Hayırlı olsun ,çok güzel bir seçim bence.Kazasız ,mutlu günlerde kullanman dileğiyle aman nazara dikkat
Hayırlı olsun ,çok güzel bir seçim bence.Kazasız ,mutlu günlerde kullanman dileğiyle aman nazara dikkat
hayrlı olsndaa kask eski motordan kalmıshh sanırım ;)
hayırlı olsun Kazasız kullanmanız dilegiyle..
Gamos..
Beğendiğim nakedlardan biri. Muadillerinden farklı olarak siyah uyumu güzel olmuş. Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin inşallah.
güzel motordur kendileri bir de kaliteli kask alman daha güvenli olacak ve şekli tamamlıycaktır güzel günlerde kullan inşallah
kask agv mont olarakta ıxs suanda arastırmaktayım
tşk edyrm yorumlar icin ewt eski motordn kalan bir kask
hayırlı uğurlu olsun kardeş güle güle kullan tekerin düz bassın çok güzel aleet
Bacoman
hayırlı ugurlu olsun alah kaza bela vermesın
fazla soze gerek yok
Çok güzel makina nazar değmesin,kazasız belasız bin inşallah.
Ufaktan korumaları da almaya başla derim.
Gerçi yüzyüzeyken çok söylemişimdir ama buradan tekrar söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun Tolga , Kazasız belasız , neşe ve keyifle kullanmanı dilerim.
Arkadaşlar Tolganın dükkanı yolumun üstünde olduğu için yeni motorunu hergün görüyorum ,Resimlerden belli olmuyor ama gerçekten dehşet güzel bir görüntüsü var. kısa zamanda , bir puntuna getirip , deneme turu atayım ayağıyla , makinayı kaçırmayı planlıyorum. sonrada çamura yatıp elli türlü katakulliyle ruhsatı üzerime almanın yollarına bakacağım. Hakikaten yakışıklı motor. Güle güle kullan Sevgili Tolga.
Not: düşündümde en iyisimi babana Harley aldırtıp ona çamura yatayım. Öyle hain planlar yaparım ki , devlet planlama teşkilatı gelse böyle plan yapamaz. gerçi niyetide açık seçik belli ettik ama hadi hayırlısı.
Eylemlerim devam edecek.
hayırlı ugurlu olsun cok ıyı bır secım yapmıssın ne guzel sımsıyah.tekerın dus bassın allah daha ıyılerını nasıp etsın
çok güzel motor allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkes gibi benim de hayalimdeki bir motor en ii tercih hayırlı olsun
naked ler içinde en güzel tercih
abi gece gece cok güldürdün beni tşk ederim sana :D babam alıcak kararlı :D ama üzerinden alabilirmısın bilemem eehhe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------
tşkler arkadaslar bunlarda ara fotolar
jantlara serit cektim
motor çok dandik , rengi dahada dandik , üstelik naked ( yaramaz at gitsin ) , üstelik suzuki , en tapon marka , şehir içinde kullanılmaz , şehir dışında hiç kullanılmaz , arazide hiç gitmez , Birde çamurluklarında , çamur var , Anahtarlığınıda beğenmedim zaten , 3000 kmde, cık cık cık km si fazla , Üstelik Lastikleri siyah ( ıyyyyy ), arka tarafta neresi stop farı sinyal neresi egzost belli değil. karman çorman. üstelik küçücük bir motor.
Sen böyle dandik bir motor kullanacak adammısın Tolga ? , Yakıştıramadım wallaha ,gencecik, arslan gibi delikanlı böyle dandirikten bir motora binecek . yazık ki ne yazık. yani bu durumda yani sırf senin gül hatırına 5000 lira vereyim seni bu kötü motordan kurtarayım. o da sana ha , başkasının olsa ,hayatta almam böyle dandik motoru. ( 5000 lira çokmu dedik yaw ? keşke 3000 felan deseydim, yanında plastik leğen ve mandalda veririm.)
Hayırlı olsun Güle güle bin ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Güle güle kullanman dileği ile...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hayırlı olsun kazasız belasız, bende yeni sarı comet almıştım ama seninkini görünce siyaha boyatmaya karar verdim
hayırlısı olsun kazasız belasız
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)