İmrenerek baktım yeminle ahhh ahhh diye iç geçirdim 600F hayalimdeki motor çünkü ve birde aşkını görünce bu halde içim gitti
Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
İmrenerek baktım yeminle ahhh ahhh diye iç geçirdim 600F hayalimdeki motor çünkü ve birde aşkını görünce bu halde içim gitti
Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
Yorumsuz..
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
Motosiklet çoktan tutkuya dönüşmüş ve devam ediyor sizin için...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
siyah renge mavi harika olmuş.z,incirde çok harıka duruyoooo.komple boyattınmı yoksa orjinal rengimi merak rttim.nazar değmesin hari ka duruyo.güle güle kullan
matpcy, KyCd, siyahlimuzin, DEEPBLUE1900, DARKDIAMOND, B-A-N-U, onuray, TUNARIDE, GozgurS, zolizas, AYDEMİR, beykurt, OzCaN35, xxx_21 çok ama çok teşekkür ederim. Sağ olun. Hiç birimize kaza bela göstermesin Allah.
kuyucadısı, Çağla’cığım çok teşekkür ederim. Bende sizleri çok özledim bu süre zarfında. Geç olsun güç olmasın ama, geldim işte
SaXoFoN, ağlama yaağ. Ağlicak ne var Çok teşekkürler. Seninde olacak bir gün
Vasco, sensin çikin Eşşeksıpası
adanalı, abi çok teşekkür ederim. Sende kazasız belasız kullanırsın umarım.
dragstar72 teşekkür ederim öncelikle. Toplamda bi maliyet hesaplamadım ama çok diyelim, geçelim.
Tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş, hoşbulduk fıstığım yaaağğğ. Çok güzel seni yine burda, aynı neşeyle görmek. Özlemişim valla yaaa
muzaffer1968, çok teşekkür ederim. Başka bir 600F kullanıcısından bunları duyduğuma o kadar memnun oldum ki, anlatamam.
Deryali, hepimizin ortak noktası bu değil mi zaten.
Akileos, öncelikle teşekkürler. Zincirin orijinal rengi bu. Tabi motoru sorduysan eğer motorunda orijinal rengi bu
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
vala makinaları sevmiyodum sevdirdin bana bölemi anlatılır ben motorumu böle anlatsam hatun boşar beni bune ya :D takdir ettim motor bilgin baya yüksek benim gibi buji zincir dişli gibi insanların aldırış etmedigi ayrıntıları dikkate alıyorsun.bişi dicem siyah üstünde maviyi pek beyenmedim photoshopta başka renkler deniyerek daha da güzel bir sanat yaratabilirsin.zincir ve dişlinin mavi rengin çok güzel durmuş yani bayan olarak sana çok yakışır ne diyim Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
allah nazarlardan saklasın tahtaya vurim güle güle iyi günlerde kuulanman kazasız belasız sürüşler dileğiyle gerçekten tam bir bebek
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Çok profesyonel görünüyosunuz kask takınca bayan olduğunuza inanmak zor.Zincir ve dişli harikalar, küçük ayrıntılarada önem vermişsiniz.Herşey gönlünüzce olsun kazasız belasız nice kilometrelere.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Yakışmış,nazar değmesin.
çok Gıcıksınız..
Bu Kadar Nispet Yapılmaz :p
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
MOTORUN COK HOS KAZASIZ BELASIZ AMAN NAZAR DEYMESIN BIDE
Öncelikle kocamana bir MAŞALLAH...
Eski bir 600F sahibi olarak resimlere imrenerek baktım, hem motorun kendisi çok güzel hem de yaptığın modifikasyonlar çok yakışmış. Umarım kazasız belasız onbinlerce kilometre yaparsınız birlikte.
Herkesin dediği gibi; keep the shiny side up
çok süpermiş;
motosikletinizi kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ilgimi çeken bi şeyde plakasıda seda 06 sda 85
valla tek kelimeyle güzel motor allah kaza bela vermesin .......
bu motoru görünce aklıma datca yolu geliyor allah kazasız belasız yollar nasip etsin özledim yol yapmayı
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Çok profesyonelce yapılmış..Şimdiye kadar ayrıntılarına bu kadar önem verilmiş bir modifikasyon (özelleştirme desem belki daha iyi olur) görmemiştim. (İlk olacağımı düşünüyordum aslında ama geç kaldım anlaşılan, of çok iddialı oldu bu cümle..) Aklımdaki şeyleri gerçekleştirdiğimde inşallah görüşüp, karşılaştırıp fikir alışverişinde bulunuruz. Bu arada manetler için...Eminim sizin de aklınıza gelmiştir ama genel konsepte uygun olması açısından mavi rengi öneririm. Ayrıca şuanda benimde yapma aşamasında olduğum "angel eye" lar, özellikle mavi renkte olanları motorunuzda çok hoş dururdu. (Hepsiburada da bulabilirsiniz. çifti 14 ile 50 TL arasında. 100 mm civarı olanları bizim motorlara uygun.)
Kazasız, belasız iyi gezmeler....
tosuna bak tosuna
he maşallah
allah kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)