Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni motorum ybr 250

REKLAM ALANI
    tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah.. Hep keyifle bin inşallah....
    saol kardeşim herkese de tavsiye ederim bu makineyi...
    Hissettiğin gibi yaşa...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maresal58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güle güle kullan

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Alıntı tatlisert45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumlar için teşekkür ederim gercekten güzel bir motosiklet sonucta yamaha şehir içinde denedim düşük devirlerde tork u cüssesine göre baya iyi motorla şehir içinde giderken km 20 lere düşüyor 2, viteste gazı açtığımda cok cabuk toparlıyor tork olayı gercekten yüksek konfor konusunda artçım ve ben gayet rahatız motor düşük devirde calıştığı bile belli değil devire bindiği zaman cıldırıyor nereye gideceğini bilmiyor ama hakkını veriyor gercekten seriliği mükemmel 155 km sürat yaptım 2 kişi hafif rampa aşağı idi ve biraz daha gider gibime geldi yani 160 ı yapar düz yolda 140 hemen yapıyor vibrasyon olayı motor devire binmeye başladığı zaman biraz var ama rahatsız etmiyor yakıt olayı ise şehir içinde normal kullanımda 3 litre benzin ile ben 105 km yaptım...
    İşte ben bu motorun bu mevzularını anlattım ama kimseyi inandıramadım tabı onlar kendilerini bilir. Peki bu arkadaşımızdamı atıyor?Ben 15 bın kmdır uzerındeyım.Olum sedat atma o kadar ınanan olur da basımızı belaya sokarsın.Suan Balıkesır Sındırgadan yazıyorum foruma selam olsun.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı MEGAN66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte ben bu motorun bu mevzularını anlattım ama kimseyi inandıramadım tabı onlar kendilerini bilir. Peki bu arkadaşımızdamı atıyor?Ben 15 bın kmdır uzerındeyım.Olum sedat atma o kadar ınanan olur da basımızı belaya sokarsın.Suan Balıkesır Sındırgadan yazıyorum foruma selam olsun.
    hacı nasil balıkesirde havalar
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapmaz kardeşim.140yapmaz bu motor.Ancak rüzgar arkasından eserken ya da yokuş aşşa yapar.Düz yolda rüzgarsız havda yapacağı 130'dur.Neden mi :
    gene mi sen senin ne alıp veremediğin var bu ybrlerle ya da cbf250'lerle söylesene ? neden her motor tanıtımı yazısında sen kendi motorunu övüyosun ? hasper kader insanlar para biriktirip motor sahibi oluyorlar tarzı ne olursa olsun. sen ve senin gibileri neden;

ÇEKEMEMEZLİK HİSLERİ'ne kapılırcasına
    böyle mesajlar atıp yeni motosiklet sahibi birisiyle
    illada münakaşa içine girip
    uluorta tartışma çıkarmak için elinden geleni yapar anlamış değilim. kendine başka eğlence bulmanı tavsiye ederim. gerekirse kendi fikirlerini kendine sakla. bu tür mesajlar atarak kendini küçük düşürme.

HAYIRLI OLSUN TATLISERT KARDEŞİM. ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESİN. BİR 125CC SAHİBİ OLARAK SÖLEYEBİLİRİM Kİ HAYALLERİMİZDEKİ MOTOR

Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı MEGAN66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    megan kardeşim ismini bilmiyorum sana cok teşekkür ediyorum senin yorumlarından cok yararlandım ve hayırlısıyla motorumu aldım gercektende senin anlattığın gibi motor saol...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:53 PM ----------

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gene mi sen senin ne alıp veremediğin var bu ybrlerle ya da cbf250'lerle söylesene ? neden her motor tanıtımı yazısında sen kendi motorunu övüyosun ? hasper kader insanlar para biriktirip motor sahibi oluyorlar tarzı ne olursa olsun. sen ve senin gibileri neden;

uluorta tartışma çıkarmak için elinden geleni yapar anlamış değilim. kendine başka eğlence bulmanı tavsiye ederim. gerekirse kendi fikirlerini kendine sakla. bu tür mesajlar atarak kendini küçük düşürme.

