CBR600F Nasıl Touring'e çevrilir? Türkiye'de ilk Sisy Bar'lı 600F :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
emre walla tebrik ediyorum yaratıcılıkta sınır yok... yeşim onu ne kadar düşündüğünün farkında mı acaba
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
-
Slm
Çok guzel olmus, plaka daha da guzel olmus.
-
evet bir ilk olmus ama ne olur kızma ben begenmedım.hatta yazık olmus dedım ıcımden.ama senın hosuna gıttıyse tabıkı problem yok.dedıgım gıbı ıcımden ne gecıyorsa onu yazdım.
-
vallahi çok şık olmuş... söz konusu ''eş'' olunca akan sular durur!!!!
ayrıca; hiç sırıtmamışta... işçilikte güzel olunca....
güle güle kullanın...
-
Güzel ilginç bi Çalışma En azından amaçsız saçma sapan bişey olmamış Yan çantalar ne marka? nereden aldın ? bende öyle bişey düşünüyorum da...
-
güzel olmuş ellerine sağlık yaratıcılık olmuş herkesin dediği gibi hiç sırıtmamış
-
CBR VFR olmuş
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
-
Bu tür makinelerde bagaj olmayışı eksi,ama böyle yaratıcı olunca sorun hallediliyor benim aygırın sele altı 2 oda 1 salon 47 litre çantasıda salon salomanje kipa ya alış verişe gidiyorum
-
yeşim artık uyuya uyuya biner arkana :D:D abi artçı ayakları nereye koyuyo göremedim ya :s
gördüm gördümde dik oturunca nasıl basacak ayaklar onu kavrıyamadım rahatsız olmazmı yaw :s
-
Yolda yelken veya fren için paraşüt görevide görür.....
Ama güzel olmuş..Yaratıcılık.... İşte zevke göre uydurma diye buna derim.... Tebrikler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Tebrikler bence süper olmuş :D hatta orjinalinde varmış gibi duruoo cok ii işcilik..
-
Emre bu hep böylemi duracak arada bazen sökersin değilmi abiiciim..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Emeğe herzaman saygım var ama benim pek hoşuma gitmedi ama eline sağlık baya bir uğraşmışsınız belli bilirim bu sanayi işlerini çok uyuz işler
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
Darkkiller adlı üyeden alıntı
emre walla tebrik ediyorum yaratıcılıkta sınır yok
... yeşim onu ne kadar düşündüğünün farkında mı acaba
Teşekkür ederim. Farkında tabiiki, ben de onun beni ne kadar düşündüğünün farkındayım aynı zamanda
GorkeM adlı üyeden alıntı
Kıroo
E madem bu kadar uğraşılmış , bir de topcase olabilir arkaya veyahutta küçük seyahat ıvırzıvırlarını taşımak için , yanlardaki softcase'ler gibi küçük bir çanta... Yakışır da
Hatta madem uzun yol için , gece görünebilmek için sidebar arkasına ekstra bir ledli stop takılabilir.
Bu arada güzel olmuş demeyi unuttum... çakma görünmüyor kaliteli olmuş.
Ilk içimden neler geçirdim (
) , ama işçilik güzel olunca sırıtmamış.
Fakat şu an ayarı çok yüksek , anten gibi duruyor arkaya biri oturmayınca
Sağol Görkem'cim
Topcase değil de, dediğin gibi küçük bir soft çanta düşünüyorum ben de arkaya. Zaten depo üstü çanta da olacak yola çıkarken. Sisy barın arkasına da bir reflektör yapışturmayı düşünüyorum gece görülebilirlik için. Sisy bar ayarını da dediğin gibi ben biraz daha kestirmeyi düşünüyordum ama, Yeşim böyle rahat ettiği için böyle bırakma kararı aldık.
ibrahim_zx adlı üyeden alıntı
Çok guzel olmus, plaka daha da guzel olmus.
Sağolasın
safak112 adlı üyeden alıntı
evet bir ilk olmus ama ne olur kızma ben begenmedım.hatta yazık olmus dedım ıcımden.ama senın hosuna gıttıyse tabıkı problem yok.dedıgım gıbı ıcımden ne gecıyorsa onu yazdım.
Yok niye kızayım, zaten istediğim zaman çıkartabileceğim birşey. Görüntüden çok fonksiyonellik üzerinde durduk, yapmışken de yapabileceğimizin en estetiğini yapmaya çalıştık.
AYBERK adlı üyeden alıntı
vallahi çok şık olmuş... söz konusu ''eş'' olunca akan sular durur!!!!
ayrıca; hiç sırıtmamışta... işçilikte güzel olunca....
güle güle kullanın...
Aynen öyle
sağol Ayberk'cim.
345 adlı üyeden alıntı
Güzel ilginç bi Çalışma En azından amaçsız saçma sapan bişey olmamış
Yan çantalar ne marka? nereden aldın ? bende öyle bişey düşünüyorum da...
Teşekkür ederim.
Yan çantalar buradan:
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...ID=0&cat_ID=83
GhostRider-L adlı üyeden alıntı
güzel olmuş ellerine sağlık yaratıcılık olmuş herkesin dediği gibi hiç sırıtmamış
Teşekkür ederim.
Mafiaboy adlı üyeden alıntı
CBR VFR olmuş
Gibi gibi
TOP SPEED adlı üyeden alıntı
Bu tür makinelerde bagaj olmayışı eksi,ama böyle yaratıcı olunca sorun hallediliyor benim aygırın sele altı 2 oda 1 salon
47 litre çantasıda salon salomanje kipa ya alış verişe gidiyorum
Artık bu çantalarla biz de alışverişe gidiyoruz.
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
yeşim artık uyuya uyuya biner arkana :D:D abi artçı ayakları nereye koyuyo göremedim ya :s
gördüm gördümde dik oturunca nasıl basacak ayaklar onu kavrıyamadım rahatsız olmazmı yaw :s
Sorma rahatı yerinde, püfür püfür gidiyor arkada.
Çantaları biraz daha geriye alınca problem olmuyor ayaklıklar. Ancak çantaları geriye alınca da arka sinyallere baskı yapıyor, bu yüzden büyük ihtimalle bir de soft çanta demiri yaptıracağım sanayide
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yolda yelken veya fren için paraşüt görevide görür.....
Ama güzel olmuş..Yaratıcılık.... İşte zevke göre uydurma diye buna derim.... Tebrikler...
Sağol Alp
explosion999 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş.
Teşekkür ederim.
reak41 adlı üyeden alıntı
Tebrikler bence süper olmuş :D hatta orjinalinde varmış gibi duruoo cok ii işcilik..
Teşekkürler, onun için uğraştık.
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Emre bu hep böylemi duracak arada bazen sökersin değilmi abiiciim..
Tabiiki, zaten sadece kullanacağımız zaman takılacak bunlar.
SaXoFoN adlı üyeden alıntı
Emeğe herzaman saygım var ama benim pek hoşuma gitmedi ama eline sağlık baya bir uğraşmışsınız belli bilirim bu sanayi işlerini
çok uyuz işler
Sağolasın, maksat iş görsün dedik.
-
Vayyy be aşk nelere kadirmiş, maşallah
-
arka yolcu için güzel ama yolcu olmayınca fena sırıtıyor.
ellerine sağlık.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
harden güzelll olmuşş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler