bu resmi defalarca gördüm...şimdi yine söyleyeyim olay budur.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eh.. sanırım hepimizden çok seviyor
defalarca görüldü bu resim ama bu motorun markası nedir bilen varmı yada merak eden ?
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
Motorsiklet bir tutku değil aşk ve yaşam biçimidir....xD
Bi de üşümesin diye örtmüş yaaa
kışın iyi ısıtır tek marş ateş gibisin...
Hissettiğin gibi yaşa...
Hayabusaya benziyor arkası
arkadaşlar satlık bıonık 52 var 125 kmh tel=05314323022
bendede hastalık var ama bununki bi değişik hahaha
çok gördük resmi ama, ne güzel paylaşmış arkadaş. saol dostum görmeyen vardır elbet. dayı bitirmiş olayı
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Zincirini yağsız tutmuş mahsus nevesimler kirlenmesin diye
Piyasada bundan daha temiz motor olmaz herhalde."Kız gibi motor"dedikleri bu olsa gerek.Binme de yanında yat.
her ne hikmetse bu fotoyla alakalı başlıkları görünce direk tahmin edebiliyorum ve yanılmıyorum genelde. hayır aynısı kaza geçiren motocu sevgililer hikayesindede oluyo. belli aralıklarla farklı kişilerce başlıklar açılır bu konularda. bunların çok defa gösterilmiş olduğunu tabiki bilemezsin, iyi niyetle açılan başlıklar oluyolar genelde ama sonu hep aynı bitiyo ve önceden defalarca verildi diye ya kitleniyo ya unutuluyo. genede teşekkürler, fotoğrafı önceden görmeyen üyeler için
wc yede bunla gittiği belli göbekten hafif ayımsı geldi bana amca
ya amca çok buyuk motor kucuk kalıo ya motor kucuk :S allah ayırmasın
ben ilk defa gördüm
ama ii geyik yapmışlar
nasılda üşenmeden..
bazılarıda harbyden tüm gecelerini motoruyla geçirdiğini düşünmüş müdür acaba :D
sevginin bu kadarı
yuh be
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)