HAYIRLI OLSUN TATLISERT KARDEŞİM. ALLAH KAZA BELA GÖSTERMESİN. BİR 125CC SAHİBİ OLARAK SÖLEYEBİLİRİM Kİ HAYALLERİMİZDEKİ MOTOR
    teşekkür ederim digi boy umarım yüce rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah
    Hissettiğin gibi yaşa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r

İşte insanlar hasper kader biriktirdikleri parayı yanlış motora yatırmasın diye yazıyorum.Bu ybr250 zımbırtısı kendinden 10 beygir güçlü 2 silindirli 250'liklerden bile pahalıydı.Şimdi biraz ucuz yapmışlar.Ancak yine de satamazlar.Neden dersen ikinci elde de birinci elde de kendinden 10 beygir güçlü cc'daşlarından daha pahalı.Benim maksadım insanları uyandırmak.

Çekememezlik niye olsun.Benim gt250r motorum ybr250'den 10 beygir daha güçlü.Tozumu yutar benim.Honda bile tek silindirli 20 beygirlik 250'liliğini üretimden kaldıralı 2 sene oldu.Yamaha daha bu motoru satmaya çalışıyo hemde fahiş fiyata.Tabi satamadılar ellerinde kaldı hemen indirime gitmişler.

Fikirlerimi niye kendime saklayacakmışım.Ben doğruları söylüyorum.Siz deliriyosunuz.Doğrular bu kadar zorunuza gidiyo.Birinci elde de ikinci elde de ybr250 den 10 beygir fazla olan diğer 250'likler daha uygun fiyata satılıyo.Uyanın millet.Alın benim gibi 30 beygir , uzun yolda bayılmayın.

Hayırlı ugurlu olsun.ybr 250 ile ilgili tecrübelerinin devamının merakla takipcisiyim.sen bakma millete.isterse 120 km yi geçmesin.(140-150 yapanların tamirden sonraki faturalar karşısındaki kıvranışları ......kaldıki motorun eksozundan(ybr nin)çıkan ses TEKNOLOJİ TEKNOLOJİ şeklinde ise hiç bişeye aldırmana gerek yok .Allah kaza beledan korusun.

Motosikleti
    Dominar 400UG
    İşte insanlar hasper kader biriktirdikleri parayı yanlış motora yatırmasın diye yazıyorum.Bu ybr250 zımbırtısı kendinden 10 beygir güçlü 2 silindirli 250'liklerden bile pahalıydı.Şimdi biraz ucuz yapmışlar.Ancak yine de satamazlar.Neden dersen ikinci elde de birinci elde de kendinden 10 beygir güçlü cc'daşlarından daha pahalı.Benim maksadım insanları uyandırmak.

Çekememezlik niye olsun.Benim gt250r motorum ybr250'den 10 beygir daha güçlü.Tozumu yutar benim.Honda bile tek silindirli 20 beygirlik 250'liliğini üretimden kaldıralı 2 sene oldu.Yamaha daha bu motoru satmaya çalışıyo hemde fahiş fiyata.Tabi satamadılar ellerinde kaldı hemen indirime gitmişler.

Fikirlerimi niye kendime saklayacakmışım.Ben doğruları söylüyorum.Siz deliriyosunuz.Doğrular bu kadar zorunuza gidiyo.Birinci elde de ikinci elde de ybr250 den 10 beygir fazla olan diğer 250'likler daha uygun fiyata satılıyo.Uyanın millet.Alın benim gibi 30 beygir , uzun yolda bayılmayın.
    10 beygir fazla motorun ama biz 140 yapıyor dedikce sen cıldırıyorsun demek senin motor yapmıyor herhalde kabullenmiyorsun cünkü megan kardeşimdede var oda memnun sonucta ve bende istanbuldan binerek geldim 550 km yol yaptım hiç bayılma falan olmadı nedense...yamaha nede olsa senelerin markası.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

Alıntı piranha4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı ugurlu olsun.ybr 250 ile ilgili tecrübelerinin devamının merakla takipcisiyim.sen bakma millete.isterse 120 km yi geçmesin.(140-150 yapanların tamirden sonraki faturalar karşısındaki kıvranışları ......kaldıki motorun eksozundan(ybr nin)çıkan ses TEKNOLOJİ TEKNOLOJİ şeklinde ise hiç bişeye aldırmana gerek yok .Allah kaza beledan korusun.
    saol piranha dostum yok kimseye aldırmıyorumda yalancı durumuna düşürülüyorum ona kızıyorum
    Hissettiğin gibi yaşa...

