Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

İşte benim AŞKIM!!!

REKLAM ALANI
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sanki yeni bir motor almış gibi heyecanlanmışsın, uğraşıların boşa gitmemiş, çok güzel olmuş gülegüle kullan
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Amanin.. Zincire, dişliye bak... Ben de istiyorum ondan...
    Bir diğer modifiye de tulum modifiyesi diye sevinmiştim ki, pantolon muymuş sadece sanki?

Güle güle kullanmaya devam et madem...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    vallahi mükemmel,bu arada allah bağışlasın...
    Hissettiğin gibi yaşa...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Motorun üstüne çok yakışmışsınız seda hanım.Motor bir yandan siz bir yandan tam bir görsel show Yalnız motorun rengi çok orjinal olmuş.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok başarılı bir çalışma; tebrik ederim

allah kaza'dan,bela'dan korusun....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    abooooooooooovvv 600cc yarı racing bir makine ve bayan pilot
    Allah kaza bela vermesin,,

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    motorunuz çok güzel, özenerek ve de severek modifiye ettiğiniz de belli. tahminim uzun zamanda değiştirmeyi düşünmeden kullanırsınız. işte bayanların farkı bu, ilk fırsatta elindekine değiştirmeyi düşünmüyolar bizim gibi maymun iştahlı değiller.

kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Motorunu siyah hatırlamıyordum ama gerçekler ortada

Yaptığın işi bilerek yapmana çok sevindim, çokta güzel olmuş ayrıca

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel kazasız sürüşler dilerim 41 kere maşallah eksiklere gelince

1-kesinlikle gidon amortisörü şart hemen al öhlins,arrow,scoot,gpr ;)
    2-pazzo fren debriyaj manetleri
    3-çelik fren hortumları
    4-braking ön arka disk
    5-Gilles Buell Rearsets ayaklıklar
    6-Mtech 6000k xenon kit farlara
    7-Wilbers Suspension arka yay ve ön ÖHLINS amortisör
    8-rizoma elcikler ve gidon topuzu mavi ;)
    9-rizoma ön firen hidrolik kutusu
    10-led sinyaller önler gömmede olur
    11-arka stop lambası şeffaf led li
    12-marchesini (magnezyum) jantlar
    13-aynalar değişcek rizoma

daha sayayım mı hehe eksik çook aksesuar geniş say say bitmes

Naptın be abicim 3 Adonis parası çıakr buradan
    Ayrıca öhlins gidon amortisörünü satmak için bu kadar kıvranma onun montaj parçaları eksik, ama fiyatı uygun düşünmedim değil.

Sedaaa bırak sen onu ya valla dökülecek yakında , ikitekerle kalakalıcaksın kikikikiki
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

dark_face - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 CBF 1000
    bu tarz motorları beğenmesemde bu gerçekten güzel olmuş. elinize sağlı harika. =))
    Honda Hayat Onda...

Motosikleti
    Yamaha MT-09 TRACER
    dişli süper olmuş seda hanım, bende daha yeni gördüm
    kazasız belasız sürelim hep beraber...
    ne zaman nereye gidiyoruz hafta sonu hava güzel imiş...
    habe habe

Motosikleti
    S&T GT250R
    gerçekten özenle yapılmış belli, ayrıca bir bayanın motor kullanması ve onunla bu kadar ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor.CBR nizle birlikteliğiniz daim olsun

Motosikleti
    CBR 600 RR
    önce maşşallah , birlikteliğiniz daim olsun yolunuz açık olsun , işte gerçek bir bayan motorsiklet sürücüsü plakasından , zincirine kadar renk uyuuna kadar çok güzel bir 600 F ayrıca, ben genelde kırmızıyı severim ama bu siyah ve mavi uyumu çok iyi olmuş

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Naptın be abicim 3 Adonis parası çıakr buradan
    Ayrıca öhlins gidon amortisörünü satmak için bu kadar kıvranma onun montaj parçaları eksik, ama fiyatı uygun düşünmedim değil.

Sedaaa bırak sen onu ya valla dökülecek yakında , ikitekerle kalakalıcaksın kikikikiki
    eksikleri söyledim fenamı ama ilk alması gerenken en önemli şey gidon amrtisörü danper 600f de gidon tokatlaması çırpması çok olan makina şart hayatii önem arz ediyor
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    ZX-6 R 2010
    güzel çalışma.kazasız belasız,keyifli sürüşler

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü
    valla motora bakarken dilim damağım kurudu bee. harika bişey olmuş, bayıldım. bu arada plakan da dikkatimi çekti. motor herşeyiyle 1 numara olmuş. kazasız belasız kullan...

