allah kaza bela vermesin motosiklet gerçekten çok güzel olmuş
gercekten cok guzel makıne allah kaza bela vermesın masallah
Amin, teşekkürler.
Burak'cığım çok teşekkür ederim. O yetenekli arkadaşım yetenekli olduğu kadar mütevazi değil ama malesef Şaka bir yana çok güzel çekmişsin ellerin dert görmesin. Bide hayırlı tezkereler
Teşekkürler. Ben bunu gördüysem sizde Hayabusa'yı görürsünüz
Çok teşekkürler çok sevindim bu denli beğenmenize.
Gerçekten çok teşekkürler
Aşırıya kaçmadığımı beğenilerinizle öğrenmek harika. Sağ olun
Çok teşekkürler
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin Hayırlı olsun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
plakayı tuttum
ankara şereflikoçhisar plakası
memleketim olur
işte buna dokunma !!!
Tebrikler Herşey Çok Uyumlu Olmuş.
Benim İse Al Takke Ver Külah Hesabı
Motosikletim Sarı
Kaskım Siyah
Montum Kırmızı
ALLLAH kaza bela vermesin bu motorlar çok tehlikeli ya tam gaz yapmak yürek ister yani bide savutturuyo seriliğinden tam gaz verdinde süper bi makine ayrıca maşşallah
bu resimlerden sonra ne denir ki tek kelimeyle muhteşem....emeğine sağlık...allah her zaman kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
güzelmiş motorun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
çoook güzeeeel :D
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
helal olsun seda motoruna çok güzel görüntü vermişsin
Çok güzel bir makina, emeğine sağlık.
Allah Kaza Bela Vermesin tekerin düz bassın...
Benim doğum günü topici aynı gün kilitlenir , milletin taziye başlığı çeyrek asır açık kalır
Annem hayırlı olsun güzel motora benziyor
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Göz renginizde mavi ise daha yapılıcak pek birşey kalmamış. Mavi değilse bir lens modivikasyonu ile oda tamamdır.
Çok detaylı anlatmışsın ve hayran kaldım.Motor konusunda bu kadar zevkli bir bayan ilk kez görüyorum.Çok tebrikler...
Maşallah maşallah maşallah! Nazar değmesin, çok şık olmuş.
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu amacına fazlasıyla ulaşmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)