konuyu açan arkadaşın sanırım sol gözü rahatsız!!! yanlışım varsa düzeltsin... bu şekilde zaten riskli durumda....
ayrıca; japon arkadaş daha kendi yorumunu bile yazmamış!!!!
''laf ola bere gele'' diye eski bir söz vardır... işte buda onun gibi; laf olsun diye açılmış bir TOPİC... hayırlı olsun
hıc ama hıcccc olmamısss renk secımı guzel ama uygulama sıfır hele o egzoz ve yazı herseyı ortaya koyuyor saten ondan sonra motor kullananları mıllet aklllarında hangı kalıba koyuyor sız dusunun.......?
bu gazla movistarla falan kapışır arkadaş
eleştirilerin pohu çıktı, kantarın topuzu kaçtı, diskoda ibrahim tatlısesle alay eden şımarık bebeler gibisiniz arkadaşlar.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ben o fotoğrafı komik resimler bölümüne kopyalıyorum
isim vermeyeyim. bu haşin arkadaşı savunmak gibi bi derdim yok amma lisan-ı münasib hudutları aşıldı bir hayli.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bo tuningli motosikletlere acaip isimler veriliyor ya hasta oluyorum valla vukuatlı, ekselans, façalı vs...
yaa bu tipdeki motorlara mobiletlere yapılan modifiye (iğrençlik) çok gereksiz max 1000 tl olan motoru alıon stiker vs. takıon al sana modifiye diye çıkarıon gereksiz bence ama uğraşmış emeğe saygım var fakat berbat olmuş kusura bakma dostum
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
bu fotograflarla dalga geçenleri kınıyorum ülkenin gerçeklerinden bu kadar uzak olmayın arkadaşlar gidin köylere kasabalara bu şekilde yüzlerce mobilet var insanların zevki bunu burda fırça yemek için paylaştığını sanmıyorum ayna nerde demekten başka bişi bilmiyorsunuz aynası olupta aynaya bakmayan bi sürü arkadaş var aramızda kırsalda bu mobiletlerde istanbul trafiğindeki tam koruma gezen bizlerden daha güvende olsa gerek.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Herhangi bir alanda kisileri,kurumlari,kuruluslari veya devlet'i küçük düsürecek resim,yazi,alinti vb. seyler kesinlikle yasaktir.Bu gibi durumlarda uyari yapmadan üyeyi forumdan silme hakkimiz saklidir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)