Motosikleti
    isteyen istediği motoru alır dostum. senin uyandırmana gerek yok

bal gibi de çekememezlik. senin motorunun nerden geldiği belli değil henüz. tartışılıyor koremi asya mı neyse.. ama yamaha dediğimiz zaman akan sular duruyor sende biliyosun kabullen bunu. yemişim torku. bir arıza yapsa kaça malolucak ondan hiç bahsetmiyosun ama ?

deliren sensin dostum. 250cc tek silindir motorun yaptığı hız senin motorundan 20-30km'ye kadar farkı azaltınca sen devreye giriyosun ve forum başlığını berbat ediyosun tek yaptığın şey bu. durup dururken tartışma çıkarmak !!! benim ne zoruma gitcek pehh... adam almış kullanıyor hayırlamak varken sen "yok o motor 140 yapmaz" yok bilmem ne. sorun sende. hep 4750e bile hyo var ?

http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem

bu adama defalarca mesaj attım neden ucuza veriyosun diye ?ciddi alıcıysan anlatırım diyor geçiştiriyor. demekki bi halt yemiş motor. krankmı kırdı neyse.

bence bu huyundan vazgeç dostum. kforumun keyfini çıkarmak istiorsan 1-2 bişeyler bilgi edinmek istiyorsan başkalarının keyfini kaçırma ve sahip oldukları motoru küçümseme olurmu....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı tatlisert45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 beygir fazla motorun ama biz 140 yapıyor dedikce sen cıldırıyorsun demek senin motor yapmıyor herhalde kabullenmiyorsun cünkü megan kardeşimdede var oda memnun sonucta
    Benim motor daha rodajda.Henüz 550 km'de.Hem de ruhsat plaka daha bugün çıktı.O yüzden hız yapacak durumum olmadı.Ancak çevre yolunda 4 ncü viteste 125'i gördüm ve bu motorla 160'ı göremeyen yok.İşte diyorum ya bu son hız meselesi hep beygir gücüyle alakalı.Senin beygirlerin yetmiyosa zorlamanın gereği yok.

Sizinde bu kadar çıldırmanızın sebebi , rüzgarı arkanıza alıp yokuş aşşağıya 140 yaptıktan sonra bu motor 140 yapıyo diyosunuz ve herkesi inandırıyosunuz.Sonra da biri çıkıp yapmaz dediği zaman çıldırıyosunuz.Arkadaşım burda tartışmak yerine bu işin çok güzel bir çözümü var.Adamın biri videoyu takmış düz yolda kayıt tuşuna basıp son hızını göstermiş.Sonra aynı yoldan U dönüşü yaparak aynı son hızı göstermiş.Hem de kayıt kesintisiz bir kayıt.Montaj falan yok.Adam U dönüşü yaparak rüzgarı arkasına almadığını ve yokuş aşşağıya gitmediğini ispatlamış.Madem bu kadar iddialı konuşuyosunuz takın kamerayı gösterin hızınızı.Sonra U dönüşü yaparak aynı hızı yapın.Ben iddia ediyorum ki bu hız 125'i geçmez.

Motosikleti
    Benim motor daha rodajda.Henüz 550 km'de.Hem de ruhsat plaka daha bugün çıktı.O yüzden hız yapacak durumum olmadı.Ancak çevre yolunda 4 ncü viteste 125'i gördüm ve bu motorla 160'ı göremeyen yok.İşte diyorum ya bu son hız meselesi hep beygir gücüyle alakalı.Senin beygirlerin yetmiyosa zorlamanın gereği yok.
    öleyse bu kadar boş lafa da gerek yoktu sayende....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    isteyen istediği motoru alır dostum. senin uyandırmana gerek yok

bal gibi de çekememezlik. senin motorunun nerden geldiği belli değil henüz. tartışılıyor koremi asya mı neyse.. ama yamaha dediğimiz zaman akan sular duruyor sende biliyosun kabullen bunu. yemişim torku. bir arıza yapsa kaça malolucak ondan hiç bahsetmiyosun ama ?

deliren sensin dostum. 250cc tek silindir motorun yaptığı hız senin motorundan 20-30km'ye kadar farkı azaltınca sen devreye giriyosun ve forum başlığını berbat ediyosun tek yaptığın şey bu. durup dururken tartışma çıkarmak !!! benim ne zoruma gitcek pehh... adam almış kullanıyor hayırlamak varken sen "yok o motor 140 yapmaz" yok bilmem ne. sorun sende. hep 4750e bile hyo var ?

http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem

bu adama defalarca mesaj attım neden ucuza veriyosun diye ?ciddi alıcıysan anlatırım diyor geçiştiriyor. demekki bi halt yemiş motor. krankmı kırdı neyse.

