Peki bu boya zamanla çıkmıyor değilmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşım beyaz kaplan görmeye Sibirya ya gitmeye gerenk yok.. Göz var Nizam var. Resimden anlayan biri ne demek istediğimi anladı zaten.Emeğine sonsuz saygım var ama şu Milletce eleştirilmeyi bir türlü hazmedemiyoruz nedense. Sana olumlu, eğitici bir eleştiri yaptım. Hemen neden saldırıyorsun anlamış değilim.Yaptığın Airbrush iyi .. ama mükkemmel değil ! Bu konuda seni hala eleştiriyorum. Beyaz kaplan O-L-M-A-M-I-Ş!! abicim...
ilk airbrush çalışmalarını ben discovery channel da baştan yaratılan chooper lara uygulanırken gördüm. motora ayrı bir karakter anlam katıyodu.sende emek vermişsin arkadaşım iyi çalışmalar..
hocam msn ekledim bi görüşmek isterim kask hakkında.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
vallahi ben çok ciddi düşünüyorum ... msn adresinide şimdi ekledim .. bu kış zaten motor yatacak o arada gönlümce birşey yaptırayım ...... emeklerine sağlık!!
sağolasın,beklerim dostum.
bir şey sormak isterim bu çalışmalar tamamen el ile mi yapılıyor yoksa şablon kullanılıyor mu ? saygılar
şablon kullanarak yapan sanatçılar da vardır,fakat ben tamemen elle yapıyorum.aradaki fark bilenler tarafından farkedilir zaten.
o zaman söylenecek başka bir şey yok
sağol,teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 ----------
arkadaşlar şöyle söyleyeyim,benım boyadığım bir kaskta,sadece pasta-cila işlemi 3-3buçuk saat sürmekte.
çok güzel olmuuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)