hayılrlı olsun tankpad ve bikaç sticker la daha gzüel olcak gibi
İki kişinin bindiği motor değildir.
grenajlar değişiyor boyaya giriyor komple ondan sonra tankpad ve diğerleri
lastik diye bağırıyor makina
güzel motor kazasız belasız kullan....
ne renge boyatıcaksın, bu aralar beyaz moda ve çok yaşıyor
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
ya lastik şuan odamda bana bakıyor yarın anca değiştirebilirim dediler yarını bekliyor lastik renk gene yeşil siyah kafa grenajı,jantlar ve şase mat siyah geri kalan yerler yeşil olucak bide stoba bşiler yapmaya çalışıyorum iptal edip fiberden daha değişik bi şekil yapabilirim
güle güle binmek nasip olur umarım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
İzmir Bornova'dan aldın motoru öylemi plaka bizim memlekette hayırlısı olsun bol km ler allah hepimizi korusun kazadan beladan.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
teşekkür ederim evet izmir bornova
motor kaç model
93 model...
bu kadar yatırım yaptıgına göre motoru iyi durumda olsa gerek ?
İki kişinin bindiği motor değildir.
şuanda motorun içinde aklınıza gelebilicek herşey sıfır rodajda zaten
Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve bol keyifle bin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
tşk ederim
Arkadaşım güle güle bin. Maşallah çok güzel ..Bence nazarlık tak.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bilsem ki bana sorun yaratmayacak samsun da var bi tane alacağım ama işte ; güvenilmiyo ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
zorluk çekmiyorum desem yalan olur tüm arkadaşlarım hergün yardımcı oluyor iyi sürebilmem için çok aşırı trafikte değil ama seyrek trafikte felanda rahatça sürmeye başladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 AM ----------
teşekkürler dün bende onu düşündüm bugün takarım sanırım
bide onden cekseydin en guzel tarafi onu zaten
izmirde bahadir granaj war ordan bi cbr 600 r sag sol on granaj al bide arkaya r1 kuyrugu kimse tutamaz seni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)