Motosikleti
    R6
    Ashitaka, by_001, arslanfb, OGLUMVE BEN, ceyhun__22, exlposion999, serkanzat, mondialcii, alix35, genç kaptan, sinan, tomass, avc-happy05, wertcvb, Mixata_CBR, siyahatmaca, berk_r1, philetoaster, shule, metod, HAZER, tatlisert45, AYBERK, dark_face, Husnun, sebastian ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağ olun beğendiğiniz ve beğeninizi dile getirdiğiniz için. Her bir mesajda daha da içime siniyor yaptığım iş. Hepimize kazasız belasız sürüşler ve motor üstünde geçen uzun yıllar diliyorum arkadaşlar…

anılyuksel teşekkür ederim. Angel eye düşünüyorum zaten. Ama daha zamanı var, önce güzel bir yazlık pantolon ardından da yeni bir kask almam lazım.

buraxdj çok teşekkürler. Beğeninizi anlatışınız da ayrıca mutlu etti beni. Motorumda zaten xenon far mevcut. Plakamı çok sevdiğim için plaka iptali düşünmüyorum Ledli stop listemde idi fakat parçaların çoğunu Amerika’dan aldığım ve getirdiğim için ledli stopa ne param kaldı ne de onu koyacak yer vardı çantamda Kuyruk değişimi derken çift seleden mi bahsediyorsunuz?

aktör56, teşekkür ederim. Fakat siz olsanız neye RR dersiniz anlamadım. RR’la ne alaka?

TORAMAN, çok teşekkürler. Türkçe’yi kullanma konusunda her zaman dikkatli olmuşumdur. Kendini doğru ifade etmek dili iyi kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Arada sırada bir yerine bi yazdığım oluyor tabi. İnternette o kadarının hoş görüleceğini düşünüyorum yine de. Epey zaman fotoğrafını çekmedim demeyelim biz ona, çünkü maalesef fotoğraf makinemin lensi kırıldı. Artık bir makinam yok. Anlayışlıdır benim motorum. Zaten 600 F, hataları örtmeyi iyi biliyor

Alper_satriani, çok ama çok teşekkürler. Bende sürekli aynı şeyi düşünüyorum

bathu, öncelikle teşekkür ederim. Zahmete girip bir dünya şey sıralamışsınız.

1) Gidon amortisörü konusunda sanırım haklısın. Çevreyolunda hızlıyken sol şerit içinde bump benzeri bir şeye denk geldim ve gidon öyle bi çırptı ki herşey bitti sandım. Çok sık ihtiyaç olmuyor aslında ama yine de düşünülebilir.
    2) Manetleri değiştireceğim zaten ama Pazzo mu yoksa başka bir marka mı çok kararsızım. E tabi bir de manetler çok pahalı. Sıralarını beklemeleri gerekiyor
    3) Çelik fren hortumları da öncelikli değil şu an. Ama mavisi de pek güzel dururdu hani..
    4) Diskler ömrünü doldurmadan değiştirmeyi planlamıyorum ama değiştireceğim zaman Braking aklımda olacak.
    5) Ayaklıklarımı değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum
    6) Farlarım zaten xenon
    7) Piste çıkmayacağım yahu
    8) Elcikler konusunda da kararsızlık var yine. Mavi Rizoma’ları bende düşündüm ama pütürlü yüzeylerinin uzun yolda elimi rahatsız etmesinden korktum. Uzun yolda Rizoma elcikleri kullanmış olan varsa deneyimlerini duymak isterim doğrusu..
    9) Fren hidrolik kutularım zaten siyah. Bu şekilde çok güzeller. R makinalardaki gibi beyaz plastikten olsa dediğinizi yapardım fakat onlara da dokunmayı düşünmüyorum.
    10) Gömme sinyaller ne derece görünür olur bilmiyorum. Sinyaller ‘beni değiştir’ diye bağırıyor aslında ama neyle değiştireceğimi söylemiyorlar
    11) Ledli stop listemde sırada
    12) Jantlarım çok güzel siyah siyah. Onlara da dokunmayı aklımdan ile geçirmedim
    13) Rizoma’nın aynalarını beğenmiyorum.

