kafa rahat abi sokabilsem ben de eve sokarım :D
--HayatONDA--
arkadasım ben motorumun ustune cıkıp yatamam granajı falan kırılır cızılır falan kıyamam ben
Rüzğarı_hissSet
yenge boşar valla:D
[B]İyi Gêlişmiş Rêflêkslêr Şanstan Dãhã Hızlıdır..[/B]:cat::cat:
çok iyi
Arkadaşlar biraz + 18 olmaya başladı konu dikkat
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Bir arkadaşımız bayandan motorcu olmaz diyor, başka bir arkadaşımız da ne kadar bayan motorcu olursa o kadar seviyeli olunur diyor, ama tabi bu tartışılır bir konu ve kesinlikle kim nasıl düşünürse düşünsün saygı duyuyorum, herkesin kendi fikri, fikirlerine belli bir tecrübeyle ve gördükleriyle sahip olurlar...
Bense biraz 2. fikre katılıyorum, belki bir bayan varsa ortamda kendini bilen kişiler daha derli toplu olabilirler, tabi gene bu kişiden kişiye değişebilir...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
adam motosikletten daha büyük cc hacme sahip her halde
+18 olmaya başladı diyenler sanırım yazın sahile falan gitmiyorlar değil mi?
Neye kulp uyduracağınızı şaşırır hale gelmişsiniz... Yazık... Şu resimlerden etkilenip ufkunu da katıp sokakta ilk gördüğü kadına saldıracak tipte insan olduğunu düşünenlerin de aynı yapıda olduğunu düşünüyorum...
Resimlerde sorun yok... yazılanlarda sorun var...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Forumda bayanlarda varmış. Gittiğim plajlarda yüzlerce bikinili mayolu bayan var. Plajda münasip oluyor galiba burda bayanlara ayıp mı oluyor ?
cesur509, sen plaja falan sakın gitme arkadaşım, buna +18 diyorsan canlısını gördüğünde neler olacağı belli olmaz.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
Arkadaşlar polimik yaratmayın ben sadece fikrimi söyledim sizede saygı duymak düşer .Paylaşırsınız paylaşmazsınız beni ilgilendirmez. Bodrumda yaşıyorum bu arada ...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Sen plajlarda bayanlarla böyle mi konuşuyorsun, resimlerde değil yazılanlarda sorun var dedik.. konunun sahille bikinili mayolu bayanlarla ne alakası var, sorun görsellik değil, ettiği lafın nereye gittiğini dikkat etmeyen arkadaşlara diyoruz ki lütfen dikkat edin bayanlar var çocuklar var... bu gayet açık ve net bir cümle, plajla bikiniyle alakası yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)