Motoruna bu kadar aksesuar alcana biraz kilo alaydın demeslermi adama.
Motoruna bu kadar aksesuar alcana biraz kilo alaydın demeslermi adama.
motorunuz dehset guzel ya bırbırınızı tamamlıyorsunuz harbıden Allah kazadan korusun sızı
ya o değilde yarın bugün oğlumu satıyorum diye ilan açarsan hiç bi erkek almaz :D
ben düşünürdüm bi an yani gay'miyim lan ben falan
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Vaoww.. Bir bayan arkadaşımız ve racing sever... Ne demeli... Sözün bittiği yer.. Kazasız sürüşler...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Seda. ADONİS gerçekten çok yakışıklı, çok farklı olmuş. Allah c.c. kaza bela vermesin. Bence sen bir nazar duası okut bu resimlerden sonra illaki birilerinin nazarı değecektir
kaskının içine saçlarını sıkıştır hareket halindeyken bayan olduğun belli olmasın bil hassa uzun yolda üç beş otomobilli kro seni bayan olduğunu görünce sıkıştırabilir kaza yaptırabilir allah muhafaza
Demezler, diyemezler. Zira 1,5 kilo aldım
Çok teşekkür ederim. Amin, komplemizi korusun
Valla Erhan ilana çıkmadan bile o kadar çok soran oluyor ki, satılık olmadığını söylemekten bıktım. Erkek olduğunu söylesem vazgeçerler mi aceba?
Çok teşekkürler ama racing seven çok bayan var zaten
Çok sağ olun. Beğenmenize sevindim. Anneme söyledim nazar duasını, "Ben hergün okuyorum zaten" dedi
Saçlarım daima (300 metre gitmeyeceksem) kaskımın içinde oluyor zaten. Dışarıda bırakırsam kimse sıkıştırmasa bile motordan indiğimde saçlar pert oluyor zaten
Havalar ısınıyor, yeni aldığım yazlık montumu uzun yolda çırpma yapmasın diye oldukça dar aldım. Üstüme tam oturuyor. O ele verebilir bu yaz bayan olduğumu. Bakalım ne atraksiyonlar yaşayacağız...
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Halis abi, her halükarda yemek benden. Misafirimsin sen benim. Kaybeden için başka şeyler düşünelim. Bu arada kilosu az çıkan kazanır çok çıkan değül
olurmu kıs ben iki seda yaparım bundan 10 15 yıl önce olsaydı yarışırdım senle kilo konusunda aama şimdi olmaz o zamanlar 49 50 kğ şimdi 70 72 arası gidip geliyom senle öyle yarışamam direk kaybederim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
O zaman kaybettin bile ağbi
benim ss kullanan bayanlara hep bi sempatim olmustur hayat tarzları evde örgü ören dedikodu yapanlarınkinden çok farklı oluyor allah kaza bela göstermesin bu arada motorun gerçekten güzelmiş dikkatli kullan
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Teşekkür ederim. Allah hiç birimize kaza bela göstermesin. Evet evde örgü örmüyorum onun yerine çıkıp motorumu yıkıyorum veya zincirini temizliyorum ama insanlar çok garipsiyor. Geçen gün komşumuz bi teyse beni motorun önünde eğilmiş ellerim kapkara görünce panikle "Bişey mi oldu yoksa?" diye sordu, "Yoo zincir temizliyordum" dedim. "Allah onu da öyle yaratmış, sual olunmaz" bakışı atıp gülümseyip gitti
dün aksam babamla sitede gezerlek girdik bu foruma.. babama bak kız motor kullanıyor 600 lük dedim ...babamın tepkisi vay anasını beh..mesaj atsana nasıl zaptediyo kız basına kocam motoru sanada anlatsın sende alcan dedi ...bana devamlı sen zaptedemessin koca motoru nabıcan der..hayet kalıplı ve güçlü bi yapım var seni görünce motorun tepesinde oda gaza geldi(bak kız kullanıo benim oğlummu kullanamıyacak psikolojisi )..teşekkür ederim motora bi adım daha yaklaştım
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Çekici bir motor,rengi çok güzel. Allah kazadan beladan saklasın maşşallah.
bu kask 500 yuro amma sana 250ytl olür yavrum.
Oğlümü 10 numera moturcu yapacaaam.:mrgreen::mrgreen:
sedacım modifikasyonların tekrardan hayırlı olsun diyelim , o dağdaki fotoğraflar ne güzel öyle , o yetenekli arkadaşını merak ettim doğrusu bravo...
Allah kaza bela vermesın...allah kısmet ederse benımde olcak bı kızımm suzukı hayabusa ama ben görurmuyum bılmem gayrı...
öncelikle bi maşallah diyim nazar değmesin
Ben bu kadar tatlı duran 6oo F görmedim mavi tondaki çıkartmalar ve dişli bence çokda farklı ve şık durmuş
ALLah kazasız belasız sürüşler daim etsin
Aşkın ile daha nice km'lere
Benmde soyadı 6oo F olan bi aşkım olsa ne bakarım ona ama
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel olmuş
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
motosiklete bir bayan eli değdiği de nasılda belli .. tebrikler herşey harika bir uyum içinde..
Oldukça şık bir uyum yakalamışsınız... güzel günlerde kullanın....
PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)