ben de 3 aydır gsr 600 kullanıcısıyım.çok memnunum.dün,ADANA-Ş.URFA-MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF-BATMAN-D.BAKIR-ADANA gezisinden geldim.1540 km.yol yaptık,yolda hiç yormadı.güe güle kullanman dileklerimle.
ben de 3 aydır gsr 600 kullanıcısıyım.çok memnunum.dün,ADANA-Ş.URFA-MARDİN-MİDYAT-HASANKEYF-BATMAN-D.BAKIR-ADANA gezisinden geldim.1540 km.yol yaptık,yolda hiç yormadı.güe güle kullanman dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Darısı benim başıma hayırlı olsun..
Gamos..
hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun kardeş güzel motor rengide harika
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
güle güle kullan abi kazasız belasız sürüşler darısı başıma
allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel motor maşallah..
hayırlı olsun
Allah kaza bela vermesin güzel alet
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun güle güle kullan ama önce düzgün bi kask ve mont al bence
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
hayırlı olsun darısıs bizlerin başına bu arada arkadaşlar site içinde yeni motor alacaklara destek olur ve onları korkutan değilde teşvik eden yazılar yazarsak sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------
Bu arada tüm 600cc kullanan arkadaslara sesleniyorum o motora binmek için ne kadar tecrübe gerekli örneğin sıfır hiç bişey bilmeyen ama cesareti olan biri (yani ben) 1 yıl içinde o motoru kullanacak seviyeye gelirmi cvp bekliyorum yardımcı olusanız sevinirim.
hayırlı olsun, alah kaza bela göstermesin.
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, Allah Kaza bela vermesin...
Nazardan ve kazadan beladan sakınmak için mutlaka sadakasını ver bir fakiri ihtiyacı olanı sevindir. Adettendir...Çünkü sadece kem gözün değil insanın kendisinin bile nazarı değebilir, yine sadaka belayı defeder hadisi var...
Tekrar hayırlı uğurlu olsun...
En iyi motorcu hayatta kalan bunu hiçbizaman unutma gaza gelme :D
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız zevkli sürüşler.... ulan ne zevkli olur bununlada ya
hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)