bence bu huyundan vazgeç dostum. kforumun keyfini çıkarmak istiorsan 1-2 bişeyler bilgi edinmek istiyorsan başkalarının keyfini kaçırma ve sahip oldukları motoru küçümseme olurmu....
    Benim motorun fiyatı neden ucuz diye merak ediyosan sana biraz anlatayım.Zaten 2006 yılında bu adam motoru aldığında sıfırı kaç paraydı ki?Sen git ybr250'nin ikinci el fiyatıyla o zaman satıldığı sıfır fiyatına bak.Arada yine aynı fiyat farkı olacaktır.Bir başka etken de spor motorların her zaman ikinci eli düşük olur.Neden dersen ybr250 gibi motor koruma demiri takıp düşsen bile hasarsız kurtulamıyosun.Grenajlar ayvayı yiyo.Zaten gt250r spor başlangıç motoru.Düşen çok oluyo.Grenajda en ufak bir boya fiyatı acayip düşürüyo.Yani spor motor kullanmak pahalı bir zevk.Bugün ben cbr600 alacam dersen sana derler ki ikinci el alırken dikkat et.Çünkü 10 tanesinden 9'u kazalı çıkıyo.Çünkü bu motorlar hız motoru.Git şimdi fazer fiyatına aynı yaşta aynı fiyata bir sürü cbr600 var.Şimdi cbr600 kötü motor mu demek oluyo.Sonuç olarak eğer spor motor alacaksan çok temiz olduğuna kanaat getirirsen olur.Ancak bunların ikinci el piyasası çok dikkat istiyo.Ve fiyatları düşük.Ancak işi bilen yanına motordan iyi anlıyan birini götürüyo.Kazası varsa bile şasede ve motorda bir hasar olmadığına kanaat getirip alıyo.30 beygirin tadını çıkarıyo.

OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Abicim allah kaza bela vermesin güle güle bin Bende topiği bekliyordum msnden konuştuk ama resimlerini görmek için sabırsızlanıyordum gördüm sonunda kız gibi maşallah

Eeee ne zaman geliyorsun İzmire doğru bakalım

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Çok gereksiz bir tartışma ve bu tartışma içine Hyosung ve Yamaha markaları dahil ediliyor. Sanki bu markaların her iki arkadaşta bir motor satın alarak ortak olduklarını sanıyorlar..

Hyosung;
    Çok iyi bir markadır. Bence değerinin altında işlem görmektedir. Bende Hyosung kullanıcısıyım. Asla kötü diyemem. 6100 KM dir sadece yağ ve filtre değiştirdim. Başka bişey yapmadım. Bu motorun tek sorunlu yanı ithalatçısıdır..
    Yamaha;
    Tartışılmaz..

Bu arada bana kalırsa biri racing diğeri naked.. Biri 160 yaparken diğeri 120 km yapabilir. İkiside 250cc lik olabilir. Hatta senin Racing Hyo ile benim cruıser aynı motor. Ama benim cruıser 130 km yi geçmez. Ama senin racing 250cc olmasına rağmen 160 yapar çünkü şanzuman dişlileri farklıdır o sebebten. Birisinin kötü diğerinin iyi olduğu anlamına gelmez.

Racing motorlarında amortisör yoktur. Sürekli 30 cm lik asfalt üzerinde gitmeliler ki 160 km ile giderken zıplamaları durumunda kendilerini asfaltta bulurlar.
    Oysa naked ilçe ve köy yollarında enduro kanı ile hareket eder. Hıza ihtiyacı olmaz ki. Bir Türkiye gibi dar virajlı yollarda bozuk asfaltta zaten 120 km lik hız kanımca yeterlidir. 250cc ise Türkiye2nin motor hacmidir. Bu da demek ki bu arkadaş bence iyi bir seçim..
    Bu sebebler ihtiyaçlar doğrultusundadır..
    Bu arada Hyosung asla bulunması gereken yerde değil.. Aman öyle olsun ki kaliteyi ucuza binelim...
    Bu arada YBR250 9750 imiş 8750 olmuş. Gene pahalı derim, olması gereken 7500 YTl dir.
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    hayırlı olsun güle güle kullan, allah kaza bela göstermesin
    motorun hızı: rüzgar sürtünmesi, gücü, vites dişli oranı bağlıdır sonuç olarak beygiri yüksek makina hız konusunda daha avantajlıdır.
    motor markası, kullanım şartı, beğeni bunlar kişiseldir, ben olsam s&t kanuni gt250 alırdım başkası honda cbf 250 önemli olan kullananın ne düşündü o yüzden birbirinizi sinirlendirmeyin sonuçta ikinizde beğendiniz motoru almış( biz ne yapalım yok işte:( ) kullanıyorsunuz.

