gercekten harıka motorr gule gule kullan kazasız belasız
Rüzğarı_hissSet
Uzun yıllar sorunsuz kullanman dileğiyle çok güzel bir tercih.Hayırlısı olsun
ne kadar aldın bunu kac km de _? kac model benımde baya hosuma gıttı naked tarzı severım zaten ama kullandıgım racıngımıde sevıorum
Rüzğarı_hissSet
Güzel motor hayırlı olsun ,evladiyelik canavar gibi duruyo
walla tnagas kardeşim öncelikle hayırlı olsun dicem..Şu anda bende honda beat scooter kullanıyorum ve en fazla 1,5 sene sonra bende bu Suzuki GSR 600lerden birini alıcam ve renk de aynı böyle olucak..Bu benim hayalim ve sen de şu an benim hayalime biniyosun kardeşim Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
süper bi naked seçimi yapmışsın hayırlı uğrlu olsun Allah kaza bela göstermesin.. Tekerin düz bassın dostum... bende acaip hastayım bu motoru şekil olarak ve atik sağlamlıyla süper
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
arkadasım hayırlı olsun motorun allah kaza bela gostermesın masallah cok guzel duruyo.bızde 2 haftadır falan gsr 600 arıyoruz sen ne kadara aldın ve baktıgın bunu almasam su arkadasın motorunu alırdım gıbı onerebılecegım bıseyler varmı?
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
şahane bir motosiklet... güle güle , kazasız belasız kullan arkadaşım..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
güzel tercih ve de güzel renk seçimi. kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Hayırlı olsun arkadaşım ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin ..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Darısı başımıza inşallah :D hayırlı olsun
Ya çaresizsinizdir, ya çare sizsinizdir.:salut: ::stretche
gule gule kullan kazasız belasız
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
güle güle kullanman dileğiyle. pek çok kişinin hayallerinden birinin gerçekleşmesine sahipsin. tebrikler, Allah kaza bela göstermesin...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
cok güzel bir secim yapmıssın abim allah kaza bela vermesin maşallah tertemiz parıl parıl parlıo nazar değmesin
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
çok manyaq bir duruşu var motorun kazasız belasız binersin inş
::shake2::
aman allah kazalardan nazarlardan belalardan cezalarsan sakınsın aman kardesim sakin kullan cok guzel bir secim
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)