Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni motorum :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    henüz yok
    Hayırlı olsun ,çok güzel bir seçim bence.Kazasız ,mutlu günlerde kullanman dileğiyle aman nazara dikkat

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hayrlı olsndaa kask eski motordan kalmıshh sanırım ;)

hayırlı olsun Kazasız kullanmanız dilegiyle..
    Gamos..

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beğendiğim nakedlardan biri. Muadillerinden farklı olarak siyah uyumu güzel olmuş. Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin inşallah.

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    güzel motordur kendileri bir de kaliteli kask alman daha güvenli olacak ve şekli tamamlıycaktır güzel günlerde kullan inşallah

tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600
    kask agv mont olarakta ıxs suanda arastırmaktayım

tşk edyrm yorumlar icin ewt eski motordn kalan bir kask

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    hayırlı uğurlu olsun kardeş güle güle kullan tekerin düz bassın çok güzel aleet
    Bacoman

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    hayırlı ugurlu olsun alah kaza bela vermesın
    fazla soze gerek yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Zs 200 Gy-2
    Çok güzel makina nazar değmesin,kazasız belasız bin inşallah.

Ufaktan korumaları da almaya başla derim.

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçi yüzyüzeyken çok söylemişimdir ama buradan tekrar söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun Tolga , Kazasız belasız , neşe ve keyifle kullanmanı dilerim.

Arkadaşlar Tolganın dükkanı yolumun üstünde olduğu için yeni motorunu hergün görüyorum ,Resimlerden belli olmuyor ama gerçekten dehşet güzel bir görüntüsü var. kısa zamanda , bir puntuna getirip , deneme turu atayım ayağıyla , makinayı kaçırmayı planlıyorum. sonrada çamura yatıp elli türlü katakulliyle ruhsatı üzerime almanın yollarına bakacağım. Hakikaten yakışıklı motor. Güle güle kullan Sevgili Tolga.

Not: düşündümde en iyisimi babana Harley aldırtıp ona çamura yatayım. Öyle hain planlar yaparım ki , devlet planlama teşkilatı gelse böyle plan yapamaz. gerçi niyetide açık seçik belli ettik ama hadi hayırlısı.

Eylemlerim devam edecek.

*HaYduT* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dül dül=)
    hayırlı ugurlu olsun cok ıyı bır secım yapmıssın ne guzel sımsıyah.tekerın dus bassın allah daha ıyılerını nasıp etsın

Motosikleti
    hyosung gt 250 comet
    çok güzel motor allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkes gibi benim de hayalimdeki bir motor en ii tercih hayırlı olsun

Motosikleti
    Artık Yok...
    naked ler içinde en güzel tercih

Motosikleti
    GSR600
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçi yüzyüzeyken çok söylemişimdir ama buradan tekrar söyleyeyim hayırlı uğurlu olsun Tolga , Kazasız belasız , neşe ve keyifle kullanmanı dilerim.

Arkadaşlar Tolganın dükkanı yolumun üstünde olduğu için yeni motorunu hergün görüyorum ,Resimlerden belli olmuyor ama gerçekten dehşet güzel bir görüntüsü var. kısa zamanda , bir puntuna getirip , deneme turu atayım ayağıyla , makinayı kaçırmayı planlıyorum. sonrada çamura yatıp elli türlü katakulliyle ruhsatı üzerime almanın yollarına bakacağım. Hakikaten yakışıklı motor. Güle güle kullan Sevgili Tolga.

Not: düşündümde en iyisimi babana Harley aldırtıp ona çamura yatayım. Öyle hain planlar yaparım ki , devlet planlama teşkilatı gelse böyle plan yapamaz. gerçi niyetide açık seçik belli ettik ama hadi hayırlısı.

Eylemlerim devam edecek.
    abi gece gece cok güldürdün beni tşk ederim sana :D babam alıcak kararlı :D ama üzerinden alabilirmısın bilemem eehhe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------

tşkler arkadaslar bunlarda ara fotolar

jantlara serit cektim

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor çok dandik , rengi dahada dandik , üstelik naked ( yaramaz at gitsin ) , üstelik suzuki , en tapon marka , şehir içinde kullanılmaz , şehir dışında hiç kullanılmaz , arazide hiç gitmez , Birde çamurluklarında , çamur var , Anahtarlığınıda beğenmedim zaten , 3000 kmde, cık cık cık km si fazla , Üstelik Lastikleri siyah ( ıyyyyy ), arka tarafta neresi stop farı sinyal neresi egzost belli değil. karman çorman. üstelik küçücük bir motor.

Sen böyle dandik bir motor kullanacak adammısın Tolga ? , Yakıştıramadım wallaha ,gencecik, arslan gibi delikanlı böyle dandirikten bir motora binecek . yazık ki ne yazık. yani bu durumda yani sırf senin gül hatırına 5000 lira vereyim seni bu kötü motordan kurtarayım. o da sana ha , başkasının olsa ,hayatta almam böyle dandik motoru. ( 5000 lira çokmu dedik yaw ? keşke 3000 felan deseydim, yanında plastik leğen ve mandalda veririm.)

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Hayırlı olsun Güle güle bin ...
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Güle güle kullanman dileği ile...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Fz6 satıldı
    Hayırlı olsun kazasız belasız, bende yeni sarı comet almıştım ama seninkini görünce siyaha boyatmaya karar verdim

Motosikleti
    GSR600
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor çok dandik , rengi dahada dandik , üstelik naked ( yaramaz at gitsin ) , üstelik suzuki , en tapon marka , şehir içinde kullanılmaz , şehir dışında hiç kullanılmaz , arazide hiç gitmez , Birde çamurluklarında , çamur var , Anahtarlığınıda beğenmedim zaten , 3000 kmde, cık cık cık km si fazla , Üstelik Lastikleri siyah ( ıyyyyy ), arka tarafta neresi stop farı sinyal neresi egzost belli değil. karman çorman. üstelik küçücük bir motor.

Sen böyle dandik bir motor kullanacak adammısın Tolga ? , Yakıştıramadım wallaha ,gencecik, arslan gibi delikanlı böyle dandirikten bir motora binecek . yazık ki ne yazık. yani bu durumda yani sırf senin gül hatırına 5000 lira vereyim seni bu kötü motordan kurtarayım. o da sana ha , başkasının olsa ,hayatta almam böyle dandik motoru. ( 5000 lira çokmu dedik yaw ? keşke 3000 felan deseydim, yanında plastik leğen ve mandalda veririm.)
    vaybe simdi böyle olduk canın saolsun abi 4999lira vereyim ehehehhe

extreme1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X Max250 & Yamaha Cygnus X
    hayırlısı olsun kazasız belasız
    Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)