t00t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf250 vardı,Şimdi yok
    hayırlı olsun kardeşim Allah c.c. kazasız belasız nasip etsin kullanmayı inşallah

Burningred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhabalar benim de bir adet ybr 250 motosikletim var şimdilik :D hyosung gt 250R denilen motosikleti bursadan binerek getirdim nasildir derseniz 179 km hız gördüm motosiklette gayet iyi gidior çift silindir ve bg avantajı var. bunun haricinde orjinal lastikleri berbat virajda atior, motor kısmından gelen garip gurup seslerden dolayi beni pek sarmadı. ama fiyatına göre yine güzel bi motosiklet alınabilir.Şehir için kolay bir makine deil

YBR 250 nin avantajları derseniz lastikleri cok iyi bence deiştirenler yine aynı lastigi tercih ediyor. enjeksiyon zaten kusursuz bir daha karbüratörlü motosiklete binebilecegimi zannetmiyorum ,r6 amantisörü kullanilmiş 5 kademeli gayet basarılı, denge derseniz elleri birakarak viraja girdigimi biliyorum. 145 km hız gördüm daha fazla görmüor. ybr 250 şehir içinde ve başlangıc motosikleti olarak iyi yok devam kullanicam uzun yola sürekli cikarim diorsaniz tavsiye etmem uzun yolda insan sıkılıyor 100-110 gitmekden.

Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim allah kaza bela vermesin güle güle bin Bende topiği bekliyordum msnden konuştuk ama resimlerini görmek için sabırsızlanıyordum gördüm sonunda kız gibi maşallah

Eeee ne zaman geliyorsun İzmire doğru bakalım
    özcan kardeşim ilk izmire geldiğimde uğruyorum yanına mutlaka saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------

Alıntı Burningred adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar benim de bir adet ybr 250 motosikletim var şimdilik :D hyosung gt 250R denilen motosikleti bursadan binerek getirdim nasildir derseniz 179 km hız gördüm motosiklette gayet iyi gidior çift silindir ve bg avantajı var. bunun haricinde orjinal lastikleri berbat virajda atior, motor kısmından gelen garip gurup seslerden dolayi beni pek sarmadı. ama fiyatına göre yine güzel bi motosiklet alınabilir.Şehir için kolay bir makine deil

YBR 250 nin avantajları derseniz lastikleri cok iyi bence deiştirenler yine aynı lastigi tercih ediyor. enjeksiyon zaten kusursuz bir daha karbüratörlü motosiklete binebilecegimi zannetmiyorum ,r6 amantisörü kullanilmiş 5 kademeli gayet basarılı, denge derseniz elleri birakarak viraja girdigimi biliyorum. 145 km hız gördüm daha fazla görmüor. ybr 250 şehir içinde ve başlangıc motosikleti olarak iyi yok devam kullanicam uzun yola sürekli cikarim diorsaniz tavsiye etmem uzun yolda insan sıkılıyor 100-110 gitmekden.
    demek 140 yapıyormuş neyse tartışmanın bi anlamı yok herkesin motoru kendine güzel ben arkadaşlar ybr 250 hakkında bilgi edinmek istediler onun için olanı biteni yazdım sadece saygılar
    Hissettiğin gibi yaşa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Burningred adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşım yanlış bilgi vermeyelim.Gt250r motorundan garip sesler gelen bir motor değildir.Belli ki senin kullandığın motorda bi arıza var.Aksine gt250r belli bir devire ve hıza geldiğinde çok sessiz çalışan bir motor.Ben bazen motorun sesini duymakta zorlanıyorum.Lastikleri kötü diyosan zaten bu motora gönül vermiş biri gider biraz masraf yapar kalite lastik takar.Ancak diğer belirttiğin hususlara aynen katılıyorum.Köy yollarında gt250r spor oturuş pozisyonu nedeniyle biraz sıkar.Ancak gülü seven dikenine katlanır.Ben katlanıyorum ve hiç rahatsız değilim.Ayrıca bu dezavantajını uzun yoldaki rahatlığıyla çok iyi telafi ediyo.Hız konusunda da keşke herkes senin gibi doğruları konuşsa.Uzun yolda ybr250 100-110 arası hızlarla sıkar.En fazla göreceği 120'dir.Ondan fazlasını da yokuş aşşa.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler