yakışıklıymış kerata ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
motorun güzel arkadasım birsey sormak istiyorum arka grenaj ının gri olması gerekirken mavi bunu nasıl yaptın ?
Bir yastıkta kocayın..Herşeyden önce senin..
Güzel görünüyor, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Sol alt grenaj kırık sanırım .Güzel motosiklet ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
azasız belasız kullanmanı dilerim güzel görünüyo motorun..
nazar boncugunda yakışmış maaşallah diyelimde nazar degmesin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kazasız bol turlamalar
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Scooterini kazasız belasız kullanman dileğiyle.
emnıyet kemer kılıfının bulabılırsen mavı alev desenlısını al ben ole alcaktım bunu bulabıldım heves vardı arastırmadım da
aga bula bılırsen mavı alev desenlı emnıyet kemer kılıfı bul onlar cok hos durur senın motorda ben bunları buldum ve hevesten hıc arastırmadan aldım taktım
Arkdaşlar demekki neymiş çin amlıda olsa temiz bakınca hç bi problem çıkarmıomumus ha o muyanedki problemlerde her markda olur kardeşim hiç kafana takma
evet dostum zaten problem bile değil ön parklara angel bağlamıştım farklı renk diye hafif kusur dediler kısa farımda ayarsızmış benim anlamadığım okadar para veriyoruz imkanlarıda var aletler son teknoloji ayarlayıversene sen orda farı basit hataları gidermeleri lazım bence
korkut 250 arkadaşım evet arkaya biri binerken aşırı yüklendi ve çatladı ve sonra çatlak ilerleyerek kırıldı çıkarmak zorunda kaldım.. saol yorumun için
çok güzel motorun iyi bak ona.
bende almak istiyorum ama işte yaş+ehliyet meselesi yüzünden bitürlü gerçekleşmiyo
allah kaza bela wermesin güle güle kullan
42 plakamız Biz Adama Dik Bakarız 16 Manitayla Cıkarız 18 Yasında Mekan Basarız Mekanımız Konyamız...:cat:
kazasız belasız gürsu ii geceler
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)