::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
hayırlı olsun nice kazasız belasız km'ler
inş. 1 haftaya kadar bizde motürlanacaz
Malum okuluda kapattık....
yollar bizi bekliyor...
20
bu konuyla şu linki bağlamak istedim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ayinlandi.html
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Hah şöyle bayanlarıda motor üzerinde görmek istiyoruz şimdi keyfim geldi dur bi kahve yapayım kendime.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
hayırlı olsun
Motor sana bi beden büyük gibi,bide üstünde akrobasi hareketleri yapmaya kalkmışsın ilk binmende,dikkat etmezsen gösterecek hiçbişeyin kalmaz
güle güle kullan kardeşim. allah kazasız belasız sürme keyfi yaşatsın.
sen şu linkki bi tıkla istersen
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ayinlandi.html
binerken dikkat etmezsen vereceğin link de kalmaz Kendi çapında motor camiasına katkıda bulunman çok güzel,bende devam edebil diye söylüyorum dikkat et,adım adım çık...
neye ne zman nasıl binceğimi ben daha iyi biliyorum rahat ol ;)
ama yinede sağol
Hayırlı olsun, selenin biraz daha ortasına oturmayı dene,uçup gitcekmis gibi duruyosun.
siz benimi inceliyosunuz motoru mu bu konuda daha fazla yorum yapmak ve polemiğe girmek istemiyorum !!
hayırlı olsun.Kazasız belasız binersin inş.
Son resimde ayağını düzltir gibi bi halin yok xDD poz veriyorsun gibi sanki xDD
::shake2::
Hayırlı uğurlu olsun...Sevincin gözlerinden okunuyo...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
güle güle kullan...
kazasız belasız sürüşler dilerim...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)