Aksesuar takmakla bitmez. Ama önemli olan karman çorman, herşeyi başka birşeyle değiştirip ne bulursam takmak değil dengeli ve uyumlu bir değişim yakalamak diye düşünüyorum. Ayrıca bunu yaparken maliyet ve sonuçta mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Yine de çok teşekkürler. Önerilerinizi aklımın bir köşesine yazdım.

Skullhunter, Erhan çok teşekkürler. Zaten kirlense bile mavi kalıyor zincir. Yine de elbette temizken daha bi ‘ben burdayım ’ diyorlar.

tasarslan, evet ara biraz uzun oldu ama en nihayetinde buradayım. Yol başlığı açmayı bende çok özledim fakat artık bir fotoğraf makinem yok Bu nedenle maalesef başlıklara süresiz ara verdim sanırım.

tutankhamon çok teşekkürler ama motorum CBF değil CBR. Zincirin mavi kalması için çok fazla emek sarf etmek gerekmiyor çünkü zincirin ortası normal renginde, kenarları mavi sadece. Dolayısıyla en çok kirlenen kısım mavi kısmı olmuyor.

septimus, yok zaten benim gördüğüm 600 F komple gri idi, siyahı yoktu. Angel eye’larını takınca fotoğraflarını koyarsın değil mi?

demirgursel, çok teşekkür ederim. Kesinlikle yeni bir motor almış gibi oldum. Hatta ustam sağ olsun egzantriğe de baktı ve senkron ayarı da yaprı. Takılan ve değişen parçalarla beraber bakıma 600F verdim ama resmen 600RR geri aldım. Bu kadar fark edemez diye düşünüyordum doğrusu.

olcan138, Olcancan çok teşekkürler. Daha iyisi senin olsun. Tulum modifiyesi yok. Aynı tas aynı pantolon devam. Çiçenk'le çok tulum hayali kurduk, fotolara bakıp salya akıttık ama henüz alamadık. Türkiye’de bayan tulumu bulmak imkansıza yakın neredeyse. Getirtmek gerekiyor. Bazı arkadaşlar da fuarda denediğim tulumla dalga geçmişlerdi ‘erkek tulumu bu’ diye

erdo2002 teşekkür ederim de motorun rengi zaten orijinal ki.

ERDEM860, teşekkürler, Allah hiç birimize kaza bela vermesin. Fakat İstanbul’da yaşayan biri için fazlaca şaşırmış gördüm sizi. İstanbul’da ne bayanlar var 1000RR ından tut Hayabusa kullananına kadar. İstanbullular alışkındır diye düşünüyordum ben.

Chopperrider, çok teşekkürler. Evet çok büyük bir keyifle biniyorum (Hayabusa’dan sonraki 1 haftayı saymıyorum burda ) ve uzun süre de değiştirmeyi/yenilemeyi düşünmüyorum. Bana en sık sorulan sorulardan biri bu; ‘Ne zaman değiştiricen motoru?’ Yahu motor henüz 18.000 olmadı. Tıkır tıkır çalışıyor. Çok düzgün ve güzel bir motor. Üstelik 600 lük. Fazlasıyla da rahat. Anlamıyorum ki neden değiştirmemi bekliyorlar…

azgurbuz, çok teşekkürler. Motorum hep siyahtı. Motorun renginde değişiklik yapmadım, sadece sticker renklerini değiştirmiştim. Beğenmenize sevindim.

morrigan, bacım neresi dökülecek? Bebek gibi motor allasen. Bak at, avrat, kilo üçlemesinin at bölümünde izinsiz gezinmektesin. Küstüm küseceğim. Elim kulağımda bak

ER6İNbay, Adana’larda gezersen elbette yeni görürsün. Bide Yoshi takma günü yapalım diyordun. Yalan oldu valla. Neyse, beğenmene çok sevindim. Sana da verelim siparişi hemen. Pembesi moru bile var Valla biliyosun, nereye derseniz gelirim ben. Bu haftasonu Deryayla Gökay yoktu. Ama Cumartesi güzelce bi toparlanalım diyorum ben. Detayları konuşuruz

3r3n, çok teşekkürler. Çok güzel bir dilekte bulundunuz farkında mısınız bilmem ama

SERKANS, teşekkür ederim. Benim de gördüğüm kadarıyla siyah 600 F’lerde değişikliğe gidildiğinde tercih edilen renk genelde kırmızı oluyor. Ben bunun dışına çıkmak istedim. Mavi ile siyahın uyumuna her zaman inanmışımdır. Bu kadar beğeni toplaması da ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gösteriyor bana ve çok mutlu oluyorum.
    [COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."

Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı Seda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ashitaka, by_001, arslanfb, OGLUMVE BEN, ceyhun__22, exlposion999, serkanzat, mondialcii, alix35, genç kaptan, sinan, tomass, avc-happy05, wertcvb, Mixata_CBR, siyahatmaca, berk_r1, philetoaster, shule, metod, HAZER, tatlisert45, AYBERK, dark_face, Husnun, sebastian ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağ olun beğendiğiniz ve beğeninizi dile getirdiğiniz için. Her bir mesajda daha da içime siniyor yaptığım iş. Hepimize kazasız belasız sürüşler ve motor üstünde geçen uzun yıllar diliyorum arkadaşlar…

anılyuksel teşekkür ederim. Angel eye düşünüyorum zaten. Ama daha zamanı var, önce güzel bir yazlık pantolon ardından da yeni bir kask almam lazım.

buraxdj çok teşekkürler. Beğeninizi anlatışınız da ayrıca mutlu etti beni. Motorumda zaten xenon far mevcut. Plakamı çok sevdiğim için plaka iptali düşünmüyorum Ledli stop listemde idi fakat parçaların çoğunu Amerika’dan aldığım ve getirdiğim için ledli stopa ne param kaldı ne de onu koyacak yer vardı çantamda Kuyruk değişimi derken çift seleden mi bahsediyorsunuz?

aktör56, teşekkür ederim. Fakat siz olsanız neye RR dersiniz anlamadım. RR’la ne alaka?

TORAMAN, çok teşekkürler. Türkçe’yi kullanma konusunda her zaman dikkatli olmuşumdur. Kendini doğru ifade etmek dili iyi kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Arada sırada bir yerine bi yazdığım oluyor tabi. İnternette o kadarının hoş görüleceğini düşünüyorum yine de. Epey zaman fotoğrafını çekmedim demeyelim biz ona, çünkü maalesef fotoğraf makinemin lensi kırıldı. Artık bir makinam yok. Anlayışlıdır benim motorum. Zaten 600 F, hataları örtmeyi iyi biliyor

Alper_satriani, çok ama çok teşekkürler. Bende sürekli aynı şeyi düşünüyorum

bathu, öncelikle teşekkür ederim. Zahmete girip bir dünya şey sıralamışsınız.

1) Gidon amortisörü konusunda sanırım haklısın. Çevreyolunda hızlıyken sol şerit içinde bump benzeri bir şeye denk geldim ve gidon öyle bi çırptı ki herşey bitti sandım. Çok sık ihtiyaç olmuyor aslında ama yine de düşünülebilir.
    2) Manetleri değiştireceğim zaten ama Pazzo mu yoksa başka bir marka mı çok kararsızım. E tabi bir de manetler çok pahalı. Sıralarını beklemeleri gerekiyor
    3) Çelik fren hortumları da öncelikli değil şu an. Ama mavisi de pek güzel dururdu hani..
    4) Diskler ömrünü doldurmadan değiştirmeyi planlamıyorum ama değiştireceğim zaman Braking aklımda olacak.
    5) Ayaklıklarımı değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum
    6) Farlarım zaten xenon
    7) Piste çıkmayacağım yahu
    8) Elcikler konusunda da kararsızlık var yine. Mavi Rizoma’ları bende düşündüm ama pütürlü yüzeylerinin uzun yolda elimi rahatsız etmesinden korktum. Uzun yolda Rizoma elcikleri kullanmış olan varsa deneyimlerini duymak isterim doğrusu..
    9) Fren hidrolik kutularım zaten siyah. Bu şekilde çok güzeller. R makinalardaki gibi beyaz plastikten olsa dediğinizi yapardım fakat onlara da dokunmayı düşünmüyorum.
    10) Gömme sinyaller ne derece görünür olur bilmiyorum. Sinyaller ‘beni değiştir’ diye bağırıyor aslında ama neyle değiştireceğimi söylemiyorlar
    11) Ledli stop listemde sırada
    12) Jantlarım çok güzel siyah siyah. Onlara da dokunmayı aklımdan ile geçirmedim
    13) Rizoma’nın aynalarını beğenmiyorum.

Aksesuar takmakla bitmez. Ama önemli olan karman çorman, herşeyi başka birşeyle değiştirip ne bulursam takmak değil dengeli ve uyumlu bir değişim yakalamak diye düşünüyorum. Ayrıca bunu yaparken maliyet ve sonuçta mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Yine de çok teşekkürler. Önerilerinizi aklımın bir köşesine yazdım.

