Allah kaza bela vermesin gerçekten güzel makine
Allah kaza bela vermesin gerçekten güzel makine
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
param olunca alıcam MAKİNAAAAAAAAAAAAA GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Hayırlı olsun gayet şık kazasız belasız nice kmlere.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
güle güle kullan arkadaşm
kazasız belasız kardeş çok kral gözüküyo.
kazasız belasız kullanman dileği ile arkadaşım.. güle güle kullan
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
herkeze tşk ediyorm motor 2009 model 3000km deydi sahibi cok iyi biriydi gercekten bana her konuda yardımcı oldu 14geldi alım satım filan derken 15 olucak sanırsam ben 2006dan beri gözüm bunda idi hayalime kavustum inş herkezin dilekleri hayalleri gercek olur istedigi motoru alır. naked olarak tavsiye demiş bir arkadasımız valla bu sitede benden cok üstün insanlar bulunmakta bunu ben söyliyemem fazer gsr vediger naked tarzı motorları kullanmıs kişiler arasındaki farkı anlar teknik özellik bakımından üstün bir naked oldugunu düsünüyorum
hayırlı olsun
BU ALEMDE TEKSİN:bounce:[B]31 US 863[/B] [COLOR="Teal"][B]İSKENDERUN MT[/B][/COLOR]
Maşallah, yalnız bu motorun çok agresif olduğunu biliyorum.
Yalnız sadece kask takarak binmiyorsundur inşallah...
Güle güle kazasız belasız sürüşler
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
hayırlı olsn abime.Ah ah neler yapılmaz onla...(Bnm için ancak rüya süsü)
vay be deli makina zevkli birimiymişsin besbelli racer sevmem naket on numara nazar degcek kesin ben sana diyim maşallah Allah kaza bela vermesin dikkatli kullanmanı dilerim
Hocam Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın cok guzel maşallah Ama O Eldıvenler O Polar ve O kask ıle kullanmadıgını var sayıyorum o motoru Zaten O kaskla cok komık duruyorsun motorun ustunde
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
allah kaza bela vermesin, keyifli sürüşler..
Vay siyah renk cihaz harika aman hocam güle güle kullan çok güzel vallahi..
hayirli olsun
super motor
AT, AVRAT, MOTOR...
Hayırlı olsun.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çok kıyak motor.allah kaza bela göstermesin
KASKSIZ SÜRÜŞ MÜ? EVİNE DÖN EVLAT:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)