Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

yeni motorum ybr 250

REKLAM ALANI
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motoru denemek istiyorum ama koca izmirde yolda bir tanesine bile rastlamadım
    Hayırlı olsun arkadaşım
    cok deli motor hacı bi tork varki varadeo b.k yemiş yaninda ben megan 66 nin motouna binip bi tur attimda 1. viteste 260 görünce çeyrek gazda 120-140 gittimhakkaten 125ten inip ona binince böyle bi duygu hissediyo insan
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Yapma yauvv o zaman ben ybrden önce er5 sürerek hata yapmışım cc silsilesini bozdum

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayirli olsun cok güzel bi motor sahibindende sürekli takip ediyordum onu demekki sana nasipmiş güle güle kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin allah
    evet allahın izni ile hayırlısıyla aldım saol,allah herkesin istediği motoru almayı nasip etsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:16 PM ----------

Alıntı alp_toker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kırmızı şeritler de siyah motora çok yakışmış,kazasız belasız kullanın...
    saol hepimizin tekeri düz bassın...
    Hissettiğin gibi yaşa...

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Hayırlı olsun; 150 lik Cbf'den 250 lik Ybr'ye geçince nasıl hissettin; zira forumda bazı arkadaşlar 150'den 250'ye geçince çok bi fark olmadığını söylüyorlar , vibrasyonu cbf150 ile kıyaslarsan hangisi daha düşük; tekrar hayırlı olsun, böyle yeni motosiklet haberlerini görünce cok seviniyorum

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Darısı başımıza...
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

sadıcım hayırlısı olsun allah kaza bela göstermesin güle güle bin

Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun; 150 lik Cbf'den 250 lik Ybr'ye geçince nasıl hissettin; zira forumda bazı arkadaşlar 150'den 250'ye geçince çok bi fark olmadığını söylüyorlar , vibrasyonu cbf150 ile kıyaslarsan hangisi daha düşük; tekrar hayırlı olsun, böyle yeni motosiklet haberlerini görünce cok seviniyorum
    cbf 150 nin vibrasyonu daha düşük ama güc olarak er 5 ten farkı yok desem yeri var gibi,gercekten cok seri cbf 150 ile alakası bile yok serilikte vibrasyonda belli belirsiz bi titreşim var rahatsız etmiyor o kadar da olması normal bence sonucta 250 lik torklu bi makine yakıtı ise cbf 150 ile aynı 110 kurus yakıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 PM ----------

Alıntı metod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sadıcım hayırlısı olsun allah kaza bela göstermesin güle güle bin
    saol eray'ım allah herkese istediğini nasip eder inşallah...
    Hissettiğin gibi yaşa...

amin sadıcım inşallah

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Cevap için sağol ama er-5 50 hp 500 lük bi motor; ybr ise 21 hp ve 250 lik , gerçi aralarında ağırlık farkı var ; neyse hayırlı olsun; Allah agız tadıyla binmeyi nasip etsin..

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Hayırlı olsun,güle güle kullan.Allah kaza bela vermesin

hirkil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 cbf 150
    Bu motoru bende takip ediyordum demek ki kısmet seninmiş Allah kazasız belasız bol kmler nasip etsin inşallah
    By Hirkil

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    hayırlı olsun tekerin düz bassın arkadaşım.
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    hayırlı ugurlu olsun..
    güle güle kullanın..
    tekeriniz düz bassın
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullan...
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı _PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.Yakıt tüketimi konusunda litre cinsinden bilgi verir misin?Herhangi bir problem veya beğenmediğin nokta var mı?

Aslında zamanında varsa detaylı bir inceleme yazısı bu motor için çok güzel olur.

