Uploaded with ImageShack.us
orange angel
orange angel
[B][COLOR="Red"]Roadracer 150 MC[/COLOR][/B]
Ve karşınızda Turkısh Airliness =)
Kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
maşallah nazarlar değmesin. önümüzdeki sene motoru yıkarsam bir kaç fotoda ben koyayım.
[B][COLOR="#696969"]Mondial RS 151 - 2008 / 2011[/COLOR][HR][/HR] [COLOR="#FF0000"]Honda Titan - 2011 / ?[/COLOR][HR][/HR] :bestmt:[/B]
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Koray kardşim maaşallah diyorum,Allah nazardan sakınsın,kazadan beldan korusun....favori rengimden almışsın ybr ni....bunun üzerine yorum yapılmaz diyorum,izle ve keyif al.......
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------
izmitlileri organize et buluşalım bi ara.....
Halamı pis motor yok. Bir pasaklı benmiyim yaw :(
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Bunlarda benden
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
[IMG]file:///C:/Users/user/Desktohttp://www.motosiklet.net/forum/images/icons/icon6.pngp/foto%20karışık/bandit/xd.jpg[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------
file:///C:/Users/user/Desktop/foto%20karışık/bandit/xd.jpg
Ride to Live
teşekkür ederim ederim .. motosiklet hastalığı böyle bişey oluyor.. sürekli sil ama sürme falan dediğin doğru izmitliler olarak bizde biyerlere akalım.. evet izmitliler neredesiniz
Hadi bende paylaşayım dedim farklı bir türün resimleride olsun
İşte benim siyah incim..
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Belgelerim/Downloads/256887_1899758506861_1628625855_31927651_4434476_o .jpg[/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)