Hiçte güzel omamış, hem 600f kötü, çirkin motor aynaları da çirkin sat sen o motoru ..
selam seda geç kalınmış bir başlık neden 6 sene bekledin anlamadım kendine iyi baka motorunla daha nice 6 senelere diyorum ..
Hiçte güzel omamış, hem 600f kötü, çirkin motor aynaları da çirkin sat sen o motoru ..
selam seda geç kalınmış bir başlık neden 6 sene bekledin anlamadım kendine iyi baka motorunla daha nice 6 senelere diyorum ..
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
tebrikler gercekten cok guzel olmus.özellikle zincir ve dişli benim de aklımdaydı.mavi renk gsx600 f ime yakısırmı diye dusunmekteydim ben de.ben zinciri mavi alıp dişliyi ise elektrostatik olarak boyatmayı deniycem.sana da eğer rizoma ve benzeri manetler dusunmuyorsan orjinal manetleri elektrostatik toz boyama ile istediğin renge boyatma alternatifini düşlünmeni öneririm.
bunun dısında benim motorun ''katana'' kullanıclarının oldugu bir foruma üye oldum.ve orda tanıstıgım bir vendor dan ihtiyacım olan ön fren merkezi kutusu ve kapağını sipariş verdim.eger ihtiyacın olan bir parça vars ao kişi ile tanısmanı tavsiye ederim.oem ya da aftermarket bir cok parça bulma konusunda yardımcı olabilir.
eger niyetin varsa killa_sg@hotmail.com dan ulaşabilirsin bana.ilk gercek siparişimi yaptım ve yakında geri dönüşünü de alıcam ve olumlu olacagını tahmin ediyorum.
arkadaşım süper olmuş kızların bu kadar ince düşündüğünü bilmezdim motor konusunda sende çok güzesin motorun kadar
[toprağım bir anda kıskandım allah yolunu daima açık ve düz yapsın bolu dağlarında fazla gezme hasta olursun
allah kazasız nice km'ler nasip etsin Seda Burak iyi arkadaşımdır Eskişehirden selamlar gönderiyorum
dişlin ve zincirin çok güzel.resmen bende bayıldım.bunun başka renklerinden de var mı?
2 teker tek ruh tek yol.
Mavi çok güzel olmuş bence motorun birkaç yerine daha mavi kullanın özellikle daha açık olan turkuaz mavisi güzel durmuş.
We are many...
vay bee super yaa
amanı geçim olsa bile nice mutlu yıllara diyorum:D:D
darısı benim basima (600f in yani::DD:D)
valla motosiklet süper kazasız belasız sürüşler...
sen bu motoramı aşkım diyosun bu dünyanın kuralı hç değişmicek galiba güzel kızlar çirkinlere aşık oluyo şaka şaka güzel olmuş motorun
ben tartıyı motora koydum 15 akşam seni tartmaya ank gelcem kaybeden akşam yemegini ismarlar
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
hayyallerimdeki renk kombinasyonu.. =)
[COLOR="DeepSkyBlue"][U][B][I]Özgrlk için motosklt..![/I][/B][/U][/COLOR] :cat: [B]CBR[/B][COLOR="#FF0000"][B] 125[/B][/COLOR][B]R[/B]
maşallah zincir ve dişli çok güzel duruyo
ben çok beyendim....
off maşşallah süper bir motorunuz var darısı bizer inşallah .kazasız belasız sürüşler dilerim .
Vallahi Kocaman MAAŞALLAH.. Motosiklete de. Sahibinede. Çünkü ikiside bir birinden güzel. Nazar bazmayanlar çatlasın....
Sevgili seda; İnşallah kazalardan belalardan uzak herzaman aynı neşe ve çoşkun ile aramızda olman dileklerimle seni tebrik ediyor hayırlı, uğurlu olsun diyorum.
seda arka çamurluğu nerden temin ettin?
yaa muhtesem bi motorr o cbr yazan mavi o kadar tatlı bi mavi ki içm gitti yaa harkiaa masllah darısı bizim basımıza insallahh sde ve mhtsm bi mdfye olmsh
ahmetnr, 6 sene beklemedim. O zaman zaten motorum yoktu. O zaman motoru olan üye sayısı kaçtı ki zaten. Hadi onu da geçtim o zaman üye sayısı kaçtı. Hem sen nazar değmesin diye çirkin dedin biliyorum ben. Darısı senin çirkinle senin başına
araltı, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Manetleri boyatmayı çok düşündüm aslında çünkü manetlerim gayet rahatlar. Fakat güzel boyanabileceği konusunda endişeliydim. Senin motorda da çok güzel durur renkli zincir. Ama sen mor al bari, aynı olmasın
yamahasülo, aykara teşekkürler.
digi_boy26, çok teşekkürler. Çok selam söyle kankulime. Başlığı da gözüne sok bir zahmet. Hayırlı olsun demedi o daha
skakfilozofu, zincirimin gold,krom, kırmızı, yeşil, sarı ve mor renkleri de mevcut.
Dişlim de bu;
Dişlimin de mavi dışında siyah, kırmızı ve gold renkleri mevcut.
Jubaa, çok teşekkürler. Dediğin gibi mavileri artırabilirim ama nerde kullanarak? Abartıp elilme gelen herşeyi de mavi yapmak istemiyorum. Dengeli ve gözü rahatsız etmeyen bi renk dağılımı olsun istiyorum. Önerin varsa dinlerim
engineng çok teşekkürler. Dediğin gibi darısı senin 600F’in başına
shadow_57 amin amin
Jon@thaN, çok teşekkür ederim, hepimize..
çelikatlı, bana iltifat ederken motorumaçamur atmasaymışın tam süper olacakmış. Neyse şaka şaka deyip çevirmişsin
Halis abi, her halükarda yemek benden. Misafirimsin sen benim. Kaybeden için başka şeyler düşünelim. Bu arada kilosu az çıkan kazanır çok çıkan değül
celalkd çok teşekkürler. Çok sevindim.
hakan_48586 çok sağol.
kawasaki26, dediğiniz gibi darısı başınıza. Teşekkürler ayrıca
osmanba, inşallah amin. Çok teşekkür ediyorum. Çok düşüncelisiniz. Allah bir ömür hepimize motora binip bu forumlarda yazmayı nasip etsin..
deejay_hasan, çok teşekkür ederim, çok sağol. Darısı başına
Torx;
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)