Güzel resim vermişsiniz.
Güzel resim vermişsiniz.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
Allah analı babalı büyütsün
vatana millete hayırlı evlat olsun
Tebrıkler usta güzel bı kare gerçekden.Kasksız Korumasız Kuralsız bınen Motorcularda iyi baksın bu Fotoya da Örnek Alsın
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Fotoğrafa baktım ve fotoğrafın güzelliği veya dergide çıkması dikkatimi çekmedide korumalarınız tam olması ve sürüş pozisyonlarınız falan yani ne biliyim gerçekten örnek olunacak bir motorcu olarak çıkmışsınız fotoda tebrikler
1 yada 1000km fark etmez korumalar her zaman zaten tam olmalı. Bunu bir artı olarak değil zaten olması gereken doğal birşey olarak görmek lazım.
Bence motor almadan önce korumaları almak sonra motoru almak lazım. Eğer motorumuz var ve sağlam korumalarımız yoksa motora hiç binmemek çok daha iyi.
Cumartesi akşamı HayatOnda toplantımızdan sonra bir arkadaşımıza sahilde araba çarptı motor taklalar atarak sürüklenmesine rağmen korumalar sayesinde arkadaşımız yara almadan birkaç ağrı ile kurtuldu. Bu vesile ile korumaların önemini tekrar tekrar aktarmakta fayda var.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
güzel kare.. bende bir ara çok güzel bir kare yakalamıştım. okey işareti yaparken cbr600rr üstünde, şans eseri tek karede yakalamıştım kendisini. aklıma o geldi, bu tarz güzel çekimler aslında bir başlık altında toplanabilir neden olmasın..
Slm Ali!
Tebrikler. Gerçekten çok güzel bir resim.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Arkadaşlar
Motorun dergisinde resmi çıkmış FB plakalı bu harikalar ötesi motorum satılıktır
http://www.sahibinden.com/2008_honda...XQQdisplayitem
Çok hoş resim..ne hava ama..
Gamos..
O arkadaş 1 sene kadar motorsuz kaldıktan sonra tekrar yeni motoruna kavuştu.
Şimdi Mutlu
http://www.hayatonda.com/index.php/r...orunu-kutladik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)