hayırlı olsun,ilk motor olarak biraz büyük cc tercih etmişsin deneyim vardır inş..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
ilk motor için biraz büyük değilmi
Yüksek Kalite Üstün Performans
güle güle kullan..
biraz yüksege kaçmışsın gibime geliyo..
dikkatli olda patlama..
bu işler tecrübe ister
sindire sindire yani..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Fake değilsen çok dikkatli kullanmanı öneririm.Şakası olmaya bir makinan var.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
güzel motor kazasız belasız kullanırsın insallah kaç model 93-94-95 ? ilk motorum derken büyük olarak ilk motorun değilmi ?
allah kaza bela vermesin güle güle kullan...
Hissettiğin gibi yaşa...
....................................
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
fake olunacak bişi yok zaten motor aldım ve fotosunu paylaştım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 AM ----------
ilk motorum daha öncede deneyimim yok ne ufak bir motorum oldu nede başka bişi bunda alışıcam toplasanız 5 defa motor sürmüşlüğüm var ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:46 AM ----------
hayattaki ilk motorum 94 model ama modifiye işleriyle uğraştığım için baya oynamayı düşünüyorum maksat zaman öldürmek
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
gaza gelmem yapımda yok yıllardır oto drag yarışlarına katılıyorum ama arabalar sarmaz oldu motorun çok zevkli olduğunu söylüyorlar yaşamak istedim bende
iyi gule gule kullan bol bol dusup kalkarsın her dusmeyede foruma konu acarsın bizde mesaj doldururuz :D
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
kısmet belki düşmem
Araba sarmaz.. Motor bambaşkadır gerçekten.. araba ile kıyas edilemez.. ilk motor olarak race tercih etmen bana göre yanlış.. race motorlar yavaş ve sürekli kullanımda hararete girer, yorar.. alışma dönemi için daha küçük bişi alsaydın.. Gaza gelmem deme altında race var.. o egzos sesi öle tatlıdır ki.. sorma gitsin... Kendine çok dikkat et, kendin ve sevdiklerin için korumaları ihmal etme..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
teşekkür ederim sanırım motoru ben biraz hafife aldım herkez yanlış buluyor bunda alışmama 1 tanede olmazsa ufak vitesli bişi mi alsam ki :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------
teşekkür ederim bi tanede ufak vitesli bişi alma kararı aldım ben sanırım böyle olmayacak çünkü yaptığımız bazı arabaları 600 cc lik çoğu motorla denedik hatta geçtiklerimizde oldu ama motor çok zevkli ya
aklın yolu bir kazasız yollar sana
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
teşekkür ederm abi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)