batman'daki (betmen),jokerin MOTORU hesabı bişey olmuş bu.....
zevk meselesi....
yorumsuzum....
batman'daki (betmen),jokerin MOTORU hesabı bişey olmuş bu.....
zevk meselesi....
yorumsuzum....
damaLar jant felan.
MuraD THSDLN
nfs undergraund dan fırlamış gibi duruyo ama aynaları sökmemişsin bunun için güzel diyorum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
site ahalisini memnun etmek zordur genj benim bile gözüm ilkten aynalara gitti, baktık var, egsozu bulduk bizim burda böyle egsozluya söverler yaklaşımı seviyesiz. bizim burdada böyle egsoz sevmiyeni seviyolar, naapacaz?
küçük küçük dama deseni motoru boğmuş (görsel manada), ortadan iki sıra büyük taksi daması daha güzel gibiydi. hayırlısı olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
eksozum çok hoş ses çıkarıor ve kullanırken arkandaki ile konuştuğunu rahatlıkla duyabiliyorsun yani etrafa rahatsızlık verici bi eksozm yok. tane tane ses çıkarıo nasıl desem honda titanlar gibi hemen hemen aynı.. sonra dikkat çeken tek ses hawa filtresi var gaza yüklenince şaha kalkmışcasına gürlüyor ve ramplarda çıkanmadan gürlemeyi 2 katına çıkarıor. yolda yürüyen bi kez kesin bakıo ve gece beyaz parlak farı kapadığımda yolda sadece masmavi bişi gidio. bi yere bırakaym her defasında 2,3 kişi gelip bakıo nasıl bişey die. birçok insan sordu damaları reklamcı arkadaşlarım sayesinde yaptım şuan YBR 125 peşindeyim kısmet olursa trakyada 1 tane olacak siyah üzerine yeşil alevlerle dizayn düşünüyorm..
bence motorun en güzel hali kendi orjinal hali Bencee Tabi
hiç üşenmedinmii yaaaa:D
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıorm Ki? aksine yorgunluk gideriorm
Ben Hiç hos olmamıs bende var okadar modifiye yok ama benımkı daha guzel XD
BEncede Modifiyeye uygun bir motor deil zaten ayrıca güzel olmamış
Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.
kardeş yanlış anlama ama çok abartı olmuş
iyi hoş ama kardeş bu motorlara aksesuar yakışmıyor orjinal halleri daha güzel ama sen beğendiysen gerisi boş : )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)