Saygılarımla...
    yorumlar için teşekkür ederim gercekten güzel bir motosiklet sonucta yamaha şehir içinde denedim düşük devirlerde tork u cüssesine göre baya iyi motorla şehir içinde giderken km 20 lere düşüyor 2, viteste gazı açtığımda cok cabuk toparlıyor tork olayı gercekten yüksek konfor konusunda artçım ve ben gayet rahatız motor düşük devirde calıştığı bile belli değil devire bindiği zaman cıldırıyor nereye gideceğini bilmiyor ama hakkını veriyor gercekten seriliği mükemmel 155 km sürat yaptım 2 kişi hafif rampa aşağı idi ve biraz daha gider gibime geldi yani 160 ı yapar düz yolda 140 hemen yapıyor vibrasyon olayı motor devire binmeye başladığı zaman biraz var ama rahatsız etmiyor yakıt olayı ise şehir içinde normal kullanımda 3 litre benzin ile ben 105 km yaptım...
    Hissettiğin gibi yaşa...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı tatlisert45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumlar için teşekkür ederim gercekten güzel bir motosiklet sonucta yamaha şehir içinde denedim düşük devirlerde tork u cüssesine göre baya iyi motorla şehir içinde giderken km 20 lere düşüyor 2, viteste gazı açtığımda cok cabuk toparlıyor tork olayı gercekten yüksek konfor konusunda artçım ve ben gayet rahatız motor düşük devirde calıştığı bile belli değil devire bindiği zaman cıldırıyor nereye gideceğini bilmiyor ama hakkını veriyor gercekten seriliği mükemmel 155 km sürat yaptım 2 kişi hafif rampa aşağı idi ve biraz daha gider gibime geldi yani 160 ı yapar düz yolda 140 hemen yapıyor vibrasyon olayı motor devire binmeye başladığı zaman biraz var ama rahatsız etmiyor yakıt olayı ise şehir içinde normal kullanımda 3 litre benzin ile ben 105 km yaptım...
    hacı agzindan bal damliyor yeminle bide ybr 140 yapmiyo diyenler okusa
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı agzindan bal damliyor yeminle bide ybr 140 yapmiyo diyenler okusa
    arkadaşlar 140 ı ben cok rahat yapıyorum yapmıyan diyen yalan söyler bence makine gaz actığın zaman nereye gideceğini şaşırıyor zaten saygılar
    Hissettiğin gibi yaşa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Yapmaz kardeşim.140yapmaz bu motor.Ancak rüzgar arkasından eserken ya da yokuş aşşa yapar.Düz yolda rüzgarsız havda yapacağı 130'dur.Neden mi :

100 km'nin üstüne çıkan her araçta rüzgar sürtünmesi problemi vardır. ve araç hızlandıkça rüzgar sürtünmesi ciddi bir probleme dönüşür.

hız arttıkça rüzgar direnci de katlanarak artar. dolayısı ile yüksek hızlarda rüzgar direncini yenmek ciddi motor güçleri gerektirir.

100km için yaklaşık 10-15 hp

150 km için yaklaşık 20-25 hp

200 km için yaklaşık 40 - 50 hp

250 km için yaklaşık 100 - 120 hp

300 km için yaklaşık 150 - 200 hp
    --------------------------------

motosikletler için yukarıdaki oranları konuşmak mümkündür.

motosikletin yüksek hızlara çıkabilmesini iki faktör belirler.
    1- arka tekerin dönüş sayısı.
    2- beygir gücü.

ikisi birden olmadığı sürece belli hızların üzerine çıkamazsınız.

Bende 10 beygirlik cbf150'yi satınca iki kat beygir gücü olan 20 beygirlik cbf250'ye geçtim.Fazladan 20 km hızdan başka bişey elde edemedim.Büyük bir hayal kırıklığı olmuştu.Şimdi gt250r kullanıyorum.30 beygir ve 150 km hızı rahatlıkla devirebilecek bir motor.Uzun yolda 20 beygir yetmez.En az 30 beygir lazım.

Motosikleti
    Dominar 400UG
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapmaz kardeşim.140yapmaz bu motor.Ancak rüzgar arkasından eserken ya da yokuş aşşa yapar.Düz yolda rüzgarsız havda yapacağı 130'dur.Neden mi :

100 km'nin üstüne çıkan her araçta rüzgar sürtünmesi problemi vardır. ve araç hızlandıkça rüzgar sürtünmesi ciddi bir probleme dönüşür.

hız arttıkça rüzgar direnci de katlanarak artar. dolayısı ile yüksek hızlarda rüzgar direncini yenmek ciddi motor güçleri gerektirir.

100km için yaklaşık 10-15 hp

150 km için yaklaşık 20-25 hp

200 km için yaklaşık 40 - 50 hp

250 km için yaklaşık 100 - 120 hp

300 km için yaklaşık 150 - 200 hp
    --------------------------------

motosikletler için yukarıdaki oranları konuşmak mümkündür.

motosikletin yüksek hızlara çıkabilmesini iki faktör belirler.
    1- arka tekerin dönüş sayısı.
    2- beygir gücü.

ikisi birden olmadığı sürece belli hızların üzerine çıkamazsınız.

Bende 10 beygirlik cbf150'yi satınca iki kat beygir gücü olan 20 beygirlik cbf250'ye geçtim.Fazladan 20 km hızdan başka bişey elde edemedim.Büyük bir hayal kırıklığı olmuştu.Şimdi gt250r kullanıyorum.30 beygir ve 150 km hızı rahatlıkla devirebilecek bir motor.Uzun yolda 20 beygir yetmez.En az 30 beygir lazım.
    ne yani motorun göstergesi yalanmı söylüyor yada ben bukadar motorcu dostumamı yalan söylüyorum bigün denk gelirse bir yerde mutlaka bin dene derim görürsün o zaman ybr 125 bile 110-120 yapıyor be sen neden bahsediyorsun
    Hissettiğin gibi yaşa...

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Maşallah.. Hep keyifle bin inşallah....
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler