seda motorun kaç model? çok güzel duruyor iyi bakmışsın..
fotograf konusunda yardımcı olurdum seve seve ama ankaradaymışsın malesef
seda motorun kaç model? çok güzel duruyor iyi bakmışsın..
fotograf konusunda yardımcı olurdum seve seve ama ankaradaymışsın malesef
kendinde bu cesareti bulamayan birçok bayan arkadaşımıza örnek teşkil etmişsiniz
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
valla helal olsun... bayanlar motor kullanmayı bırak artçı olmaya bile cesaret edemezler... bir çoğu yani..sen motor kullanmayıda geçip modifiye işine başlamıssın uzatta elini öpelim..eli öpülecek taktir edilecek bir bayansın.. benim eşimde şimdilik sadece motor kullanıyor..ama yakında senin gibi olacağına inanıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
motor çok hoş yorumların hepsnini okuyamadım yazan varsa özür o motora iki tanede açık mavi angel halka başlasan müthiş olur
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Aşkınız daim olsun...
Hani bayan eli değince bir başka oluyor derler ya... Bu motosiklette tam bu olay olmuş...
Kapımızın önünde komşumun sizinkiyle aynı olan motorunu gördüğümde çok tombul ve kaba bulmuştum fakat sizinkini görünce farklı motorlar olduğuna bile inanabilirim sanırım
Turkuaz mavisi ve mavi - siyah uyumu mükemmel olmuş.Benzersiz bir stile sahip motorunuzu dengeli bir biçimde modifiye etmenizde çok güzel.
Bence mavi üzerinde biraz daha durabilirsiniz... Manet ler veya metal aksamlar... Ayrıca xenon far da bu renk uyumunu farlar kapalı iken bile destekleyecektir...
Turkuaz ın Türk rengi olması da ayrı bir anlam katmış motora.
Kuyruk değişimi,plaka iptali ve ledli stop + sinyaller motorunuzu çok daha fazla çekici kılacaktır...
Sevgilerle , kazasız belasız nice km lere ;)
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
bence bir çok bayan motosiklet bakım onarım vb. konularıyla uğraşmıyor.... ben eşimin motosikletinin bir kaç yerini söküp takmasını çok istiyorum... ve benim çevremde böyle tamir tarzı işle uğraşan bayan yok...en azından site haricinde eli anahtar tutan bayanla karşılaşmadım...
hemi alınmalara gerek yok... ben sadece seda için demiyorum.. böyle bir bayan her kim ise taktir edilecek bir bayandır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok güzel ya Maşşallah
çok temiz motorunuz war..zinciri sticker ları 10 numara olmuş..
plaka ayrı bi güzel;)allah c.c kazasız cezasız binmeyi nasip etsin..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Valla ne desek ikinizde çok güzel duruyorsunuz.Senin ince zerafetin ile motorunun
kendine has yaptığın estetiği sizi bir bütün yapmış çok yakışmışsınız.Keyifli yolculuklar dilerim.
hayırlı olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
maşallah maşallah . Bayandan motor deseler bu kadar olur heralde.Cok iyi mod. edmişsin.Güle güle kullan
maşallah alet süper hele hele zincir ile dişliler ben burdayım diyolar ama ben olsam rr derim
güzel motosiklet
keyifli sürüşler
Herşeyden önce Türkçe'mizi güzel kullandığınız için sizi tebrik ediyorum.
Motosikletinize gelince o apayrı bir güzellik ve emek sarfederek yapmış olduğunuz düzenlemeler çok yakışmış.
Yalnız motosikletiniz size darılmıştır çünkü epey zaman fotoğrafını çekmemişsiniz.
Size bol keyifli kazasız belasız sürüşler diliyorum.
şu ana kadar gördüğüm en yakışıklı 600 F
tek kelimeyle bravo sana maaşallah allah kaza bela göstermesin...
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)