Keşke motorunu almadan buraya bi danışsaydın tecrübeli kişilerden yardım alsaydın en azından bi ybr ile başlasaydında sonra bunu alsaydın ama yinede snn kararın hayırlı olsun kazasız sürüşler
Genelde bu tür başlıkları yaşı biraz küçük arkadaşlar açıp kaçıyorlarda o yüzden yazmıştım fake diye.O zaman ciddi bir durum var ortada.Motoru aldığına göre tecrübeli bir arkadaşından bi süre eğitim alıp motora alışma zamanı bırakmalısın kendine.Ne kadar kuvvetli araba kullanırsan kullan,ağırlı/hp oranında standart bir motor herzaman daha kuvvetlidir.Hele hele modifiye yapıp güçlendireceksen çok daha dikkatli olmalısın.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
anladım yok ya yaşım gene biraz ufakta çocuk kadarda diil 21 yaşındayım tecrübeli çok arkadaşım var hepsi elinden geldiğince yardımcı oluyorlar saolsunlar ağırlık/hp oranına göre motor gibi sayılacak araba kullanmışlığım var 1100 kilo 790 hp
neyse almısın artık sole bır sey yapabılırsın ama sabır gostermen gerek en buyuk sorun motorun agırlıgına ve gazın tepkılerıne alısman onua bos bır yerde bılen bır kisinin seni calsıtırmasıyla olur 2 ya felan ufak ufak gereken calısmaları yaparsan sonrada ben superım havasına gırmessen altından kalkarsın ama genede tehlikeli bir olay tehlikeside acemilik km sinin bu motorla asılacak olmasıdır bu motorun kotulugu nedır hataları telafi edememendir hafif motorla slalom felan calısırken 8 cizerken denge kaybı oldugu zaman ayagını yere koyup tutabılıyorsun ancak bu motorlar agırlıgı nedenıyle tutulmuyor denge bozuklugunda gıdonu bırakcan devrılcek yere buda sana masraf demek...dur kalk calıs...yurume hızında arka frenle dengeleyerek gıtmeye calıs,arka fren calıs kıtleme noktasını ogren..on fren calıs sonra ıkısını bır calıs...90 derece donuslerı calıs...kontra calıs...bol bol kıvırmaca calıs..bunları calısırkende motoruna alısma surecıne gırmıs olursun ama usenme bol bol calıs hepımızın calısması lazım calısmama ragmen panık durumunda arka frenı kıtlemıstım ama dusmedım demek daha cok yerlesmesı lazım :(
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
İlk motor için biraz büyük bir seçim yapmışsın ama her büyük cc alan kaza yapıcak diyede bir kural yokdur sanırım bilinçli kullandıkdan sonrada sorun çıkacağınıda sanmıyorum yeterki eğitim alıp bilinçlice kullan
öncelikle hayırlı olsunbüyük cesaret
Ben 100 cc den 250 cc ye kadar chooper ve scooter kullandım
race'e geçmek istiyorum ama gtr 250'ye cesaret edemezken cbr 125'i düşünürken sen direk bundan başlamışın helal olsun
Ama önceki yorumlarda söylenenler gibi ben race makina yanımdan geçerken bile bi tuaf oluyorum ki insan onun üstündeyken basmaması elde deyilzaten benm kendime güvenemememde bu yüzden
Kazasız Belasız SürüşLer
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
hayırlı olsun
2 sorum olacak1.si ne kadar masraf oldu motor kaclira+noter falan
2.si ise 790hplik hangi arabayi kullandin
benim araba70hp de merak ettim:D
hayırlı olsun. bencede ilk motoru race tercih ederek yanınıs bi karar vermişsin.. ama bu hatayı motorunu ilk 3 4 ay mahalle aralarında hız yapmadan kullanarak..yani ss makinelerin davranışlarına alışarak bir nebze düzeltebilirsin..beygiri yüksek arabalar kulanmışsın ama unutma arabanın bir kaportası var motorda kaporsa sensin
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
hayırlı olsun.
noter+motor 6.5 a geldi evo tommy makinen 34mmm plakasıda araştırırsanız rahatça bulursunuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:19 PM ----------
masraf olarakta grenajları değiştirmek istiyorum zx7r ın görünümünü vermek istiyorum ona gidecek biraz sıfır lastik aldım daha yeni arka ön zaten sıfırdı arka lastiğe 350 verdim sanırım grenajlara 800 gidicekmiş bide far takımı almam gerekiyor onu daha bulamadım bunu sat üstünü al dicek bunu okuyanlar ama ben uğraşmak istiyorum hem alışmam hem öğrenmem hem uraşmam daha zevkli bunla
sen bence yazılanları pek umursuyor gozukmuyorsun yenı grenaj almaktan bahsedıyorsun eskıler kırılınca yenılerı takmanı tavsıye ederım, sanırım sırf hava olsun dıye motora heves edıyorsun umarım dogruyu bulursun kendı hayatını tehlıkeye atmadan önce ,paran coksa bılemem tabı yenı grenajları tak onları kır keyıf senın mal senın
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
abi be fotoda zincir yerinden çıkmış
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
çok ufak motorla başlamışsın ..direk hayabusa olsa daha iyiy di ama olsun artık idare edersin...
hayatın ne önemi var.iki çizgi arası zaten
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
abi be krizden dolayı ucuza satıolardı bende bunu aldım
eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:
grenajın parası o kadarda gözde büyütülecek bi para değil bence
Umut hayırlı olsun tekerin düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)