Skullhunter, Erhan çok teşekkürler. Zaten kirlense bile mavi kalıyor zincir. Yine de elbette temizken daha bi ‘ben burdayım ’ diyorlar.

tasarslan, evet ara biraz uzun oldu ama en nihayetinde buradayım. Yol başlığı açmayı bende çok özledim fakat artık bir fotoğraf makinem yok Bu nedenle maalesef başlıklara süresiz ara verdim sanırım.

tutankhamon çok teşekkürler ama motorum CBF değil CBR. Zincirin mavi kalması için çok fazla emek sarf etmek gerekmiyor çünkü zincirin ortası normal renginde, kenarları mavi sadece. Dolayısıyla en çok kirlenen kısım mavi kısmı olmuyor.

septimus, yok zaten benim gördüğüm 600 F komple gri idi, siyahı yoktu. Angel eye’larını takınca fotoğraflarını koyarsın değil mi?

demirgursel, çok teşekkür ederim. Kesinlikle yeni bir motor almış gibi oldum. Hatta ustam sağ olsun egzantriğe de baktı ve senkron ayarı da yaprı. Takılan ve değişen parçalarla beraber bakıma 600F verdim ama resmen 600RR geri aldım. Bu kadar fark edemez diye düşünüyordum doğrusu.

olcan138, Olcancan çok teşekkürler. Daha iyisi senin olsun. Tulum modifiyesi yok. Aynı tas aynı pantolon devam. Çiçenk'le çok tulum hayali kurduk, fotolara bakıp salya akıttık ama henüz alamadık. Türkiye’de bayan tulumu bulmak imkansıza yakın neredeyse. Getirtmek gerekiyor. Bazı arkadaşlar da fuarda denediğim tulumla dalga geçmişlerdi ‘erkek tulumu bu’ diye

erdo2002 teşekkür ederim de motorun rengi zaten orijinal ki.

ERDEM860, teşekkürler, Allah hiç birimize kaza bela vermesin. Fakat İstanbul’da yaşayan biri için fazlaca şaşırmış gördüm sizi. İstanbul’da ne bayanlar var 1000RR ından tut Hayabusa kullananına kadar. İstanbullular alışkındır diye düşünüyordum ben.

Chopperrider, çok teşekkürler. Evet çok büyük bir keyifle biniyorum (Hayabusa’dan sonraki 1 haftayı saymıyorum burda ) ve uzun süre de değiştirmeyi/yenilemeyi düşünmüyorum. Bana en sık sorulan sorulardan biri bu; ‘Ne zaman değiştiricen motoru?’ Yahu motor henüz 18.000 olmadı. Tıkır tıkır çalışıyor. Çok düzgün ve güzel bir motor. Üstelik 600 lük. Fazlasıyla da rahat. Anlamıyorum ki neden değiştirmemi bekliyorlar…

azgurbuz, çok teşekkürler. Motorum hep siyahtı. Motorun renginde değişiklik yapmadım, sadece sticker renklerini değiştirmiştim. Beğenmenize sevindim.

morrigan, bacım neresi dökülecek? Bebek gibi motor allasen. Bak at, avrat, kilo üçlemesinin at bölümünde izinsiz gezinmektesin. Küstüm küseceğim. Elim kulağımda bak

ER6İNbay, Adana’larda gezersen elbette yeni görürsün. Bide Yoshi takma günü yapalım diyordun. Yalan oldu valla. Neyse, beğenmene çok sevindim. Sana da verelim siparişi hemen. Pembesi moru bile var Valla biliyosun, nereye derseniz gelirim ben. Bu haftasonu Deryayla Gökay yoktu. Ama Cumartesi güzelce bi toparlanalım diyorum ben. Detayları konuşuruz

3r3n, çok teşekkürler. Çok güzel bir dilekte bulundunuz farkında mısınız bilmem ama

SERKANS, teşekkür ederim. Benim de gördüğüm kadarıyla siyah 600 F’lerde değişikliğe gidildiğinde tercih edilen renk genelde kırmızı oluyor. Ben bunun dışına çıkmak istedim. Mavi ile siyahın uyumuna her zaman inanmışımdır. Bu kadar beğeni toplaması da ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gösteriyor bana ve çok mutlu oluyorum.
    para var huzur var
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya seda şu senin oglanın bi kız arkadaşı yokmu çiftleştirsek belki bizede bişiler çıkar
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Hayırlı olsun efenim güle güle kullanın Wesselam..
    Gamos..

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler