Buda benimki
Buda benimki
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Hayir arkadas o senin dedigin model degil sen baskasi ile karistirdin , bunun çenesi arkaya geçmiyor bu modelin çenesini aninda çikarabikiyorsun aynen f16 pilot kasklari gibi. çenesi ayri bir parça , f16 oxyjen maskesi gibi istersen kenarda asili olarak birakirsin yada aninda tüm çikarabilirsin . Birde herkesin zevki baska senin için CINS olabilir ama benim için bu vazgeçilmez tipi var uzaktan görünce muhtesem duruyor...
Senin sandigin model bu galiba: (Airoh TR1 Sport)
kask bir kere yere düşünce değişmesi gerekiyormuş.yarışçı süleyman memnun (yamaha bayisi-maslak)bir raportajında söylemişti, ben onun yalancısıyım.
özelliğini yitiriyormuş söylediğine göre, gözle göremediğimiz çatlamalar oluşuyormuş kaskta.
evet doğrudur. gözle göremeyecegin catlaklar oluşmuş olabileceğinden kaskın güvenilirliği kalmaz. öte yandan düşünüyorum da, yere düştü diye kaskını değiştirecek kadar sağduyu sahibi adam az vardır. misal ben kendimin de boyle bir durumda kaskı yenileyeceğimi sanmıyorum.
Bu şuanda kullandığım
Bunlarda artçılara :D
akşama buraya nasibse kaskımın yeni halini koyacağım super olacak bekleyin:D
en soldaki siyah benim
@blackberry son kare hoşuma gitti, CBF 250 reklamında bile böyle poz yoktur
Uploaded with ImageShack.us
nasıl xD
[QUOTE=exile;2177866]
[B]en soldaki siyah benim
En soldaki Airoh Sv 55 ise benimde ondan
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
yaaa ben ekleyemiyorum nasıl oluyo bu foto ekleme olayı
Çekmekle uğraşamadım kusura bakmayın.Benim kask'da bunun aynısı.
Sıfır fark. :D
Bende büyüyünce alıcam.Annem izin vermiyor henüz almama
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
anammmm benim kaskım bende utanıyordum koymaya dışlarlar ayıplarlar diye itiraf ediyorum bendede bundan var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:18 ----------
bu isim ve kan gurubu olayı hoşuma gitti kendin mi yapıştırdın ? Hazır birşey mi ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)