hayırlı olsun kardeşim
sana tavsiyem ehliyetini cebine koy böle makinalar insanın başına cok davalar açar
benimde ilk motorum 1000 rr idi tek tavsiyem sana ehliyet.
hayırlı olsun kardeşim
sana tavsiyem ehliyetini cebine koy böle makinalar insanın başına cok davalar açar
benimde ilk motorum 1000 rr idi tek tavsiyem sana ehliyet.
ALLAH kazasız belasız günler sürüşler nasip etsin
yorum yok..
şimdi bişi diyeceğim adanalı arkadaşlar alınacak. hayır adanalı hiç arkadaşım olmadı yada adanaya hiç gitmedim desem yiyeceğim ama.. cesaretin memleketle alakası yok, bu vatanın evladı olan herkes gerektiğinde fazlası ile cesur olur. tabi bu cesaret mi? orası ayrı. yargı veya karar mercisi de ben değilim..
lakin anca hayırlı olsun diyebilirim ve susarım. bu başlığa bir şey yazmak içimden çok da gelmiyor.
Slm hayırlı ugurlu olsun, boyle gıderse koca yazı motosıkletsız kapatacam, hangı motora el atsam, ya ruhsatında, ya satışında bır sorun cıkıyor. 3 aydır motor ararım; RX 115 ten yana sansım tutmadı, kısmet olursa pazartesı gunu 125 ybrye bakmya gıdecem.
tek diyebileceğim çok dikkat et. motosiklet kulanmak ço güzel bir oyun gibi ama genelde insanın tek yanma hakkı oluyor.
Hayırlı,uğurlu olsun gardaş. Motora iyice alışmadan hız yapıyım,viraja dalıyım deme sakın.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Biraz küçüq qibi Hayabusa falan baksaydık Sana yau keşke topic açsaydn aliorm die söyLErdiq hayabusa var die işin şakası bi yana hayırlı olsn allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan hocam.
hayırlı olsun kardeş.. KAzasız belasız..
klasik bir tartışma topiği
biri gelir düşük CC ile başlasaydın bunla patlarsın yazar
kimi gelir ben F-16'yla başladım bişey olmadı yazar
topic sahibi sinirlenir veyahut da büyük motorla başlamanın verdiği hazla yazılanlara pişkin pişkin güler,arada bi topic sönmesin diye garip mesajlar atar...
sonra topic içinde arkadaşlar fikir ayrılığına düşer çelişebilir, ardından çatışabilir...
kimisi de hayırlı olsun der gider
MT'de yeni motor alma ve alma süreci böyle işler
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız ümidiyle...
Umut hocam.. İbrede 100 ü görünce yavaşla bence.
dikkatli bindikten ve gaza gelmedikten sonra problem çıkacağını sanmıyorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Başlangıç için oldukça yüksek bir cc.Pek tavsiye etmezdim.Elindeki güç tecrübene göre çok fazla
bıse dıyemıoyrum cıdden hayırlı olsun dıkkatlı kullan kolay degıl ama almıssın hayırlı olsun tekerın duz bassın
herkeze teşekkür ederim istedikten sonra öğrenirim bunda illa kaza yapacam die bişi yok sorun diil
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)