebrikler citten yakışıodun..
allah kaza bela vermsin ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)